La control....in pielea goala
Raspunsuri - Pagina 8
chiccutza spune:
sunt mult mai invazive pipaiturile vamesilor decat scanner-ul.eu sunt de acord cu controlul facut de scanner.
MAMA DE FEDE SI DANI
principe spune:
cand ai deschis subiectul te-ai gandit macar o clipa la victimele din 11 septembrie?..se pare ca pudoarea o pui inaintea sigurantei.
eu prefer sa fiu scanata in loc de pipaita,dezbracata,dezcaltata,"frecata" cu intrebari,aceleasi intrebari puse sub n forme..au dreptul sa faca toate acestea cand li se pare ca esti altfel....asta este psihologia controlului.
si mie mi-au bagat ca niste ace de seringa in tocul de la bocanci ,in argentina..ei si?asta este treaba lor,sa detecteze,nu pot detecta drogurile,armele,daca nu fac control.
se pare ca sunt materiale care pot ascunde metalele ca sa nu fie detectate de dtectorul de metale.
as prefera sa fiu scanata si cu rezolutie mai mare ca sa mi se vada stomacul,rectul) decat sa ajung sa mi se faca un control rectal in aeroport.
poate ca nu stiti ca exista pasageri(narco-mulas) care transporta cantitati mari de drog in stomac.
ca au fost omorati copii sugari si umpluti cu droguri sau arme.
Eu zic sa stati un pic stramb si sa ganditi drept si sa nu fiti contra doar de chi-chi.
siiiiii,aveti grija,ca,necooperand la un control rutinar,aveti toate sansele sa ajungeti sa fiti controlate si in fund...fara sa vi se incalce drepturile.
si ca informatie,ramania are 14 detinuti ptru trafic de droguri(narco-mulas) in penitenciarele venezuelene..oare cum i-ar fi depistat daca nu l i s-ar fi aplicat controlul...????
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui principe cand ai deschis subiectul te-ai gandit macar o clipa la victimele din 11 septembrie?..se pare ca pudoarea o pui inaintea sigurantei. Mata Emma lupta iar cu cancerul http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true# http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i |
Trecand peste indignarea ta si judecatile pe care le emiti, multumim ca ai participat la topic.
Nu ai dreptul sa judeci parerile mele precum nu ai dreptul sa judeci nicio parere aparuta aici.
Am inteles pozitia ta si-ti reamintesc ca acesta este un subiect de discutie ca oricare altul.Asa ca opreste-te in a arunca in carca cuiva ´´nepasarea´´.
Orice masura de securitate e binevenita atata timp cat se face cum trebuie.Si da-mi voie sa ma indoiesc profund de eficacitatea controalelor pe aeroport,cu controlul anal cu tot.Am voie? Multumesc pentru intelegere.
eunice78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ladyJ
Trecand peste indignarea ta si judecatile pe care le emiti, multumim ca ai participat la topic. Nu ai dreptul sa judeci parerile mele precum nu ai dreptul sa judeci nicio parere aparuta aici. Am inteles pozitia ta si-ti reamintesc ca acesta este un subiect de discutie ca oricare altul.Asa ca opreste-te in a arunca in carca cuiva ´´nepasarea´´. Orice masura de securitate e binevenita atata timp cat se face cum trebuie.Si da-mi voie sa ma indoiesc profund de eficacitatea controalelor pe aeroport,cu controlul anal cu tot.Am voie? Multumesc pentru intelegere. |
Pai mai bine nu facem controale deloc..nici in aeorprort, nicaieri..ca si asa..nu sunt eficiente . Daca ai vedea si tu cativa copii drogati, deveniti legume, sau cateva cadavre sfartecate dupa un atac terorist, sau atac lansat de un nebun care urca la bord cu arme ...sa vezi cu cata asiduitate ai sustine necesitatea controalelor..Dar, DA, ai voie sa crezi ce vrei, nu cred ca a contestat cineva acest lucru.
Principe, .
