Redoutistele fidele Laredoute.fr (141)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Gravi, din ce data e comanda cu noelele?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Graviduta

De asemenea, am primit separat geaca asta http://www.laredoute.fr/vente-parka-la-redoute-creation.aspx?productid=324124962&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1 , marimea 86, bej. O comandasem mai demult, in dublu exemplar, impreuna cu marimea 94, dar nu venise si le-am scris. Si-au cerut scuze si mi-au spus ca mi-o trimit. Si vad ca s-au tinut de cuvant. O bila alba . Imi place geaca, e k lumea.

Alina ce culoare ai luat geaca si cum ti se pare? Si eu as lua fetitei mele una pt. anul viitor dar culorile par mai mult pt baieti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Miki, comanda era din 16 octombrie. Despre geaca le-am scris tot pe 16 sau pe 17. Au venit ambele scrisori o data.

Katthy, geaca e bej si e foarte draguta. Mie imi place. Cred ca si prune merge la fetite.

Nu stiu ce sa fac cu cosurile mele. Am vb cu o prietena si ma lasa sa comand de pe contul ei, dar nu stiu daca mai pot folosi cardul meu (pe care deja l-am folosit pe cele 2 conturi ale mele). Din cate stiam, un card pe maxim 2 conturi, dar or fi si exceptii?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Graviduta

Nu stiu ce sa fac cu cosurile mele. Am vb cu o prietena si ma lasa sa comand de pe contul ei, dar nu stiu daca mai pot folosi cardul meu (pe care deja l-am folosit pe cele 2 conturi ale mele). Din cate stiam, un card pe maxim 2 conturi, dar or fi si exceptii?

Nu sunt exceptii.Cu un card platesti pe maxim 2 conturi.Doar daca prietena vrea sa plateasca cu cardul ei si tu sa-i pui aceeasi suma inapoi pe card.Mai mare daraua decat ocaua,dar ce nu facem noi pt LR?

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Azi am folosit 30848 si da FDP 0 plus cva cadou, dar nu stiu ce e.
Am mai luat o forma din-aia de silicon + ceva tricouri pentru pici.

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Citat:
citat din mesajul lui canda_h

Azi am folosit 30848 si da FDP 0 plus cva cadou, dar nu stiu ce e.

este o vacuta de plus cu un pui

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
_
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

Am primit raspuns in legatura cu comanda nesosita.

Hello,
I regret you didn't receive the parcel 269 0687359. We will investigate at the postoffices.
Without further delay I will send you a voucher for the reimbursment for 53,59 €.
Thank you.

Acum trebuie sa le scriu inapoi sa le zic sa-mi trimita numarul vocherului in mail, ca cu posta ajunge greu. Dar cum fac, dau replay la mesajul lor sau scriu din nou la contact?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Buna fetelor ! Stiu ca cineva a cumparat jocul Geomag, adica asta - http://www.laredoute.fr/vente-geomag-geocolor-pieces-magnetiques.aspx?productid=324078399&documentid=201208&single=false&categoryid=49062031 , parca Clau....imi puteti spune va rog cate piese contine ? in descrierea lor apar doar marimi 1,2 si 3...merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Buna, fetelor!

Inainte sa ne apucam sa le scriem celor de la protectia consmatorului din Evropa, ar fi bine sa consultam un avocat specializat pe drept international pt a vedea conditiile in care putem contesta taierea accesului nostru la .fr, in urma cumpararii licentei pt Romania. Asa am fi mai bine informate si ne-am putea folosi de puncte forte-daca sunt- in calitate de cetateni europeni.
Dar daca nu stim exact cum e cu exclusivitatea pt Romania sau alte tari europene si nici ce putem face legal, ne hazardam in a le scrie si a nu ne lua in seama. Eu cred ca putem sa ne interesam fiecare daca stim pe cineva care are cunostinte de drept european si care vrea sa ne ajute...Sa ne pregatim... si despre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

Au marit preturile. Aveam o gramada de ieftinaciuni in cos aseara. Dimineata le-am gasit la pret intreg sau scoase de pe site. Erau lucruri de vara.

Mergi la inceput