Mai are vreo sansa Romania?
Raspunsuri - Pagina 70
natynic spune:
Incepe scandalu' intre barbati, yeeesss!!!
(Denizel, te bagi si tu, da?)
In alta ordine de idei...daca unor oameni li se spune ca stau in rahat...si unii se tin de nas, altii fug afara si altii se amuza (din interior) de chestia asta...oare cam care dintre ei vor curata pana la urma rahatul?
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
iulia_b spune:
Pazea c-a venit desteptaciunea Pamantului pe-aici, tocmai din Canada, civilizat, elegant si plin de pilde. Pt scoala primara.
denizel spune:
va rog frumos, nu va legati de amoga, ca e mic si nacajit si inca-si linge ranile .
Ma tine minte de cand i-am dat peste nas la alt subiect, unde depasise masura.
Deh, nu toti barbatii care scriu pe DC au cu adevarat ceva de spus. Mai sunt si amogi, care vor ramane in memoria noastra datorita greselilor elementare de scriere si a mitocaniei .
Guestus spune:
poate misca cineva in front pina luni la ora 800
daca vin americanii in weekend o las pe denizel la comanda
denizel spune:
pupa mama, Guestus!!
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus poate misca cineva in front pina luni la ora 800 daca vin americanii in weekend o las pe denizel la comanda |
Da' apropo, n-ar fi cazul sa facem si noi "Mai are vreo sansa Romania-capitolul 2"?
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui denizel asa, Maria, foarte bine! Sunt impresionata! Dupa cum se vede, filmul se rupe la contributia generatiei de bunici. Parintii tai au facut ceva? TU ai facut ceva???? _ Cand mi-oi scrie memoriile, o sa apelez la tine ca vad ca vrei sa stii tot despre familia mea. Normal ca si parintii mei au facut ceva, la fel ca si ai tai si ca toata lumea normala si muncitoare. . Pentru ca, precum (cred) ca bine stii, Austria pe care o admiri atata, s-a ridicat tocmai cand ai tai si tu nu ati facut nimic remarcabil pe-aici :-). Dar daca vrei sa auzi ceva exceptional despre parintii mei, ei bine .. o sa-ti spun : m-au facut pe mine _ Vad ca despre contributia ta la propasirea sistemului perfect din Austria nu ai ce sa povestesti. Ar fi fost culmea sa ai ce. _ Nu te grabi, ca nu stii totul. Lasand gluma la o parte, doar nu era sa ma astepte pe mine. Nici nu i-as fi ales daca nu se prezentau corespunzator. Dar, precum bine stim, tu mentii sistemul, refuzand sa dai spaga . Bravo, mariamunteanu!!! _ Ce-i aia spaga ? te rog sa traduci in goethiana ca sa inteleg si eu. |
Rufus spune:
citat din mesajul lui denizel va rog frumos, nu va legati de amoga, ca e mic si nacajit si inca-si linge ranile . Ma tine minte de cand i-am dat peste nas la alt subiect, unde depasise masura. |
Denizel...e cineva pe forumu' asta caruia nu i-ai dat peste nas???
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
mariamunteanu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui natynic
Dincolo de stupizenia cu salamul cu soia...dincolo de misto-urile lui Guestus...aceasta postare mi se pare absolut de neatacat Maria, mie in continuare mi se pare ca te incapatanezi sa te bagi intr-o oala in care nu fierbe ce-i al tau. Eu tot cred ca nivelul tau e unul superior. Dar continua asa, sa-i tii locul lui Ile in lipsa si cred ca o sa-mi schimb parerea. |
Adicatelea vrei sa plec de pe-aici ca nu-i locul meu ?
mariamunteanu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Denizel...e cineva pe forumu' asta caruia nu i-ai dat peste nas??? |
NU ! Asta e satisfactia ei suprema sau poate singura, te rog nu i-o rapi !
Maria