Mai are vreo sansa Romania?

Raspunsuri - Pagina 48

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Ile pt faza cu silicoanele , scuze.

Pentru restul....am si eu o curiozitate....norvegienii astia nu au nici un forum....cu forumitze civilizate ,educate, care nu scuipa, nu pipi in Gara de Nord....unde iti poti spune odele la adresa tarii adoptive si toata lumea sa te aplaude si sa fie de acord cu tine? Nici nu te-ai mai enerva, te-ai menaja si ai putea si tu sa discuti asa de la civilizat la civilizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Da, Ileana, si eu sper ca o termini odata .
Sa revenim, deci, la chestii serioase.
Se inscrie cineva la cuvant? Pe prima pozitie, pipi-ul din Cora .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Maria , de-aia se duc in alte tari , ca tara noastra are o presa si o massmedia atat de bine pusa la punct incat face minuni pt. doctorii de peste hotare.

Nimeni nu spune de doctorii care nu cer bani , spun toti de pacientii care dau , pacienti care dau ca asa vor ei .
Nimeni nu spune de cazurile de aici rezolvate . N-am vazut sa scrie undeva de doctorul care a operat-o pro bono pe o fetita arsa in incendiu , de doctoru care a facut o reconstructie de mandibula cu peroneu , de doctorul care a fost solicitat sa lucreze la o clinica mare din Dubai, de doctorul care a facut niste operatii acum 14 ani de pici in fund , cu aparatura de-ti vine sa-i plangi de mila.
De zecile de cazuri de hipospadias de la spital care se opereaza pe banda rulanta , samd.
Sunt neinteresante.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Sunt de aceeasi parere. Poate am putea schimba ceva in Romania daca am incepe sa-i vedem mai des pe cei care-si fac traba, daca am vorbi frumos despre ei cat sunt in viata, daca am vedea cate lucruri frumoase, unele de domeniul miracolului, se petrec zilnic in jurul noastru... Presa parca a luat-o razna in Romania; nu este nicidecum oglinda societatii noastre. Ei au chiar o teorie cum ca se vand mai bine stirile rele decat cele bune. Deci marketing...

Sa cautam tot timpul toate porcariile si sa le facem steag ne duce pe toti mai devreme sau mai tarziu la balamuc.

Si ca sa va dati seama daca sunteti patologici sau nu faceti urmatorul test: o lista cu oamenii din jurul vostru care merita apreciati. Daca nu va vine nici o idee si singura persoana pe care ati trece-o pe lista este persoana voastra sau o personalitate moarta aveti o problema.

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

gata m-am prins de ce nu ai tu pasaport norvegian, ca doar la ce indragostita esti de tara de adoptie, nah, ar fi si rusine sa ramai cetatean roman, ce tu esti dintre cei aia nspe milioane care scuipa pe jos?...pai norvegia nu te lasa cu dubla cetatenie, si stim ce greu se renunta la cetatenia romaneasca si chiar maritata cu norvegian cred ca va trebuie 8 ani de sedere acolosha sa poti aplica...dar relax, ca acusica trec.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Da, Ileana, si eu sper ca o termini odata .
Sa revenim, deci, la chestii serioase.
Se inscrie cineva la cuvant? Pe prima pozitie, pipi-ul din Cora .

, stai ca asta a fost doar o scurta "deraiere", ca intreba Maria de ce nu vorbim serios. Putem vorbi si serios, la o adica, dar se duce naibii tot hazul, las' ca vorbim serios la alt topic, de-or fi musterii.

Aicea io vreau sa o intreb pe Ile77 despre aurora boreala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Bravo Simali!

O idee geniala!
Da, nu m-as baza prea mult pe lista aia... Pe aici se practica prea mult egolatria.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Pentru restul....am si eu o curiozitate....norvegienii astia nu au nici un forum....cu forumitze civilizate ,educate, care nu scuipa, nu pipi in Gara de Nord....unde iti poti spune odele la adresa tarii adoptive si toata lumea sa te aplaude si sa fie de acord cu tine? Nici nu te-ai mai enerva, te-ai menaja si ai putea si tu sa discuti asa de la civilizat la civilizat.

Catalina

dau pe afara de civilizatie....lucreaza pe platforma la petrol sau la prins peste o perioada..apoi alta perioada stau cu perfuzia de votca...si tot asa o tin. cred ca sint campioni in EU la consum de droguri....oslo geme de siringi aruncate duminica dimineata.
vezi si tu un film norvegian...deprimare pe toata linia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilse

gata m-am prins de ce nu ai tu pasaport norvegian, ca doar la ce indragostita esti de tara de adoptie, nah, ar fi si rusine sa ramai cetatean roman, ce tu esti dintre cei aia nspe milioane care scuipa pe jos?...pai norvegia nu te lasa cu dubla cetatenie, si stim ce greu se renunta la cetatenia romaneasca si chiar maritata cu norvegian cred ca va trebuie 8 ani de sedere acolosha sa poti aplica...dar relax, ca acusica trec.

..ca nu mi-am luat cetatenie norvegiana, asta e o chestie personala,las-o balta nu mai bate cimpii degeaba
..si ca sa ai habar, cind esti casatorit cu cetatean norvegian, poti sa depui pt cetatenie dupa 3 ani.....deci nu mai incerca sa faci pe desteapta

va legati de chestii minore, doar ca sa va eschivati..sic!

ok ,fetele
ne-am distrat destul azi

Ile, mami de Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Catalina

dau pe afara de civilizatie....lucreaza pe platforma la petrol sau la prins peste o perioada..apoi alta perioada stau cu perfuzia de votca...si tot asa o tin. cred ca sint campioni in EU la consum de droguri....oslo geme de siringi aruncate duminica dimineata.
vezi si tu un film norvegian...deprimare pe toata linia.

ptiu drace ce-mi facusi...imi distrusesi mitul olandez cu drogurile, iete nah, ne luara si la asta norvegienii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Acum m-am prins si eu care-i treaba ci Ile:

Ea este casatorita cu un norvegian.
Frustrarile se rezolva in pat.
Norvegienii sunt amanti prosti.
Noi avem sange latin.
Q.E.D.

alice

Mergi la inceput