Mai are vreo sansa Romania?

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus
si acu 3 zile a cazut si metroul...si simbata e greva la cfr ...happy?

Nu sunt happy deloc pt. asta, pe mine nu ma bucura ca pe altii ca se intampla neplacute si prin alte parti. Iti las tie aceasta satisfactie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Deci, soferul era un nesimtit caruia putin ii pasa de aia care stateau la coada in spatele lui, iar cei care nu claxonau si nu injurau, ce sa zic, se purtau ca niste debusolati ai unui sistem care nu le furnizase regula nr. 15639 referitoare la situatiile in care un magar se opreste in mijlocul drumului. Desigur, noi ne-am distrat, dar situatia era de plans.

A, si inca ceva.
Nu exista condus mai neprietenos si tafnos ca pe autostrazile din Austria. Abia asteptam sa ajung in Bucuresti, pe traseul Timpuri Noi-Sincai, la 8.30 dimineata .

Hai ca ma faci sa rad ! Adica cine are rabdare, nu injura si nu-ti flutura pumnul prin fata ochilor e debusolat. Poate ca soferul era nesimtit, se mai intampla, desigur ca nu e singurul nesimtit din Austria, acum esti multumita ? Uite ca ti-am dat satisfactie.

Drum bun pe traseul Timpuri Noi - Sincai !

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
Tu te referi cumva la multinationalele care pun biciul pe angajatii romani ? Nu e frumos, dar fara acesti "asupritori" nu ar exista nici joburile bine platite, nici progresele (atatea cate sunt) si nici cresterea economica din Ro.

Incredibil cata aroganta in mesajul asta .

Nu, draga, nu ma refer la cei care pun biciul pe angajatii romani, ci pe cei care pun biciul pe voi, cei care traiti acolo si pe copiii vostri. Bine ca macar nu simtiti :-)).

Ia zi-mi tu, Maria, ce se intampla in Austria daca un copil de gradinita nu indeplineste toate regulile impuse de sistem pentru varsta lui? Aud?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus
heheheh...politicianul ala mare din austria beat crita la volan. da beat mort...nu gluma. pai ce facem nene aici...ala e respect pentru alegatori?
austriac barosanul...nu mai leg de el ..gata

ce sa zic! ne legam acum de politicianu' beat din austria, ca pe ai nostri nu avem ochi sa-i vedem! brusc am uitat de nea taricelu' si de delciosul, splendidul orban! nuuuuuu! ei nu ar conduce beti!!! ptiu, drace!
guestus, fara suparare, dar deja ne masuram betele si paiele din ochi! are dreptate clau, esti delicios!!!

mimo, ce te superi draga ca ai stat la pasapoarte? ai avut timp sa admiri peretii, sa vezi afisele cu campania antispaga...sau nu erau cand ti-ai facut tu pasaportul? cand am fost eu erau! am avut timp sa le admir, in timp ce functionaru' isi batea capul daca copiii mei sunt gemeni sau nu! ..."amandoi copiii s-au nascut in acelasi timp? pe 10 aprilie?"..."nu, domnul, nu in acelasi timp! la 5 ani diferenta, in aceeasi data!" "aaaaa, nu sunt gemeni?" " evident ca nu, doar daca fata are un ritm accelerat de crestere!" ....si s-a luminat! bine, ca noi romanii avem simtul umorului dezvoltat si ne-a amuzat teribil faza! el o drege "las' ca a venit una acum cateva zile cu 7 copii!" eu:"toti nascuti in aceeasi zi?" s-a calmat...hihiihi.
guestus, 100 euro? buunnn. eu zic sa te apuci de inmatriculat masini, faci mai multi bani! e la moda "jobul" de "centras"! tot bani cinstiti? hmmm...

cat despre politica in romania , buuuuunnnn! e sublima! am gasit un iutub, dar nu-l pot pune pe dc, e cam XXX...din cauza exprimarii politicienilor
pun insa altceva:

tineti-mi pumnii!!! ies la plimbare cu copiii...in jungla! ma duc sa ma "dau" cu caruciorul prin parcul auto

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claucia
Altceva vreau sa spun. Am contact direct de muuuuulti ani cu emigrarea. Legala. Si vreau sa va spun un lucru: in cei 10 ani de cand sunt in bransa nu a existat o asa o reducere a solicitarilor de emigrare precum in ultimii ani (cam 2). Este incredibil cat de putini mai sunt comparativ cu anii trecuti. Si cam atat.

Guestul esti delicios, te-a cam prins subiectul

va pup

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

Cei care au fost de emigrat, au emigrat in atatia ani. Acest proces nu poate dura la nesfarsit. Ar fi de asteptat ca o parte sa se intoarca in tara.

Pe Guestus il prinde orice subiect in care poate juca rolul de Gica contra. Nu aduce nici un aspect relevant pt. discutie, doar incearca sa desfiinteze cate o idee pe ici-colo. Uneori reuseste sa fie simpatic.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
soferul era un nesimtit caruia putin ii pasa de aia care stateau la coada in spatele lui, iar cei care nu claxonau si nu injurau, ce sa zic, se purtau ca niste debusolati ai unui sistem care nu le furnizase regula nr. 15639 referitoare la situatiile in care un magar se opreste in mijlocul drumului.

Debusolati? Nici vorba. Denizel, daca te-ai fi uitat cu atentie, ai fi remarcat ca toti se ingramadeau sa faca poze, care cu telefonul, care cu ce avea la el, sa arate si la rude si la vecini. Wow, un nesimtit in Austria! Cine a mai vazut asa ceva? Probabil era ultimul, atunci scapase de la muzeu.

Citat:
in cei 10 ani de cand sunt in bransa nu a existat o asa o reducere a solicitarilor de emigrare precum in ultimii ani (cam 2). Este incredibil cat de putini mai sunt comparativ cu anii trecuti.

Claucia, nu mai zi din astea, ca intristezi lumea.
De abia si-au revenit din socul produs de Simali, care a avut obraznicia sa spuna ca da, multumeste frumos ptr ingrijorare, dar ei ii e bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu

Hai ca ma faci sa rad ! Adica cine are rabdare, nu injura si nu-ti flutura pumnul prin fata ochilor e debusolat.

Nu! E debusolat ala care nu se descurca in situatii neobisnuite si sta si asteapta ca o oaie, fara sa ia vreo initiativa. Ma indoiesc [] ca nimeni din toata coada aia nu se grabea sau nu avea nimic mai bun de facut decat sa astepte dupa un nesimtit.
Pentru ca, nu-i asa, sper ca situatia era una neobisnuita, nu ceva ce se intampla frecvent in Austria, unde respectul bla-bla, bla-bla....

Vrei sa stii cum s-a urcat ala pronto in autobuz?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
Tu te referi cumva la multinationalele care pun biciul pe angajatii romani ? Nu e frumos, dar fara acesti "asupritori" nu ar exista nici joburile bine platite, nici progresele (atatea cate sunt) si nici cresterea economica din Ro.

Incredibil cata aroganta in mesajul asta .

Nu, draga, nu ma refer la cei care pun biciul pe angajatii romani, ci pe cei care pun biciul pe voi, cei care traiti acolo si pe copiii vostri. Bine ca macar nu simtiti :-)).

Ia zi-mi tu, Maria, ce se intampla in Austria daca un copil de gradinita nu indeplineste toate regulile impuse de sistem pentru varsta lui? Aud?

Denizel, pt. binele tau, nu-ti mai face atatea griji pt. mine, ok ? Nu pune nimeni biciul pe mine si nici pe altii ca mine, nu te teme. Sunt majora si vaccinata, imi pot purta singura de grija.

Maria

Mergi la inceput

Citat:

[quote]citat din mesajul lui mariamunteanu

Nu! E debusolat ala care nu se descurca in situatii neobisnuite si sta si asteapta ca o oaie, fara sa ia vreo initiativa. Ma indoiesc [] ca nimeni din toata coada aia nu se grabea sau nu avea nimic mai bun de facut decat sa astepte dupa un nesimtit.
Pentru ca, nu-i asa, sper ca situatia era una neobisnuita, nu ceva ce se intampla frecvent in Austria, unde respectul bla-bla, bla-bla....

Vrei sa stii cum s-a urcat ala pronto in autobuz?

De ce n-ai luat tu initiative, ca stii cum se face ?

Stii ceva, nu mai veni prin acele tari care-ti dauneaza. De acum ocoleste Austria pt. ca vad ca-ti cauzeaza prea multe probleme debusolarea si tafna cetatenilor. Unde mai pui ca s-ar putea sa te ia cineva cu biciul confundandu-te cu mine.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu

Denizel, pt. binele tau, nu-ti mai face atatea griji pt. mine, ok ? ...
Sunt majora si vaccinata, imi pot purta singura de grija.

Las-o, mai, si pe Denizel sa-si faca griji, ca parca asta era un topic al "ingrijorarii".
Sau e vorba de o ingrijorare intr-un singur sens? De la vest la est? Altfel nu merge?

Mergi la inceput