HALLOWEEN... unii da si altii nu!
Raspunsuri - Pagina 5
ocebine spune:
intr-adevar...sperietura de-a binelea:
http://entertainment.webshots.com/photo/2222035330057002410CCQngV
Pun pariu ca securea minjita de singe e la spate...
ah, si btw, Kirligutza...nu pot judeca decit pe ceea ce ai scris aici alb pe negru...nu poci ghici ceea ce stii sau nu stii (ca nu-s vrajitoare)...n-ai spus decit ca ai citit un blog si vizionat niste documentare...scuza-ma daca nu sint impresionata de profunzimea MEMORIULUI...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Luna1 spune:
Ocebine ce m-a speriat aia mica in costum de pui, ptiu, ptiu. Dar cel mai tare m-a speriat asta
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Stanescu spune:
Luna, n-ai prins ideea.
Individul ala "binecuvantat" de biserica ortodoxa nu prea pricepe el treaba cu toleranta si multiculturalitatea. Ce spui _Divali, sarbatoare indiana? Ptiu, uite uciga-l toaca cum sminteste bunii ortodocsi.
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Cum era obiceiul ala cu dat copilul de birna? |
Sa-i vina mintea la cap!
Este exact ca la topicul cu Valentine, unora le place, altora nu.
Cei carora nu le place ideea cred ca-si pun copiii in pericol daca-i lasa sa asiste...Va spun eu, celor cu copii mici, peste cativa ani, cand vor fi la scoala, eventual trecuti de 10-12 ani, nu vor da doi bani pe ce credeti voi, ar fi bine sa incepeti sa va obisnuiti...
Veti da bani grei si pe costumatiile de Halloween, dar si pe cadoul pe care fata/baiatul vostru va dori sa-l ofere prietenului/prietenei de Sf. Valentin...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld nu chiar, pe langa...are vreo importanta? ceea ce am vazut am vazut la tivi, nu la casa alba! Kari Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii! |
Nu te-ai prins nici de mesajul meu, nici de cel al Halloween-ului.
Deianira spune:
Eu nu vad ce latura morbida are Halloween-ul? De la ce vine latura asta morbida? De la dovlecii tristi, de la costumele de vrajitoare? Pana ai citit "memoriul" ala credeai in asa ceva? Sau dintr-o data te-ai revoltat si ti-ai dat seama ca esti pe aceiasi unda cu autorul?
Si pe mine ma enerveaza ca e prea "comerciala" sarbatoarea, dar nu ma obliga nimeni la nimic, daca vreau fac ceva, daca nu, nu. Valentine's sarbatoresti?
columbiana spune:
ia aici inca un exemplu de Haloween infricosator si prin Canada
http://www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Ana+Stroe
http://www.floriinro.ro/
caro spune:
da' gugaliti, maica, halloween-ul asta si vedeti despre ce e vorba... si spuneti-i si lu nenea cu memoriu ce-i cu halloween-ul, daca nu si nu macar vedeti Simpson, episodul Treehouse of Horror VIII ca mai explica ceva-ceva..... costumele alea nu se poarta sa ridice-n slavi morbidul si violenta.... ci sa sperie spiritele rele ce ies in lume in noapte aceea! (un fel de usturoi americanizat). Si originile sarbatorii nu sunt in America ci in... Irlanda..... ha-ha-ha
Ancuta-Maria spune:
uau... acest "memoriu" chiar a reusit sa ma minuneze la maxim... E intr'adevar ceva morbid si malefic pt ca asa vad cei maturi. Cei mici nu vad decat o super distractie in a se costuma si a "colinda". Cred ca asta este cea mai buna metoda de a speria un copil - panica parintilor.
http://autenticradio.telnetcom.ro:8000/listen.pls Un radio pentru romani, de la inima la inima.
Natasa spune:
Mare e plictiseala pe lumea asta. Memoriu anti Halloween?? Ridicol si prostesc. La fel ca interzicerea filmului Harry Potter de catre biserica ortodoxa rusa. In primul rind ca sarbatoarea e veche si exista in toate culturile din lumea asta in diverse forme (daca vrei discutam pe tema asta ca e interesanta). In al doilea rind mi se pare aberant sa pui la zid sarbatorile altora si sa interzici cuiva sa le copieze pe motiv ca ar fi anticrestine. Sintem si noi plini se sarbatori pagine/laice si sper ca nu o sa-i treaca prin cap vreunui plictisit sa le interzica!
Eu sculptez dovleci cu copiii la scoala si stati linitite, nu dam cu singe pe pereti, nu sacrificam animale si nici nu il asteptam pe satana la o cafea. E un moment de distractie, de stat impreuna si facut ceva haios. E cale lunga sa spui ca asta e anticrestin, ca aduce demonii in capul copiilor si alte aiureli.
In plus, vorba lui Rufus, hai sa nu uitam ca si noi am fost copii si adolescenti si d'aia nu mai puteam ca parintii nu asculta aceeasi muzica, nu poarta aceleasi haine sau nu se distreaza la fel ca noi. E drept ca un copil trebuie indrumat si ajutat sa aleaga intre bine si rau, dar interzicerea unui lucru il face mai interesant si mai dorit si nu se cheama educatie :)