Mai are vreo sansa Romania?

Raspunsuri - Pagina 41

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ile77

Asta e imaginea romaniei peste hotare,din pĺcate.

Aha, deci, peste hotare, Romania e o c----. Asta o fi c---- din Apocalipsa . Ia sa ma duc sa fac anunt la SC :)).

Citat:
Insa imaginea mea e diferita de cea a turmei.

mhm! da' cum arata imaginea turmei? Sau, cum arati tu? sau, nu stiu, sfatuieste-ma: daca vreau sa vin in Norvegia la vara, ce imagine sa-mi compun, ca sa anihilez imaginea turmei si sa-i pacalesc pe aia?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:
citat din mesajul lui amoga

In spitalele din Romania, spaga e regula; in cele din Austria e exceptia.

A.M.

Ei , aici vroiam sa ajungem.
1.Cand tu spui ca asta e regula , la ce exact te referi?
2.Si inca o intrebare: cat timp ti-ai petrecut intr-un spital ca sa afirmi asta cu tarie si sa-i faci pe medici hoti sau altceva?

Tocmai postasem la adresa ta un articol din ziarul de azi - gasesti aici raspunsul http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/827253/Ce-gandesc-romanii-despre-spaga-din-spitale/

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu

Citat:

Ile, mami de Vivian (07.03.2006)

Ile, asta nu-i adevarat.

Maria

Citeste interviul bursuierului roman, la un alt subiect de la generale.
Si el s-a lovit de multe probleme de genul asta,din pacate.
Insa nu sint toti care vad romania ca tara saraca a europei, asta e sigur.
Am fost eu mai ghinionista sa aud multe comentarii neadevarate.

Insa totul este reversibil, iar impresiile se schimba din fericire.
Uite o replica de genul asta: Aveam alta impresie despre romania inainte,insa dupa ce te-am cunoscut pe tine imi dau seama ca m-am inselat.

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Ile, frumoasa poza. Nu ca nu am putea gasi o tona de poze superbe ale Romaniei...stii ce frumoase sunt dealurile si muntii in noiembrie? Si sa stii ca in inversunarea ta, ai combatut oameni si nu idei la greu. Plus ca generalizezi si incluzi asa totul intr-un fel de bula pe care o consideri tu corecta macar si partial si restul nu se vede.
Natynic nu merita sa ii scrii tu sa-si vada de spaga ei sau de sistemul pe care il avem, Bucurestiul nu este definit prin zgarie-nori, asta este apanajul altor orase mult mai dezvoltate. Dar mergi inainte fara sa te opresti un pic sa te gandesti ca macar in parte, undeva mic acolo, poate nu e totul alb/negru nici la tine nici aici.
Eu am o sora medic, tanar si idealist, munceste de dimineata pana seara, opereaza, e f buna in meseria ei, e foarte umana si prietenoasa, si a trecut prin rezidentiatul de 2 lei la propriu fara sa se gandeasca (alaturi de colegii ei din generatie) ca ar putea sa vanda medicamente pe bani multi, cum sa lase meseria pe care o stapaneste atat de bine si in care este atat de buna? Pai sa lasi sala de operatie pentru vanzare? ok, daca esti facut pentru asta.
Intreba cineva de ce nu sunt spitale private in Ro? sunt, este medlife memorial hospital (unde a facut laparo o prietena de-a mea si pretul este ok, unde nasc fetele de pe forum - exista si topic dedicat), exista euroclinic, exista CMU clinica pt femei, exista. Este foarte adevarat ca sunt multe hibe, ca sistemul nu functioneaza asa cum ar trebui. Dar se misca.

Si sa stii ca nu exista roman care sa vorbeasca urat despre romani si care sa se considere parte din ei. Toata lumea se considera "afara din turma" pai de ce? Romanca esti oricat ti-ar displace asta. Si eu zic sa fi mandra ca ai multe in plus.

In general, cei care au cea mai mare durere in suflet si cei care nu sunt foarte fericiti cu alegerea facuta arunca cu noroi asupra tarii cel mai mult. Ca sa justifice plecarea si faptul ca se sacrifica. daca nu ar mai exista motivul ce ar face?

Guestus, citim cu mare placere.

Simali

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

Mergi la inceput

Citat:

Uite o replica de genul asta: Aveam alta impresie despre romania inainte,insa dupa ce te-am cunoscut pe tine imi dau seama ca m-am inselat.

aha! Deci tu le povestesti alora ca e bine in Romania sau cum?

Si chiar nu mai scuipi deloc-deloc pe jos??? Nici macar noaptea (ma rog ), cand nu te vede nimeni?

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Ile, asta nu-i adevarat.

Maria

Mie nu mi s-a intamplat niciodata si nici prietenilor mei romani, sa aud asa ceva. Si doar umblu prin lumea larga de ceva ani.

Pot sa fie pe ici pe colo voci care sa sustina una si alta, doar nimeni nu scapa - numai pe acest forum austriecii au fost catalogati drept roboti, nebuni care vb singuri etc. De ce nu s-ar spune lucruri urate si despre romani, americani, italieni si toate natiile ? Ce e mai usor decat sa dai din gura pretinzand ca stii totul ? Oamenii intelepti nu se inflameaza din atata lucru.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Ile, asta nu-i adevarat.

Maria

Mie nu mi s-a intamplat niciodata si nici prietenilor mei romani, sa aud asa ceva. Si doar umblu prin lumea larga de ceva ani.

Pot sa fie pe ici pe colo voci care sa sustina una si alta, doar nimeni nu scapa - numai pe acest forum austriecii au fost catalogati drept roboti, nebuni care vb singuri etc. De ce nu s-ar spune lucruri urate si despre romani, americani, italieni si toate natiile ? Ce e mai usor decat sa dai din gura pretinzand ca stii totul ? Oamenii intelepti nu se inflameaza din atata lucru.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claucia

In general, cei care au cea mai mare durere in suflet si cei care nu sunt foarte fericiti cu alegerea facuta arunca cu noroi asupra tarii cel mai mult. Ca sa justifice plecarea si faptul ca se sacrifica. daca nu ar mai exista motivul ce ar face?
]

Ai interpretat totul gresit.
E o concluzie doar asa de
Nu la mine ma gindesc,ci la familia mea din ro, si la prietenii mei din ro..iar ce scriu aici este exact ce aud de la ei....ei traiesc acolo zi de zi ...asa ca nu le poti imputa ca se insala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ile, pai una e sa spuna ca RO este o tara saraca, si cu totul alta e sa-ti spuna ca el credea ca in RO toate femeile sunt c...

Asta nu as considera-o ca parere a norvegienilor, ci doar a celui care ti-a spus asa ceva. In orice caz, reflecta nivelul sau de interes si intelegere si atat.

Totusi ma intreb daca era norvegian (avand in vedere atitudinea mult dezinhibata referitoare la sex a celor din tarile nordice, comparativ cu cei din RO). De multe ori ceea ce s-ar numi la noi asa la ei este o femeie normala, respectabila din toate punctele de vedere, ce-si satisface placerile sale si atat.

Mergi la inceput

Citat:

Maria

esti cevaa....
Nimeni nu vorbeste de rau despre romani (), de aceea ai simtit tu nevoia sa o faci in atatea randuri . In fine, fiecare cu-ale lui...

Uite, arata-mi un mesaj al tau (de pana acum si needitat acum ) in care sa fi spus un lucru bun despre Romania sau romani, si spun si eu 3 lucruri bune despre austrieci si Austria.

Mergi la inceput