Redoutistele fidele Laredoute.fr (140)
Raspunsuri - Pagina 13
kokiy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Graviduta Ia uitati aici http://www.laredoute.fr/achat-enfant-jouets.aspx?categoryid=22935404 , a disparut sectiunea de fetite de 0 - 4 ani, sunt doar baietii. parca s-au tampit. Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007) |
daca intri de 2 ori pe link se vede si 0-4 ani fete ...s-or balbai si ei
Un om nu trebuie judecat dupa calitatile lui,ci dupa felul cum stie sa si le foloseasca
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
anne16 spune:
Graviduta, acelasi lucru am patit si eu.
Am sa ma uit putin mai atent si iti spun( nu-mi aduc aminte exact cum am facut)
Eu stiam ce articole am in cos si am reusit sa le sterg dupa modelul acesta:
http://www.laredoute.fr/StaticPage/premierevisite/trouver_articles.aspx
si dupa aceea a mers. Am avut ceva personalizat care bloca
PS: pe mozila saitul merge ca naiba, cam asa:
http://www.laredoute.fr/
pe explorer merge bine
ramona7 spune:
graviduta pe unde te gasesc...
mi-a zis cineva din franta ca la redoute se pregateste de reduceri...
nu stiu daca e adevarat...
Salvati o inimioara
alinabojuc spune:
la multi ani bebe de nushu! pfui ce repede trece timpul.
Parca parca ma tenteaza si pe mine o comanda mica mica. Sa vad cum ma trezesc maine dimineata. va pup, sa fiti cuminti
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
alinabojuc spune:
la multi ani bebe de nushu! pfui ce repede trece timpul.
Parca parca ma tenteaza si pe mine o comanda mica mica. Sa vad cum ma trezesc maine dimineata. va pup, sa fiti cuminti
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
missdeutza spune:
Buna searacitisem acu 2 zile ca se voteaza subiectul da nu stiam ce si cum,nu fusesem f atenta atunci k nici nu aveam timp sa ma uit dupa toate butoanele, ieri nu am avut timp sa va citesc si azi toata ziua m-am gandit....cum ajung acasa sa va si votez, sunteti de nota 10 si meritati mai mult decat superlativ absolut.
Diotima am vazut k ti-ai comandat rochia aia frumoasa, abia astept sa-ti vina coletul sa-mi zici cum e....eu nu am mai apucat sa o comand :(. O seara placuta!!!
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI BEBE DE NUSHU! sa cresti mare, sanatos, voios si sa ai parte de mult noroc si iubire!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
mihamora spune:
citat din mesajul lui mihamora Am vazut mai demult pe lr, un instrument (cu 2 lame, curbat si cu maner)pentru taiat verdeata si nu stiu unde sa il gasesc, ma puteti ajuta, va rog? Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007 POZE POZE NOI |
Nu stiti la ce ma refer?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE POZE NOI
diotima spune:
citat din mesajul lui missdeutza Buna searacitisem acu 2 zile ca se voteaza subiectul da nu stiam ce si cum,nu fusesem f atenta atunci k nici nu aveam timp sa ma uit dupa toate butoanele, ieri nu am avut timp sa va citesc si azi toata ziua m-am gandit....cum ajung acasa sa va si votez, sunteti de nota 10 si meritati mai mult decat superlativ absolut. Diotima am vazut k ti-ai comandat rochia aia frumoasa, abia astept sa-ti vina coletul sa-mi zici cum e....eu nu am mai apucat sa o comand :(. O seara placuta!!! |
Cred ca peste 2 saptamani ajunge (daca ma iau dupa timpul in care au venit ultimele 2). Si eu de abia o astept, visez la ea de cand a aparut pe site.
In asteptarea ultimei comenzi LR.fr...
Yannis
anne16 spune:
citat din mesajul lui mihamora La multi ani bebe David! Unboticutz - felicitari pentru permis! Am vazut mai demult pe lr, un instrument (cu 2 lame, curbat si cu maner)pentru taiat verdeata si nu stiu unde sa il gasesc, ma puteti ajuta, va rog? Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007 POZE POZE NOI |
acesta?:
http://www.laredoute.fr/vente-hachoir-planche-a-decouper.aspx?productid=324072562&documentid=346108&single=false&categoryid=51375530
este foarte practic
PS: alte lucruri utile in bucatarie:
-mojarul de marmura( l-am luat din IKEA, dar se gaseste si in Carrefour)
- facaletul de marmura care se gaseste in TCM-uri 35 ron (se poate folosi si ca arma alba, cand te infurie cineva)
- l-am luat pe www.laredoute.fr/vente-mixer-plongeant-multiquick-professionnel-braun-600w- mr6550mfp .aspx?productid=324139486&documentid=201208&single=false&categoryid=22912715" target="_blank">acesta (cel vechi dupa 9 ani a decedat), dupa ce am colindat in lung si in lat magazinele in RO si modelul acesta nu l-am gasit(erau numai modele vechi de 400w la 350 ron) m-am hotarat si l-am luat