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
ladyJ spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui eunice78
Pai mai bine nu facem controale deloc..nici in aeorprort, nicaieri..ca si asa..nu sunt eficiente . Daca ai vedea si tu cativa copii drogati, deveniti legume, sau cateva cadavre sfartecate dupa un atac terorist, sau atac lansat de un nebun care urca la bord cu arme ...sa vezi cu cata asiduitate ai sustine necesitatea controalelor..Dar, DA, ai voie sa crezi ce vrei, nu cred ca a contestat cineva acest lucru. Principe, . Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006) |
Eunice, la acest topic e vorba despre scanere.Mai exact,aparatele care permit vizualizarea corpului,a PIELII.
Explicatia introducerii acestor scanere,este: ´´astfel se va vedea daca vreun pasager are pe corp metale,cutite,arme´´
IN MOD NORMAL, un detector de metale este suficient pentru a afla asta.
Aceste scaner nu permite vizualizarea stomacului, pentru a afla daca vreun nebun a inghitit o punga cu droguri.
Daca tu consideri ca este o metoda de securitate utila,este PAREREA TA.
Dar repet,expune-o si mai scuteste-ma de texte ca cele scrise de tine mai sus.
Vorbim strict despre aceste scanere, despre eficienta lor, despre impactul lor nu despre cum abolim traficul de stuperfiante sau despre ce a fost la 11 septembrie.
Germania a refuzat introducerea acestor scanere.II acuzam ca nu le pasa? Ii acuzam ca habar nu au de securitate? WEll...cred totusi ca stiu mai multe ca mine sau ca tine si au luat hotararea asta din alte motive, nu cele de PUDOARE.
EDIT
Ma faci sa ma rept,poate cititi pe diagonala: masurile de siguranta trebuie luate,cu cap si nu pripit.Acele masuri ar trebui introduse,care isi au dovedita EFICACITATEA.
Ca de exemplu blocarea accesului in cabina de pilotaj.Si altele care exista insa ar trebui revizuite.
principe spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ Adica asta e singura solutie,sa te dezbrace? Mie mi se pare a fi o idiotenie,periculoasa pentru psihicul omului,total aiurea!!!Spune-mi tu Ancuta, de ce ti se pare o asa minunata idee? Ai impresia ca nea teroristu merge cu pistolul bagat in nadragi? Sau cu un cutit lipit pe piept?Sa fim seriosi.. chiar daca ar fi asa nu e nevoie de scanere sa le gaseasca... Se subestimeaza mintea diabolica,asta e baiu. Ma intreb cand va fi necesar un ginecolog, care iti face control in aeroport sa n-ai...nu stiu ce..ce nu vede scanerul. |
lady,
lasand la o parte "tonul" tau agresiv,judecatile mele din mesajul anterior au fost emise in urma acestui mesaj al tau....in care nu vad preocupare ptru afectarea sanatati in urma scanari.. ci,doar grija de psihic,de pudoare.
eu nu am citit tot ce s-a scris,a fost suficient sa ajung la mesajul acesta si sa simt nevoia sa-mi exprim dezacordul... motivele invocate mi se par puerile,subiective.clar,este punctul meu personal de vedere,eu sunt mai mult preocupata de siguranta,de traficul de orice fel ,decat de pudoarea mea,nu sunt o persoana pudica,nu in acest caz.sunt preocupata de sanatate,dar,cred ca, mai periculoase sunt razele solare ,in fata carora ne expunem corpul dezgolit fara prea mare preocupare si pudoare.
in aeroport exista si acei "ginecologi "care sa-ti faca control si sa vada ce nu vede scanerul...fara sa se gandeasca prea mult la psihicul nostru.
sau gasit solutii ca metalele sa poata fi ascunse,sa fie acoperite cu alte materiale si sa nu fie sesizate de detectoarele de metale.
spui despre blocarea accesului la cabina pilotilor,este o solutie ptru evitarea deturnarii avioanelor,dar, nu si de siguranta a pasagerilor,nu si impotriva transportari pe corp a diferitelor obiecte(pachete cu arme,droguri)
sa nu uitam ca acest control are mai multe scopuri,nu numai deturnarea avioanelor.
