Redoutistele fidele Laredoute.fr (140)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Am dat acum o comanda si la sfarsit scria "comanda dumneavoastra necesita verificare manuala". Ce inseamna asta?

Edit: am primit si confirmarea pe email.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Ai folosit cod neprimit pe mail?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

Citat:

Am dat acum o comanda si la sfarsit scria "comanda dumneavoastra necesita verificare manuala". Ce inseamna asta?

POZE POZE NOI

Da, cu jucaria de plush.

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

Citat:

POZE POZE NOI

Da, cu jucaria de plush.

POZE POZE NOI

De-aia atunci!Cel mai probabil n-o sa-ti ia comanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Multumesc Lorenza!

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinache spune:

am primit si eu vineri 24/10 comanda din 14/10...am avut seturile de pat www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-massai.aspx?productid=324118028&documentid=201208&single=false&categoryid=51020836" target="_blank">massai pe rosu/portocaliu si maro/turcoise de care sunt foarte incantata ... chiar si fiica-mea a zis ca sunt frumoase cand le-a vazut
www.laredoute.fr/vente-les-chaussures-wmns-steady-iv-leather-de-nike.aspx?productid=324141051&documentid=482608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">pantofii nike nu arata rau, dar acum as fi preferat sa-i iau pe adidas in loc
www.laredoute.fr/vente-sous-pull-enfant-fille-prix-mini-vendu-par-3.aspx? productid=324140101&documentid=201208&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">setul de 3 helanci care sunt ok, mult mai bune decat cele ce le-am avut sezonul trecut iar dungile nu sunt vopsite ci tesute
www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-enfant-prix-mini.aspx?productid=324130918&documentid=207608&single=false&categoryid=22916642" target="_blank">setul de 2 tricouri, ok,
si trench-ul negru drept cadou
si inca mai sper - si eu si mama - ca vom prinde reducerile din ianuarie 2009...

Alina & Serena (18.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alina cum arata trenchiu? e de purtat sau de dat?

Am dat comanda azi, mi-au trimis confirmare.
Am dat astea
http://www.laredoute.fr/vente-jogging-bebe-garcon-gilett-shirtpantalon-prix-mini.aspx?productid=324140991&documentid=201208&single=false&categoryid=49154530 reduse de la 16 la 12 impreuna cu astea

http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-enfant-garcon-prix-mini-(lot-de-2).aspx?productid=324140788&documentid=201208&single=false&categoryid=22921932 reduse la 10. Cu codul trench+2 fpd+ - 15 euro

http://www.laredoute.fr/vente-parka-camouflage-a-capuche.aspx?productid=324127771&documentid=346108&single=false&categoryid=23112374

http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-w-zs-star-1000-lo-i-de-puma.aspx?productid=324135350&documentid=346108&single=false&categoryid=48250334
http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-pantalons.aspx?productid=324120905&documentid=346108&single=false&categoryid=38139153

Am mai luat doudouna pe albastru pt la anu si 2 culori de tricou+pantalon scurt pus de curind pe aici, pt la vara

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crislunca spune:

Nu pot intra pe nici un cont? voi puteti...?
Deja sa inceapa....inchiderea conturilor?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crislunca

Nu pot intra pe nici un cont? voi puteti...?
Deja sa inceapa....inchiderea conturilor?

Vaz ca suntem mai multe in aceeiasi situatie.Din motivul asta,o fi vreo strategie de marketing,am impins o ultima comanda.De data asta chiar ultima.Ma mai prind doar la reduceri,in ianuarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Eu am dat azi noapte o comanda si, pana m-am c.it nu a mai fost valabil codul pt trendh Adica acu un minut era bun si-mi dadea si FDP 0, am mai verificat cateva coduri (de lacoma, na!) si, cand m-am hotarat pt el...zdrang ca "promo nu-i aplicabila" Era ora 1 noaptea la noi si, ma gandesc ca se implinisera fix atunci cele 3 sapt cat era valabil
Pana la urma am folosit un cod 59528 care mi-a scazut 4 E + kkdo kit de securitate (ce-o fi asta habar nu am, dar l-am dat in speranta ca-i ceva pt protejat copiii de una alta).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Tot codul asta l-am pus si eu.E setul auto,adica vesta reflectorizanta +triunghi.M-a batut sotul la cap ca l-ar vrea si pana la urma am cedat.De parca n-ar avea "n" triunghiuri reflectorizante.Cica e()mari.

Mergi la inceput