Redoutistele fidele Laredoute.fr (141)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

April, mii de pupice.Am folosit codul pt masura 44-46, dar nu mi-a trecut prin cap sa incerc si la celelalte masuri. Si merge.Ura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Ia uitati si raspunsul de la Sabine Furthermore, next it is true that there will be a subsidiary in your country.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Salutare fetelor, de abia acum 3 zile v-am descoperit si am aflat de LR. Am facut si eu repede o comanda, cat se mai poate si vroiam ca azi sa o fac pe a doua. Vreau sa iau niste lenjerii de pat complete. Problema mea este ca nu stiu o boaba franceza si nici dupa am parcurs ghidul incepatorului nu stiu care este lenjeria de pat cu cearsaf, cearsaf de pat si perne. Mi se pare ca nici unele nu sunt complete. Imi spuneti si mie unde sa ma uit si care este varianta de lenjerie completa

Va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katthy

Ia uitati si raspunsul de la Sabine Furthermore, next it is true that there will be a subsidiary in your country.

katthy Bianca Elena (15.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crislunca spune:

puteti sa vedeti cosul...la mine nu...oare de ce.Mai este cineva in situatia asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Madame Sabine nu ne-a zis nimic din ce nu stiam, si s-a ferit sa spuna ceva precis.

Carmenada, pai nu vei gasi o lenjerie completa-adica cearceaf de pat, fete de perna, fete de pilota.

Trebuie sa iti completezi tu piesele.

Daca iei
-Parure cuette – set ptr pilota (include cearceaf de pilota si 1-2 fete de perna, in functie de dimensiunea aleasa)-> trebuie sa mai iei si un cearceaf (drap) sau drap housse-din ala cu elastic

-Parure drap – set cu cearsaf (1 cearsaf de pat si 1-2 fete de perna)-trebuie sa iti mai iei separat house de coutte

Ori le iei pe toate separat si tre sa cauti : taie (fata de perna), drap si housse de coutte. Daca alegi un produs de obicei iti arata in partea dreapta la Decouvrez aussi si celelalte piese.

Foloseste pagina asta pt traducere daca nu intelegi deloc tranceza:

http://translate.google.com/translate_t#

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Eu cred ca scriu degeaba de cateva pagini incoace. So, Crislunca, dupa cum spuneam, sunt in aceeasi situatie. Whatever...

Astia de pe lr. ro vad ca iar au pus prima pagina aia cu noiembrie, fara a se putea trece de ea. Pana acum puteam vedea produsele lor, cam subtirele ca oferta, dar acum nu. Ce-or mai cloci?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crislunca

puteti sa vedeti cosul...la mine nu...oare de ce.Mai este cineva in situatia asta?

Au mai fost cazuri in care cosul a stat blocat si 2 saptamani.Si s-a deblocat de la sine, cu toate ca fetele scrisesera pe Aide si li s-a raspuns ca nu pot sa le ajute nicicum ca e o pb cu calculatorul lor.

Nu stiu ce sa iti zic, parerea mea e ca -dat fiind contextul actual, in care nu stim exact cat o sa mai beneficiem de serviciile celor de pe .fr,- daca vrei neaparat sa comanzi mai bine iti faci un nou cont.

Mergi la inceput

Gravi, asa a fost dintotdeauna pe .ro

Nu intri unde trebuie, adica pe http://www.laredoute.ro/beta/

Eu recunosc, ii urmaresc ca sa imi dau seama cat au mai avansat la site.Atata vreme cat la femei la fuste apar chiloti stau linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Citat:
citat din mesajul lui katthy

Salve !
Am scormonit astazi site-ul DC in cautarea istoricului "Revolutiei LR" din august anul trecut... btw, din prima postare a subiectului lipseste link-ul pentru capitolul 46 : aici: 46.

In alta ordine de idei, ce facem cu redutii romani ? Asteptam sa vedem daca se blocheaza livrarile pentru Romania ? N-ar trebui sa avem un draft pregatit, si sa-l plasam unde stim noi, imediat ce constatam inevitabilul ?... am dat peste niste mesaje ale lui saddie, care se pot adapta...

Mergi la inceput