si daca scanerele sunt daunatoarea, sunt deacord sa nu fie introduse ca metoda de control..dar,atunci, ma gandesc cum o fi oare ptru persoanele cu psihic sensibil cand in loc de pozitia drepti cu mainile sus, trebuie sa adopte pozitia cu mainile sus si picioarele desfacute. sa fie controlate amanuntit.daca femeile au ghinion sa fie in zile "negre",pot usor sa fie trecute in a alta camera,sa arate ce au acolo...nu care cumva sa fie un pachet de droguri,o arma,ptru ca asa cum spuneai si tu exista si minti diabolice.
ca sa inchei am sa raspund mesajului tau initial:"uite ca am ajuns si timpurile in care,pentru a calatori cu avionul(deocamdata)trebuie sa fim verificati pana la piele la modul cel mai propriu"
da,din pacate,am ajuns pana aici si nu de placere,intai apare boala si apoi vaccinul,asa ca,daca ptru unii preventia e dureroasa,trebuie sa ne gandim,oare,cum o fi ptru altii lamentarea?
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
Tisina spune:
ladyJ, scuza-ma, dar eu tot nu vad care e problema ta, si de ce sustii cu atata vehementa cat de rele si "invazive" sunt scanerele astea, pentru ca ti se vede PIELEA!!! Da, si? Ai prefera sa nu ti se vada pielea dar sa fii pipaita pentru a inlatura banuielile asupra ta? Este adevarat ca detectoarele de metale ar trebui sa fie suficiente, insa cum dovedesti ca atunci cand treci pe acolo nu ai cine stie ce arma, ci ai doar catarama de metal, sau fermoar, sau, cum mai spuneam, doar sarme la sutien? Prin pipaire, sau mai rau, cum povesteau si fetele, control mult mai amanuntit si mai umilitor decat un scaner.
Eu una, daca as avea de ales intre a fi vazuta prin scaner, chiar si de 10 persoane odata, si a fi pipaita, as alege fara sa ma gandesc scanerul. N-au decat sa vada ce vor, dar sa isi tina mainile la distanta.
Sper ca m-am facut inteleasa.
principe spune:
Citat: | ||||||
Eunice, la acest topic e vorba despre scanere.Mai exact,aparatele care permit vizualizarea corpului,a PIELII. Explicatia introducerii acestor scanere,este: ´´astfel se va vedea daca vreun pasager are pe corp metale,cutite,arme´´ IN MOD NORMAL, un detector de metale este suficient pentru a afla asta. Aceste scaner nu permite vizualizarea stomacului, pentru a afla daca vreun nebun a inghitit o punga cu droguri. Daca tu consideri ca este o metoda de securitate utila,este PAREREA TA. Dar repet,expune-o si mai scuteste-ma de texte ca cele scrise de tine mai sus.Vorbim strict despre aceste scanere, despre eficienta lor, despre impactul lor nu despre cum abolim traficul de stuperfiante sau despre ce a fost la 11 septembrie. Germania a refuzat introducerea acestor scanere.II acuzam ca nu le pasa? Ii acuzam ca habar nu au de securitate? WEll...cred totusi ca stiu mai multe ca mine sau ca tine si au luat hotararea asta din alte motive, nu cele de PUDOARE. EDIT Ma faci sa ma rept,poate cititi pe diagonala: masurile de siguranta trebuie luate,cu cap si nu pripit.Acele masuri ar trebui introduse,care isi au dovedita EFICACITATEA. Ca de exemplu blocarea accesului in cabina de pilotaj.Si altele care exista insa ar trebui revizuite. |
URAT
Te sfatuiesc sa-ti revizui mesajele,"tonul".daca nu esti pregatita psihic sa accepti ca nu toti vedem lucrurile din acelasi unghi din care le vezi tu... nu deschide subiecte,deoarece este o discutie cu pro si contra...
ladyJ spune:
Vai de mine ce abundenta de measaje de ´´punere la punct´´.
Tisina, tu te-ai facut inteleasa si de la primul post,am inteles preferintele tale.
Poti repeta,evident, nu te opreste nimeni.
Principe,in primul rand efectele scanerului asupra sanatatii(fizice) nu sunt facute publice.Nu ne spune nimeni daca e ok sau nu.
Asupra sanatatii mintale,te rog sa citesti sa vezi ce spun psihologi si sa vezi ce spun autoritatile germane care au refuzat aceasta metoda.
