Palin versus Obama - a star is born (4)
Raspunsuri - Pagina 26
blackpanterro spune:
Mai bine se dadeau donuts, atunci sa fi vazut turnout la polls.Toti Homer Simpson ai Americii veneau la vot(si cu cine a votat Homer?)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
analuz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Mai bine se dadeau donuts, atunci sa fi vazut turnout la polls.Toti Homer Simpson ai Americii veneau la vot(si cu cine a votat Homer?) Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "You know your god is man-made when he hates all the same people you do." |
Krispy Kreme ofera free donuts :D
josefine spune:
josefine, super pozele, tu le faci? philip&andreea |
Nu, nu-s asa talentata:-)
Sotul se mai joaca cu aparatul.
blackpanterro spune:
Si mie mi-au placut pozele Josefine, mai ales ala cu tricoul "I am voting for THAT ONE" :)
Andrada spune:
Sper sa nu fie activi astia la poluri ca dinozauricele de la mine din cartier carora le-a luat 3 donats si 2 sorbituri luuungi de cafea sa imi gaseasca fiecare litera din nume pe liste. Asta la 7 dimineata. Pina la 8 seara se transforma in drosofile doamnele,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
blackpanterro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui analuz
Krispy Kreme ofera free donuts :D |
There you go, it's gonna be alright!
Andrada spune:
Imi pare rau ca n-a mai trait si bunica sa-l vada,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
josefine spune:
citat din mesajul lui Andrada Sper sa nu fie activi astia la poluri ca dinozauricele de la mine din cartier carora le-a luat 3 donats si 2 sorbituri luuungi de cafea sa imi gaseasca fiecare litera din nume pe liste. Asta la 7 dimineata. Pina la 8 seara se transforma in drosofile doamnele, A L’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
Haha, si la mine era un nene batran, batran.. Tipa de langa el verifica DL si el trebuia sa gaseasca numele pe lista. Ei bine, era la litera M cand am ajuns si eu si pana sa gaseasca litera L i-a luat vreo cateva minute, de si aia care verificase ID-ul nu mai avea rabdare si ii dadea indicatii unde sa gaseasca foaia (vezi ca e la inceput, primele pagini- mosulica mai intorcea doua pagini, asta ii spunea - ti-am zis la inceput.. si tot asa..)
J G spune:
Abia astept rezultatele, sper insa sa aflam mai devreme.... sper sa castige Obama la distanta mare... ca sa nu-si mai ceara www.sorryeverybody.com/" target="_blank">scuze juma de US inca o data.
Josefine jos palaria, dupa ce termin treaba o sa stau sa studiez fotografiile sotului tau. M-au lasat wow.
J si Carla (05.02.2006)