Mai are vreo sansa Romania?

Raspunsuri - Pagina 72

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Na, ca a fugit si m-a lasat in ceata cu Austria...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Andrada,nu se poate sa fii direct pe intrebarile puse de Deus.Daca se va inchide si topicul asta,se va deschide altul cu un titlu un pic schimbat si tot asa.

Pe mine ma mira cum fetele dau atac peste atac si apoi tot ele se intreaba cum de s-a ajuns la 60 de pagini si fara sa lipseasca jignirile.Pai tu cand spui de romani ca miros doar rahat si urina,ca romanii sunt hoti si asa mai departe,astea ce sunt? Nu-s jigniri? Daca tot ai intrat in subiect te-ai aprins si ai scris si tu ironii,nu te mai plange ca s-a ajuns la contrazicere si jigniri.Loc e pt toata lumea.

Denizel,uite ca nici de mine nu te-ai luat.Lasa ca si daca te vei lua eu nu am supar Unii se iau de altii,unii vin doar sa-si etaleze aroganta...

Si apropo de Ile,nu s-a suparat nimeni pe ea(cred) doar ca i s-a raspuns exact cum a replicat si ea.

Ariel - lasa ma ca mi-a trecut

Simali,da ai dreptate si mai e si faptul ca pe timpul lui Ceausescu toata lumea aducea ceva acasa de unde lucra.Ideea de a lua de la serviciu,de la altii,cred ca inca mai e in capul unora.Unii cred ca in 19 ani totul se schimba,nuuuu ,e cale lunga pana a se schimba mentalitatea.Se mai schimba vreo 2 generatii si apoi mai vorbim.

Natynic,nu te contrazic cand spui ca Ile e frumoasa,dar lasa ca si femeile norvegiene sunt faine.Sunt inalte,in general arata bine ca fac mult sport plus bicicleta zilnic,si nu-s genul rusoaicelor cu un ten albicios,sunt blonde cu un ten mai masliniu.Sunt si persoane albicioase,dar parca nu asa ca rusii.Cat despre barbati...hmm,niciodata nu am avut un gen anume,m-a atras ce m-a atras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

...aia din canada acolo trebuie sa stea..ca stau bine...cei din arizona...alabama... la fel....

amoga...esti din whitehorse...yellowknive...sau de unde?

Bravo, Guestus! Peste weekend deschide atlasu' si studiaza si coasta de est... incet-incet o sa cunosti tot mapamondu'... mai ceva ca Palin...

A.M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Cu oarescare parere de rau ca intrerup asa o discutie deosebita va anunt ca s-a depasit cu muuuuult limita de 20 de pagini.
In consecinta acest subiect se inchide.
Insa, eu tare as face un split la ZZeu, nu de alta, dar ar fi interesant de urmarit cine dintre Denizel si Amoga reuseste sa primeasca primul avertisment (ca eu nu m-am putut hotara inca, asa ca las colegii sa decida)
A, si Denizel, data viitoare cand dai cu reclamatia dupa alti useri asigura-te ca tu esti ireprosabila...

Cu respect, al vostru moderator,
Sheannamp

Mergi la inceput