Nu este vorba strict de pudoare.
Este vorba,in primul rand de eficacitate,apoi de impactul pe care il are aceasta metoda asupra cetatenilor,dpdv psihic.
Textele cu copii care inghit droguri pentru transport pe cale aeriana ar fi acceptabile daca calea aeriana ar fi SINGURUL MOD DE A CALATORI.
Este in mod clar o discutie pro si contra in care userii si-au exprimat parerea intr-un mod civilizat(daca nu ai citit tot,nu ai de unde sa stii).Asta pana la mesajul tau in care acuzi de nepasare.
Nu te-a oprit nimeni sa-ti spui parerea insa abtine-te in a-i acuza pe altii,asa mi se pare corect.
Fetele care au postat inaintea ta au vorbit foarte frumos despre controalele ACTUALE de pe aeroporturi care lasa de dorit.
Deasemenea, aceste scanere nu au fost adoptate de toate tarile, poate asta te ajuta sa intelegi DE CE.Pentru ca, efectele lui cel putin psihologice sunt de luat in seama.
Exista o rezistenta,atat din partea autoritatilor cat si a calatorilor.
Daca parerea mea difera de a ta,nu trebuie sa-mi arunci vorbe de genul celor din primul tau post.Nici sa vanezi posturi pentru a scoate din context.
Si da, consider ca se subestimenaza mintea diabolica a celor care vor sa faca rau,ca tot ai subliniat cu rosu parerea mea.
Multumesc ca ti-ai expus parerea,argumentata.Am inteles.Prin aceste scanere consideri ca siguranta calatorului se inbunatateaste,consideri ca traficul de stuperfiante va fi redus,iar atacurile teroriste vor fi din timp reperate.
Ok, asta e parerea ta si ti-ai expus-o.Ar fi fost un post tare frumos si bine argumentat daca te abtineai de la atacuri la adresa mea.
eunice78 spune:
Citat: | ||||||
Eunice, la acest topic e vorba despre scanere.Mai exact,aparatele care permit vizualizarea corpului,a PIELII. Explicatia introducerii acestor scanere,este: ´´astfel se va vedea daca vreun pasager are pe corp metale,cutite,arme´´ IN MOD NORMAL, un detector de metale este suficient pentru a afla asta. Aceste scaner nu permite vizualizarea stomacului, pentru a afla daca vreun nebun a inghitit o punga cu droguri. Daca tu consideri ca este o metoda de securitate utila,este PAREREA TA. Dar repet,expune-o si mai scuteste-ma de texte ca cele scrise de tine mai sus. Vorbim strict despre aceste scanere, despre eficienta lor, despre impactul lor nu despre cum abolim traficul de stuperfiante sau despre ce a fost la 11 septembrie. Germania a refuzat introducerea acestor scanere.II acuzam ca nu le pasa? Ii acuzam ca habar nu au de securitate? WEll...cred totusi ca stiu mai multe ca mine sau ca tine si au luat hotararea asta din alte motive, nu cele de PUDOARE. EDIT Ma faci sa ma rept,poate cititi pe diagonala: masurile de siguranta trebuie luate,cu cap si nu pripit.Acele masuri ar trebui introduse,care isi au dovedita EFICACITATEA. Ca de exemplu blocarea accesului in cabina de pilotaj.Si altele care exista insa ar trebui revizuite. |
Ai atitudinea tipica a unui om lipsit de contra argumnete logice.
In plus, daca tie ti se pare normal sa deschizi un topic pentru a afla si alte pareri iar ulterior sa faci afirmatii de genul : pastreaza-ti parerea, scuteste-ma, nu ai dreptul sa judeci..(DESI TU EXACT ASTA FACI), imi pare ff rau pentru tine...
Iar ca Germania a refuzat introducerea acestot scanere pe motiv de sanatate..ma lasi..in primul rand ca nu trebuie sa copiem tot ce fac altii, iar in al doilea rand: esti tu ferm convinsa ca de asta au renuntat?? Ai tu informatii certe in acest sens?? Altele decat ce apare in presa?? Ma indoiesc..
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)