Ajutor! Rochie ocazie.

Ajutor! Rochie ocazie. | Autor: Lo_li_Ta

Link direct la acest mesaj

Sora mea trebuie sa mearga in weekend(seara) la o petrecere de aniversare de superfita, organizata la un hotel, sute de invitati unu-si-unu, intelegeti contextul. Problema nr. 1 e ca nu s-a precizat dresscode si nici nu are pe cine intreba, asa ca nu stiu ce sa o sfatuiesc sa poarte. Dilema e rochie lunga sau scurta? Ea inclina catre o rochie lunga,(e inalta, ii sta f bine) dar imi e sa nu fie ea cea mai eleganta. Pe de alta parte, cu rochia scurta, de asemenea mi-e sa n-o dea in bara. Voi ce ziceti? Problema nr 2: unde sa ne ducem maine(acum suntem in Buc) sa gasim "the dress"?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Parerea mea este ca sora ta poate opta pentru o rochie midi. Adica un pic peste genunchi sau la linia genunchiului. Cu siguranta nu va da gres de a fi catalogata prea eleganta (ca in cazul rochiei lungi) sau prea dezgolita pentru evenimentul in cauza.
Iti recomand sa mergeti intr-unul din mall-uri. Sunt multe magazine acolo si cu siguranta veti gasi ceva. Sau in magazinul Unirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

M-am gandit si eu, dar parca o rochie midi e mai business asa, una stramta cel putin, ca-n de-alea mai babydoll nu-i sta bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

La Irina Schrotter, rochii superbe, preturi ok, lungi, scurte, gogosar, mulate, largi etc. Toate extrem de elegante si de bun gust. Nu ai cum sa dai gres cu o rochie de acolo oriunde te-ai duce. Acum depinde cum ai norocul, adica exista doua variante- sa aiba marfa multa, sau sa ti se spuna, aducem rochii peste 1 saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Am vazut tarziu mesajul, insa parerea mea despre hainele Irinei Schrotter este una foarte proasta. Cred ca de 3 ori am avut intentie sa cumpar o rochie fie din magazinul din Vitan fie din cel din Baneasa. Rochii descusute din loc in loc, agatate materialele, materiale de proasta calitate...si preturile pe masura. O rochie cat de cat nu este sub 1000 lei.
In schimb, Karen Millen pe care o gasiti in Baneasa, are niste rochii care isi merita banii. Eu am purtat o rochie de acolo, la un eveniment unde rochia mea a fost mai apreciata decat a Elenei Basescu, nu ca ar fi un model de urmat, dar sunt sigura ca are un consilier de imagine...
http://www.karenmillen.com/fcp/categorycollection/range/PartyDresses?resetFilters=true
Mi-ar fi placut sa ne spui unde ati gasit rochia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Carrye,asteptam sa raspunzi, stiam ca tu esti pe subiect.
Acum vreo 5 ani mi-am luat o rochie SUPERBA de la Irina Schrotter, aproape ca as mai purta-o si acum. Anul asta in schimb, am tot fost cand am avut nevoie, si acum cu sora-mea si nimic nimic. Matase si paiete pe banda rulanta, aceeasi rochie in 1000 de copii iar unele stau acolo de anul trecut. Dezamagire totala. Vorbesc de rochii de seara. Eu mi-am luat insa recent o rochie de "zi/dupa-amiaza" foarte draguta.
La Karen Millen n-am gasit nimic de data asta, dar stiu ca de obicei au lucruri foarte frumoase. Chiar mersesem convinse ca acolo rezolvam. Daca imi aduc eu bine aminte Carrye, rochita apreciata a fost cea alba/ivorie nu? Papusica ai fost!
Intr-un final neasteptat am gasit rochia la The Place. O rochita trei sferturi, cu o centura in talie, foarte finuta. Pretul a fost 14 milioane, rezonabil avand in vedere ca majoritatea lucrurilor de acolo au preturi de cel putin 3 ori mai mari. Se pare ca a fost o alegere potrivita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Exact de variantele astea doua pomeneam si eu, privitor la Irina Schrotter, adica ori zici ca ai ajuns in rai ori zici ca ai aterizat in iad, depinde cum ai norocul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta

Carrye,asteptam sa raspunzi, stiam ca tu esti pe subiect.
Acum vreo 5 ani mi-am luat o rochie SUPERBA de la Irina Schrotter, aproape ca as mai purta-o si acum. Anul asta in schimb, am tot fost cand am avut nevoie, si acum cu sora-mea si nimic nimic. Matase si paiete pe banda rulanta, aceeasi rochie in 1000 de copii iar unele stau acolo de anul trecut. Dezamagire totala. Vorbesc de rochii de seara. Eu mi-am luat insa recent o rochie de "zi/dupa-amiaza" foarte draguta.
La Karen Millen n-am gasit nimic de data asta, dar stiu ca de obicei au lucruri foarte frumoase. Chiar mersesem convinse ca acolo rezolvam. Daca imi aduc eu bine aminte Carrye, rochita apreciata a fost cea alba/ivorie nu? Papusica ai fost!
Intr-un final neasteptat am gasit rochia la The Place. O rochita trei sferturi, cu o centura in talie, foarte finuta. Pretul a fost 14 milioane, rezonabil avand in vedere ca majoritatea lucrurilor de acolo au preturi de cel putin 3 ori mai mari. Se pare ca a fost o alegere potrivita.

Ne arati si noua rochia, te rugaam !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Aa, The Place! Bravo! Ma bucur tare mult ca ati gasit. Ai mare dreptate, putem identifica rochiile de la Irina doar dupa bucatile imense de paiete de pe ele.
La Karen Millen, am fost si eu de curand, si intr-adevar nu aveau cine stie ce, poate as fi ales o rochie din tot ce era acolo.
Eu stau si foarte mult pe site-uri gen Nordstrom si cand vad rochiile de acolo ma ia cu lesin dar din pacate, nu livreaza in Romania. Asa ca nu ne raman decat compromisurile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Buna

Si eu sunt in cautare de rochita si am gasit www.bluefly.com/Designer-Dresses/_/N-1ab7Z1z141ym/list.fly" target="_blank">aici multe pe placul meu si la preturi super...Nic ei nu livreaza in Ro dar o sa il rog pe cumnatul meu sa o cumpere ca el locuieste in US.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

fetelor, daca sunteti dispuse sa dati 1000 de lei si peste, 1400 cum ai zis lolita, de ce nu mergeti la tinerii creatori sa va faceti rochii, vorbesc de ateliere gen irina marinescu, maria hohan, claudia castrase, elena perseil, lena criveanu, stephan pelger, chiar si razvan ciobanu, veti avea si rochii unice, si materiale bune, si nici pretul nu e exagerat. o prietena mi-a zis ca la razvan ciobanu, de exp, a sunat pt rochia de mireasa si i s-a zis ca cel mai smplu model, probabil pe corp si f lunga, bretele subtiri, pleaca de la 7 milioane

Mergi la inceput