Redoutistele fidele Laredoute.fr (140)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Graviduta

Ia uitati aici http://www.laredoute.fr/achat-enfant-jouets.aspx?categoryid=22935404 , a disparut sectiunea de fetite de 0 - 4 ani, sunt doar baietii. parca s-au tampit.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

daca intri de 2 ori pe link se vede si 0-4 ani fete ...s-or balbai si ei

Un om nu trebuie judecat dupa calitatile lui,ci dupa felul cum stie sa si le foloseasca
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Graviduta, acelasi lucru am patit si eu.
Am sa ma uit putin mai atent si iti spun( nu-mi aduc aminte exact cum am facut)

Eu stiam ce articole am in cos si am reusit sa le sterg dupa modelul acesta:
http://www.laredoute.fr/StaticPage/premierevisite/trouver_articles.aspx
si dupa aceea a mers. Am avut ceva personalizat care bloca

PS: pe mozila saitul merge ca naiba, cam asa:
http://www.laredoute.fr/
pe explorer merge bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

graviduta pe unde te gasesc...

mi-a zis cineva din franta ca la redoute se pregateste de reduceri...
nu stiu daca e adevarat...

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

la multi ani bebe de nushu! pfui ce repede trece timpul.
Parca parca ma tenteaza si pe mine o comanda mica mica. Sa vad cum ma trezesc maine dimineata. va pup, sa fiti cuminti

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

la multi ani bebe de nushu! pfui ce repede trece timpul.
Parca parca ma tenteaza si pe mine o comanda mica mica. Sa vad cum ma trezesc maine dimineata. va pup, sa fiti cuminti

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missdeutza spune:

Buna searacitisem acu 2 zile ca se voteaza subiectul da nu stiam ce si cum,nu fusesem f atenta atunci k nici nu aveam timp sa ma uit dupa toate butoanele, ieri nu am avut timp sa va citesc si azi toata ziua m-am gandit....cum ajung acasa sa va si votez, sunteti de nota 10 si meritati mai mult decat superlativ absolut.
Diotima am vazut k ti-ai comandat rochia aia frumoasa, abia astept sa-ti vina coletul sa-mi zici cum e....eu nu am mai apucat sa o comand :(. O seara placuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI BEBE DE NUSHU! sa cresti mare, sanatos, voios si sa ai parte de mult noroc si iubire!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Am vazut mai demult pe lr, un instrument (cu 2 lame, curbat si cu maner)pentru taiat verdeata si nu stiu unde sa il gasesc, ma puteti ajuta, va rog?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Nu stiti la ce ma refer?

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Citat:
citat din mesajul lui missdeutza

Buna searacitisem acu 2 zile ca se voteaza subiectul da nu stiam ce si cum,nu fusesem f atenta atunci k nici nu aveam timp sa ma uit dupa toate butoanele, ieri nu am avut timp sa va citesc si azi toata ziua m-am gandit....cum ajung acasa sa va si votez, sunteti de nota 10 si meritati mai mult decat superlativ absolut.
Diotima am vazut k ti-ai comandat rochia aia frumoasa, abia astept sa-ti vina coletul sa-mi zici cum e....eu nu am mai apucat sa o comand :(. O seara placuta!!!

Cred ca peste 2 saptamani ajunge (daca ma iau dupa timpul in care au venit ultimele 2). Si eu de abia o astept, visez la ea de cand a aparut pe site.

In asteptarea ultimei comenzi LR.fr...
Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

La multi ani bebe David!

Unboticutz - felicitari pentru permis!

Am vazut mai demult pe lr, un instrument (cu 2 lame, curbat si cu maner)pentru taiat verdeata si nu stiu unde sa il gasesc, ma puteti ajuta, va rog?

POZE POZE NOI

acesta?:
http://www.laredoute.fr/vente-hachoir-planche-a-decouper.aspx?productid=324072562&documentid=346108&single=false&categoryid=51375530

este foarte practic

PS: alte lucruri utile in bucatarie:
-mojarul de marmura( l-am luat din IKEA, dar se gaseste si in Carrefour)
- facaletul de marmura care se gaseste in TCM-uri 35 ron (se poate folosi si ca arma alba, cand te infurie cineva)
- l-am luat pe www.laredoute.fr/vente-mixer-plongeant-multiquick-professionnel-braun-600w- mr6550mfp .aspx?productid=324139486&documentid=201208&single=false&categoryid=22912715" target="_blank">acesta (cel vechi dupa 9 ani a decedat), dupa ce am colindat in lung si in lat magazinele in RO si modelul acesta nu l-am gasit(erau numai modele vechi de 400w la 350 ron) m-am hotarat si l-am luat

Mergi la inceput