Pantaloni care subtiaza
Vroiam sa stiu daca a folosit cineva pantaloni care subtiaza talia, din aceea care le fac reclama la TV la programele de teleshoping. Pt ca am nascut de curand (al doilea bebelus) si am ramas cu o burta maricica. Pana o sa reusesc sa slabesc as vrea sa folosesc ceva de genul asta, dar as vrea sa nu dau bani degeaba. As vrea sa imi spune-ti si mie daca la voi a avut efect.
Raspunsuri
martie spune:
Eu mi-am luat ceva asemanator de la Triumf, absolut degeaba am dat banii, simteam ca nu pot respira pur si simplu, aratam si cu si fara fix la fel, iar surplusul iesea prin te miri ce parti. Ca iti dai seama ca daca intr-o parte strangea, iesea un pliu prin alta parte.
Plus ca ai corpul si asa greu incercat de o sarcina, hormonal, dpv al circulatiei. E o prostie sa te sugrumi cu diverse elastice, plastice etc. Dupa ce mi-l dadeam jos simteam cum incepe sangele sa circule, la propriu. E chiar o prostie. Acum, nu stiu cum o fi cel de la tv, dar in mare presupun ca la fel.
Lasa-ti corpul sa respire, sa se refaca, nu-l chinui in plus.
In fine, sufera baba la frumusete, dar, ti-am zis... si cu si fara, aratam fix la fel.
puisorul spune:
Eu mi-am cumparat asa ceva dar nu sunt numai pantaloni ci si partea de sus. Efect are fara discutie doar ca e usor incomod. Subtiaza talia, ascunde burtica. Acum depinde cat de mult tii la frumusete . Nasa mea , care tine foarte mult la aspectul fizic le-a purtat foarte mult. Eu, din comoditate mai putin.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
octopusu spune:
Sincer, nu vroiam sa il port tot timpul. Mai mult pentru botez. Cred ca o sa imi iau din acela cu totul, dar vroiam sa stiu sa nu dau banii degeaba. Am vazut ca e pe marimi. Oare ce marime tb sa imi iau? Marimea care o port de obicei sau mai mica pt a-mi tine strans
puisorul spune:
Marimile care sunt disponibile sunt S,M si L parca. Eu la 1.60 si 62 de kg mi-am luat marimea M. Oricum cand am sunat sa fac comanda m-a intrebat cate kg si ce inaltime am ca sa imi recomande o marime.
Si eu le-am cumparat tot asa pentru ocazii speciale cand e musai sa arat bine.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Delphinas spune:
si eu mi-am cumparat din ala care are si partea de sus. si pe mine m-au intrebat cate kg am si ce inaltime. probasem unul la o colega de birou si imi era mare. conform greutatii si inaltimii mele tb sa-mi iau ca al colegii dar am cerut mai mic ca ala imi era foarte lejer.
sunt miunate amandoua...chiar de vede diferenta...
acum am inceput dieta si ma ajuta mult sa se traga burta.
poze
Just Me