Redoutistele fidele Laredoute.fr (140)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Buna redoutiste! Eu tot sper ca in nov nu se va schimba nimic si vom putea continua sa facem comenzi .fr desi ma alatur celor care au contul blocat.
Pana una alta ofer spre vanzare una bucata pantof barbatesc, maro nr 43, luat la acelasi pret http://www.laredoute.fr/vente-joggers-cuir-soft-grey.aspx?productid=324136812&documentid=207608&single=false&categoryid=22905087. Ma multumesc si cu o minune ca cineva sa aiba la schimb nr.42 atat cat ii trebuie barbatului meu.
Pupici

colectiadepalarii

www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra si mami

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

azi mi-a trimis LR mail, sa-mi spuna ca se apropie ziua lui fii-mea si poate ii cumpar ceva de la ei. Ma-sa, dar macar un cod cu cadou puteau sa-mi trimita, ca de reducere nu mai zic nimic

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicia74

azi mi-a trimis LR mail, sa-mi spuna ca se apropie ziua lui fii-mea si poate ii cumpar ceva de la ei. Ma-sa, dar macar un cod cu cadou puteau sa-mi trimita, ca de reducere nu mai zic nimic

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Hai ma,ce magari!De parca tu n-ai stii ca-i ziua fie-tii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Foarte dragut, pantalonii sunt material de tricou, putin larguti pe picior.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

haiosi si practici la dat pe tobogan:)

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

"Jasmine incearca 33189, mi l-am notat eu mai demult si inca mai e valabil, reduce 20 din 50 inclusiv pagini verzi si da cadou geanta neagra puturoasa.
Sau 28614 reduce 20 din 45, da fdp 0, valabil pana pe 4.11"

Axxa, poti sa-mi spui in ce conditii merg codurile de mai sus. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salve !
Raportez comanda din 14.10.2008, avizata in 24.10.2008 Asta e cea mai rapida livrare din cate am prins eu...
Am avut:
www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-enfant-garcon-prix-mini.aspx?productid=324130549&documentid=207608&single=false&categoryid=22920638" target="_blank">2 T-shirt-uri PRIX MINI, pe verde, luate la recomandarea cuiva de aici . Culorile sunt la fel ca in poza, imi plac.
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7302193&SizeCode=00102&Quantity=1&PersText=&ItemId=32&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">Pijama col Claudine - imi place teribil, si combinatia de culori, si materialul. In plus, marimea 102 ii vine foarte bine fiica-mii, care are 100-102 cm. Am luat-o cu 6.70 EUR, acum vad ca au scumpit-o. Daca o mai gasesc la reduceri, mai iau vreo doua, ca-s faine.
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6944612&SizeCode=00102&Quantity=1&PersText=&ItemId=36&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">T-shirt PRIX MINI - pentru fetite, combinatia este tare reusita, material placut, helanca e grosuta, marimea 102 corespunde realitatii. L-au ieftinit, eu am luat cu 10 EUR.
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3660826&SizeCode=00102&Quantity=1&PersText=&ItemId=38&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">Pantaloni OKAOU, pe portocaliu, i-am luat tot la recomandarea cuiva si sunt foarte multumita: e o culoare foarte placuta, si par un pic mai mari decat realitatea, cred ca ii vor veni fiica-mii foarte bine la vara.
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6838774&SizeCode=00102&Quantity=1&PersText=&ItemId=35&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">T-shirt cu imprimeu, e ok, maricel pentru marimea 102, o sa ii vina sigur si anul viitor ;) Acum s-a ieftinit, de la 5 la 3.75.
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9754032&SizeCode=00102&Quantity=1&PersText=&ItemId=47&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">Bluza de fetite - imensa ! Imprimeul este frumos, poate un pic mai spalacit decat in poza, oricum imi place, dar cred ca si la anul ii va fi mare, desi am luat tot 102, ca si pana acum. Am avut un cod si mi-a redus-o la 9.68.
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8528055&SizeCode=00102&Quantity=1&PersText=&ItemId=49&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">alta bluza, tot mare, desi e 102. S-a ieftinit, eu am luat-o cu 10.98 dar avusesem codul care ii redusese 35 %.
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5488729&SizeCode=00102&Quantity=1&PersText=&ItemId=34&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">bluza - draguta, materialul ok si culoarea ca in poza.

Am avut codul cu cortul anti UV, dar nu l-au mai avut si mi-au trimis un cadou "de valoare similara" - sacul de dormit Snoopy... care nu m-a incantat: deasupra are un soi de polar bleu, inauntru e bumbac destul de aspru, alb, cu desene razlete. In fine, fiica-mea a fost incantata :)

A mai incercat cineva sa dea azi comanda ? Ma bate gandul sa dau comanda maine seara, ca tot e week-end si nu se proceseaza decat luni...

Duminica placuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

cristicross nu stiu toate conditiile in merg codurile, pt ca nu le-am primit eu pe mail, ci le-am notat de la fetele care le-au postat, insa eu le-am folosit pe haine de dama, colectia A-H 2008 si au mers.

jasmine daca dai clic pe article special, iti deschide o fereastra cu informatii despre produsul respectiv, altele decat cele generale, de obicei la incaltaminte iti spune daca pantoful respectiv este pt picior ingust sau lat, asa imi scria mie la pantofii pe care mi i-am luat, pe care am aplicat cod de reducere si a mers, deci cauza nu e ca e articol special.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Ah, am uitat sa va zic ce am descoperit pe etichetele unora dintre produsele cumparate : REDOUTE KIDS... acum am vazut ca apar si pe site unele produse cu marca asta.

In alta ordine de idei, www.laredoute.fr/vente-pantalon-enfant-fille-prix-mini.aspx?productid=324140155&documentid=201208&single=false&categoryid=22917581" target="_blank">pantalonii reiati PRIX MINI sunt excelenti, i-am luat fiica-mii doua perechi si cred ca ii mai iau (cel putin la iarna, la solduri, daca nu ii pun maine in cos). Nu sunt subtiri, si cu un dres grosut merg foarte bine si la iarna, cred.
@edit: am parcurs repejor avizele clientilor: masura e exact la fix, iar croiala e foarte reusita: fiica-mii de obicei ii cad toti pantalonii de pe ea, fie ei cu elastic sau snur. Ei bine, astia nu numai ca ii vin foarte bine, dar stau pe ea chiar si cand se zbenguie.

Mergi la inceput