***SUPERDIETA 31***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neatza si de la mine. cam tarziu , dar e vichend si mi-am permis si eu sa dorm pana la tarziu.
deja am pus o la spalat, mai am una... parca am avea copii mici asa spal de des.
si multe alte treburi gospodaresti ma asteapta azi...singura din pacate...sotu din dotare e plecat la citit.
o beau si eu cu voi

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

neatza si de la mine. cam tarziu , dar e vichend si mi-am permis si eu sa dorm pana la tarziu.
deja am pus o la spalat, mai am una... parca am avea copii mici asa spal de des.
si multe alte treburi gospodaresti ma asteapta azi...singura din pacate...sotu din dotare e plecat la citit.
o beau si eu cu voi

poze
Just Me

....neatza!!........da sa pup fata ca i-am dus dorul

Lupta cu kg

Mergi la inceput

chiar te asteptam multi si dulci
ia zii mama ce ti-au facut aseara? sotus a zis la fata sa iei o pauza??? hm... aratai asta de la mine. sa faca bine sa ceara scuze de la fata.
si fetele astea rele nu ti-au dat nimic de mancare. eu mai aveam un pic de salatuca de varza....bunaaaa....
am asa o lene....vai de capu meu si casa e vraiste...

poze
Just Me

Mergi la inceput

nu ma trag nici cainii sa fac ceva,...dar tb...patu e vraiste...tb sa calc fetele de perna....tre sa dau cu aspiratoru...sterg prafu....
bine ca am scapat de facut mancare. ne-a trimis mama, am facut si eu....are sotus ce sa manance

poze
Just Me

Mergi la inceput

...eu,m-am trezit tot cu
...azi zi incarcata si ptr mine...mai mult de circulat,ca daca ieri am fost putoare,azi trebuie sa-mi fac cumparaturile,si cum aici 1 si 2 nov astia tin sarbatoare,sfintzii si mzine e ziua mortilor....au inchis mai peste tot...asa ca trebuie sa-mi iausi sa cat vre-un centru comercial deschis,ca am frigideru gol GOLUT.......dupa care la gatit,si alte trebutze prin casa....va pup....ah,ma doare si capu printre altele

Lupta cu kg

Mergi la inceput

spor la treburi habar nu am de ce sa ma apuc...si am o stare...uite asa
inexplicabil

poze
Just Me

Mergi la inceput

...mda....sa iau o pauza....i-am dat eu pauza...pina pe saptamina viitoare...pe 5 e ziua lui...poate sunt in pauza si pe atunci,ce stii...da,si relele astea nu mi-au dat nimic de papa...aida slabeste cite jumate de kg la zi,iar eu de miercuri deabia am dat jos 300 de gr...e corect asa?...hai sa te pupe fata,ca tu stiu ca nu ma lasai sa sufar...

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata si io!
Eu f bine dispusa , m-a trezit o prietena si cantarul ma iubeste partea proasta , ca trebuie sa fie si una din asta ) e ca Kiss s-a trezit cu laringita ... dar rezolvam , asta e apa de ploaie.
So, pupice la treburi

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

da ce crezi ca nu ma doare inimioara daca te las sa suferi????
sa vezi ca nu te lasa inima sa ai pauza si pe 5 de ziua lui. sieu pe 6 tb sa fac iar tambalau...sotus e mihai...si tb sa ne petrecem....

poze
Just Me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

spor la treburi habar nu am de ce sa ma apuc...si am o stare...uite asa
inexplicabil

poze
Just Me

...cum am zis...nu ma lasi singura nici cind la mine...ce scumpete ce esti........eu sunt nervoasa rau inca

Lupta cu kg

Mergi la inceput