***SUPERDIETA 31***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunetzika spune:

buna buna!!!!
pt inceput incep cu scuzele d rigoare....sa stiti ca sunt la zi cu "barfele"....dar....stateam si ma uitam si ziceam "Oare c as mai putea raspunde daca nu am vointza necesara sa slabesc?"...
am citit p la pag 4 ca "cineva" si`a adus aminte d mine...hehe.si eu care credeam k am scapat" si m`a uitat toata lumea...
incerc sa ma tin d cuvant....cantar ink nu am...hehe...dar.....am km rarit`o cu mancarea si dulciurile....d ex astazi am papat cartofi la cuptor(numai copti) si spre seara mamaliga cu branza....recunosc k p la 23 am ieshit si mi`am luat o punga d seminte gata buna d papat (am facut rau?)...
in rest....imi era dor sa mai scriu dar....curajul imi lipsea.....
Breto popishi d la noi si imi cer scuze k nu am mai aparut p aici.....ce faci? cum e cu tratamentul?.....am vazut pozele care le`ai pus...heheeeee f tari si`mi e dor d micutza vacantza pertecuta la voi.....transmitei un mare mare LA MULTI ANIIIIII!!!! lui Mache din partea noastra..
in rest va pop si .....mai ravin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

hai sa fiu eu prima care ii spune lui Mache a lui Bretonica "La Multi Ani!!!"
sa-ti traiasca si sa va bucurati unul de altul toata viata!!!!
daca ne zici ce ai pregatit eu te las sa mananci din toate , ca deh, trebuie sa stii daca au iesit bune

si un alt La Multi Ani pentru Mad a lui Flori.... ce bucurie sa o auzi spunand mama!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

pentru bruneta noastra, acel cineva eram eu, draga!... si vezi ca nu mi-ai raspuns inca la intrebare

si da, ai facut foarte rau ca ai plecat dupa seminte....

te asteptam mai des pe la noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

intai de toate BUNA DIMINEATA
Poftiti la
si tot intai de toate un cantecel pt sotu`s lu breto

]

si binemeritatul LA MULTI ANI

Sa fii sanatos draga sot de breto, sa iubesti si sa respecti fata mumoasa...sa o alinti asa cum numai tu stii si sa va bucurti impreuna de toate frumusetile vietii.
brunetzika vine ai revenit printre noi. sper sa te fii un pic mai ambitioasa, ca de nuuuu uite asa patesti cum am prestat si la restu fetelor care au calcat prin blidele interzice.
alintata departe de mine de a-l provoca pe individus. neahhhh. eu femeie serioasa...cu barbat acasa...nu fac eu greseli din astea. faceam cand eram mai tinerica, dar de cand cu sotu`s...numai calc stramb.
in rest sa auzim numai de bine.
la ambitioasele mumoase

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

....scris mult...sters tot.....multzumesc de urari..pup fetizele...trec direct la cafea...dar vi se pare normal ca unu sa scrie de dimineatza de la prima ora 5 pagini si pe cind sa trimita mesaju se sterge tot??

Lupta cu kg

Mergi la inceput

ooooofffffffffffff mama lui de calc si de net si de tot
mumosule
hai ca iti tin companie la

poze
Just Me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

ooooofffffffffffff mama lui de calc si de net si de tot
mumosule
hai ca iti tin companie la

poze
Just Me

...cafea bauta...delphieu o tai la lucru...daca te rog frumos intinde tu o masa cu papica buna...bautura...cafea,si tot ce mai avem bun prin camara...AZI E SARBATOARE!!!...da de baut la toata lumea....si cind ma intorc am sa pap si eu ceva...in seara asta cina romantica,doar noi doi...pupa breto fietili

Lupta cu kg

Mergi la inceput

...brunetzic,chiar credeai ca ai sa fii uitata asa repede?....nu te amagi....si vezi ca soru-mea,nu uita de ce neamuri avem,normal ca a intrebat de tine..deci ar fi cazul sa treci la SLABIT...nu carofi ...semintze....CI DIETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....ALINTATA MEA....

Lupta cu kg

Mergi la inceput

pune mama...la dietiste...pun numai permise...cafea fac din aia buna cum beau eu...si baututa...dar mai incolo oleaca...ca e prea dimineata....intai le servesc cu si cand or zbiera de foame...o sa ma indur de ele
bravoooo ca mergeti la cina romantica...fremos cadou.

poze
Just Me

Mergi la inceput

un banc: Cand sotul a ajuns la hotel, a decis sa-i scrie un mail sotiei dar a gresit o litera din adresa, si mailul a fost trimis la alt destinatar. Astfel ajunge din greseala la o vaduva ce tocmai venise de la inmormantarea sotului. Citeste mailul si lesina. In mesaj scria: “Draga mea, am ajuns bine. Probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale, dar acum au calculator aici si poti trimite mesaje persoanelor dragi. Doar ce-am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta, vinerea viitoare. Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de linistita ca a mea. Nu-ti lua multe haine ca aici e o caldura infernala.”

poze
Just Me

Mergi la inceput