nu stiu ce si cum sa fac
Raspunsuri - Pagina 21
ionica spune:
Natynic,
Musai trebuie sa fie barbatul ,amantul,iubitul,dar sa fie un barbat in casa.
Cumperi o duzina de stridii pe zi( pline de potasium),si sa vezi ce chef de sex iti vine.
Sa anunti vecinii cu o zi inainte daca esti cu tipete!
La mine a mers,nah, am mai mancat si de altele,dar am baut mai mereu mamajuana,am adus-o din Punta Cana sezonul trecut.
Ma credeti sau nu, s-a lasat cu ochi ,iar problema mare estew ca sotul este ocupat iar eu cu butica,sexu-ul a cazut pe locul trei-singura solutie este DC-ul pe moment,
am nevoieeeeeee de mamajuanaaaaaa,
Citat: | ||
citat din mesajul lui natynic
Ionica, 1)vinde-mi si mie pontul, cum ai facut dezintoxicarea de DC ca-mi trebuie si mie, musai, fie si o luna sa dureze dar TREBE! 2) n-auzi, mai, ca Gabriella nu e din sector, e din Vaslui?! E cam departe sa ajungem sa ajutam, ramanem cu sfaturile si, mai ales, cu bascalia, ca de-aia iarna nu-i ca vara si nici tiganu' ca romanu'...Da' mie mi s-a zis sa ma relaxez si ma relaxez, ca n-am alta varianta...Decat dezintoxicarea! Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Sophia 2ani
+15
denizel spune:
Gata, s-a terminat distractia! Va pupa tati pe toate .
iileana spune:
, domnule.
gata, pleci la bere??? :(
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
denizel spune:
Iileana, stiii ca intotdeauna te-am placut . Uite, vorbesc cu baietii si, daca platestii tu, poate te luam si pe tine.
A, da, si te lasam sa conduci tu, cand ne intoarcem acasa cu masina.
Ziii repede, ca nu-mi place sa fac planificari prea minutioase si, mai ales, nu-mi place sa astept pana va hotarati voi...
iileana spune:
Ooof, [emoticon fringindu-si miinile], sint in oarecare panica. Timpul e prea scurt.
Nu stiu daca o sa ma pot decide pina ce:
-se inchide subiectul
-te plictisesti tu sa ma astepti, da, stiu, conexiunile tale neuronale funcioneaza brici, pe "repede-inainte"
-imi iau carnet de conducere
uoooooofffff, ce ma fac? ce ma fac?
Alinutza, tu ce ai face in locul meu?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details