Redoutistele fidele Laredoute.fr (140)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Citat:
citat din mesajul lui alia_ro

Fetelor, ce se intampla cu produsele? Ieri erau f. multe, iar azi, cel putin pe Aubaines, nu mai e nimic...
Ia uitati aici: 1 singur www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-aubaines-femme-pull-sweat-gilet.aspx?categoryid=23110571" target="_blank"> pulover

Cum e posibil? Am eu o pb sau si la voi apare la fel?

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Exact la asta ma holbam si eu acum

Si nu e singurul meniu in care bate vantul, la manteaux/veste/parka e o singura pagina ; la tricouri la fel;bine ca am apucat sa dau comanda miercuri

Edit: m-am uitat la incaltari si am vazut ca au aparut o gramada de noutati. Eu cred ca schimba produsele, s-ar putea insa sa schimbe si preturile, nu m-ar mira sa le umfle, ca in ultima vreme modificarile au fost doar cu +
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Ba nu e bine deloc,ca eu mai vreau sa dau o comanda azi cu ce s-o mai gasi pe la Aubaines.Cel putin asa aveam de gand,dar am facut marea greseala sa ma ocup intai de problemele de serviciu .Asa-mi trebuie,sa-mi fie invatatura de minte!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Claujro uite cum ma intorsei io la capitolul trecut sa votez evident.

Unboticut felicitari si de acum sa mergi zilnic cu masina, tare e utila, e asa placut sa fii independenta din punctul asta de vedere .

Nushu sa iti traiasca feciorashul, asa o sa sarbatoresti in fiecare luna pana la un an, dupa le mai raresti, io faceam tort in fiecare luna pt bb, si il manca tasu

Ia sa studies si eu aubainesul sa vad.

la fel vad si eu un singur pullover
nu cumva ne pregatesc astia niste reducerio de 1 euro asa de larevedere

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

rectific mesajul. e doar o eroare a lor. daca dati pe pull...toutes les categories...iti apare 1 dar daca dai pe fiecare categorie de pulover in parte apar numai la pulluri 12 pagini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

exact asa se intampla si la tricouri; daca selectezi Tshit manches longues/ courtes le vedeti pe toate

preturile sunt la fel

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

rectific mesajul. e doar o eroare a lor. daca dati pe pull...toutes les categories...iti apare 1 dar daca dai pe fiecare categorie de pulover in parte apar numai la pulluri 12 pagini.

Evident... sunt blonda

Mi-am revenit, ca intrasem in panica... vroiam sa dau o comanda de adio si nu prea mai aveam ce sa aleg...

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

bineanteles ca am votat si eu atat capitolul acesta cat si capitolul trecut

ce ziceti de joggers-ii acestea:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7366370&SizeCode=00027&Quantity=1&PersText=&ItemId=6&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
si un cod care sa reduca prix vert aveti?

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

La multi ani bebe David!

Unboticutz - felicitari pentru permis!

Am vazut mai demult pe lr, un instrument (cu 2 lame, curbat si cu maner)pentru taiat verdeata si nu stiu unde sa il gasesc, ma puteti ajuta, va rog?

In coletul din 10 am avut:

http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-bebe-fille-tunique-et-pantacourt-prix-mini.aspx?productid=324130499&documentid=207608&single=false&categoryid=45538938 - f dulce

http://www.laredoute.fr/vente-robe-bebe-imprimee-sans-manches-a-l-heure-anglaise.aspx?productid=324133240&documentid=414708&single=false&categoryid=45538870 - asta e f draguta, dar a venit fara chilotel.

Cateva bluzite si tricouase pt fetite, centura de sudation pt mine, am folosit-o o data dar nu am transpirat.
Sosetele alea cu talpa de plastic pentru casa, sunt dragute.

Geaca doudoune pt Domi pe bleo,pt cealalta iarna.

Si cadou am avut sacul de dormit snoopy.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

help!aveti idee daca culoarea "poitiron" e un fel de rosu?

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nushu la cat mai multe luni pt. bb david!! Bine-ar fi sa fii trecut colicii, dar e cam devreme...oricum ei se mai amelioreaza.
al meu pitic la o luna fix si-a scos masa de la ora 3 noaptea, de colici am scapat la 2,5 luni. M-am considerat norocoasa in comparatie cu alte mamici. el nu facea crize mari, plangea de 2 x ziua cate 10 min, si noaptea odata si asta era tot. dar in minutele alea plangeam si eu cu el, cand il vedeam cum se chinuie. si numai la mine in brate se calma.
Unboticutz felicitari pt. permis!!!

si aici e o zi super naspa, rece, innorat...vine toamna, gata cu caldura.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput