Mai are vreo sansa Romania?
Raspunsuri - Pagina 34
mariamunteanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Stiam preturile si le-am acceptat, nu asta a fost problema mea. Spuneam ca la banii astia este normal sa te pupe in fund iar toaletele sa miroasa a levantzica.Nu stiam insa ca si acolo se lasa banii pe coltul mesei. De ce nu exista un asemenea spital in Romania? Nu exista inca. Sunt convinsa ca in max. 5 ani va exista. Stiu ca exista un proiect de 400 mil euro al unor evrei care sunt in negocieri cu min. san. pentru un asemenea spital. Si sunt la fel de sigura ca or sa fie din ce in ce mai multe. Catalina |
Tatal tau cum se simte dupa operatie ? A stat mult internat ?
Maria
denizel spune:
citat din mesajul lui mariamunteanu Si, daca tot faci aceasta paralele, de ce nu exista in Romania un asemenea spital ? Maria |
valeu, valeu!!!
Da' de ce romanii nu au privirile alea pustii ale majoritatii autriecilor?
Si de ce in metroul din Bucuresti nu te baga in sperieti atatia imbracati in costum care sa vorbeasca singuri, ca in metroul din Viena, a?
catalina2307 spune:
Tatal meu se simte foarte bine, multumesc. Dar nu a fost operat. Am spus eu asa ceva....tb sa recitesc. Si nu, nu a stat foarte mult in spital. O saptamana.
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui catalina2307 Tatal meu se simte foarte bine, multumesc. Dar nu a fost operat. Am spus eu asa ceva....tb sa recitesc. Si nu, nu a stat foarte mult in spital. O saptamana. Catalina |
Poate am inteles eu gresit ca a fost operat. Indiferent care au fost cauzele pt. care l-ai adus aici si nu l-ai internat in Romania, important e ca acum se simte bine, ceea ce inseamna ca a fost bine tratat.
Exista si spitale mai putin scumpe unde, chiar daca nu miroase a levantica in wc, sunt totusi curate si serviciile medicale sunt impecabile. Cine nu are asigurare, plateste. Eu nu am inteles ce te-a deranjat pe tine de fapt.
Maria
denizel spune:
citat din mesajul lui catalina2307 De ce nu exista un asemenea spital in Romania? Nu exista inca. Sunt convinsa ca in max. 5 ani va exista. Stiu ca exista un proiect de 400 mil euro al unor evrei care sunt in negocieri cu min. san. pentru un asemenea spital. Si sunt la fel de sigura ca or sa fie din ce in ce mai multe. Catalina |
Catalina (), permite-mi sa te completez.
Si, pentru ca, dupa ce am fost pusi la pamant de neozeelandezu' ala de Hitler si gasca lui, am fost dati pe mana rusilor, d-aia!
catalina2307 spune:
Nu m-a deranjat. M-a surprins. Cum m-ar fi surprins in orice alt spital privat din lume. Medicul sa iti sopteasca in ureche ca poti sa achiti "direct" , fara factura iar el sa bage banii in buzunar. E, zau ca asta m-a surprins.
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui catalina2307 Nu m-a deranjat. M-a surprins. Cum m-ar fi surprins in orice alt spital privat din lume. Medicul sa iti sopteasca in ureche ca poti sa achiti "direct" , fara factura iar el sa bage banii in buzunar. E, zau ca asta m-a surprins. Catalina |
Deci era de la sine inteles ca spitalul va fi bun (chiar daca scump), ca personalul medical isi va face datoria, ca bolnavul a fost tratat (de o boala probabil grava, ca doar nu dai atatia bani degeaba), dar URAAAA !!! am gasit o hiba ca sa aratam ca si ei sunt rai, ca si la ei e coruptie.
Maria
catalina2307 spune:
Pai la naiba, e normal sa fie spitalu bun la atatia bani ca doar nu l-am dus pe tata sa faca impachetari cu alge si ciocolata.
Tratat nu a fost , ca nu a fost cazul. S-au facut analizele si ne-au comunicat ca e sanatos tun. E adevarat am plecat la drum stiind ca sunt posibilitati ca vestile sa nu fie asa de bune.
Da cu ultima afirmatie ai pus punctul pe i. Da, si printre austrieci exista coruptie.
denizel spune:
Deci era de la sine inteles ca spitalul va fi bun (chiar daca scump), ca personalul medical isi va face datoria, ca bolnavul a fost tratat (de o boala probabil grava, ca doar nu dai atatia bani degeaba), dar URAAAA !!! am gasit o hiba ca sa aratam ca si ei sunt rai, ca si la ei e coruptie. |
precum vedem, si de data aceasta mariamunteanu a recunoscut ca exista o problema si este preocupata sa o rezolve .
A luat tot romanu' ingramadit aminte, daaa?