nu stiu ce si cum sa fac

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

draga lady, stai linistita in privinta mea, dupa cum vezi din semnatura am emigrat, asa ca traiesti intr-o tara cu o lepra mai putin
Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Emoticon cu gura cascata.

Maru, poftim? Ce legatura are ´´lepra´´ cu tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

lady, scuze, am citit pe dos, dar chiar daca nu m-am trezit cu fata la cersaf azi, tot sunt intoarsa pe dos ca am gasit masina inghetata si a trebuit sa stau 5 minute in masina sa se incalzeasca

(asta la 5:50 am)

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:

Asa ca incearca sa cobori din palatul de clestar si sa intelegi ca nimeni nu are nimic cu nici o etnie ci toti suntem inversunati impotriva leprelor de orice culoare

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

Daa,prejudecatile lipsesc cu desavarsire,desigur.Denizel a inteles gresit...desigur.Mai Deni, de ce vezi tu baiu acolo unde nu-i,ha?

AR trebui sa se stie ca leprele nu au nici etnie specifica nici culoare specifica, dar vezi bine ca NU SE STIE, Maru!
[/quote]

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

nu stiu in ce Utopia traiesti tu draga Denizel, dar realitatea tipa total diferit.
Tiganii sunt impartiti pe clanuri, pe triburi, e stiut ca tiganii muzicanti sunt mai dusi in lume, sunt stilati, curati si buni vecini. La fel ci giuvaergii si caldararii, ei muncesc si traiesc din talentul lor. Ce te faci cu cealalta jumatate care s-a pierdut de radacini, care nu mai apartine de nici un bulibasa, care a iesit in Europa si a invatat meseria de "tamplar"?
Vezi cazul judetului Galati care are o comuna intreaga de palate tiganesti unde nici unul nu plateste curent, unde nimeni nu se incumeta sa intre pe strada?!
In satul parintilor mei niciodata nu s-a aciuiat nici o familie de rromi. De ce? pentru ca oamenii acolo muncesc f mult si nu accepta sa dea de pomana decat la pomenile bisericesti. Da, te primesc, te omenesc, dar a doua oara iti arata ce trebuie sa faci ca sa ii ai de buni vecini!

Asa ca incearca sa cobori din palatul de clestar si sa intelegi ca nimeni nu are nimic cu nici o etnie ci toti suntem inversunati impotriva leprelor de orice culoare

Maru, unui rasism mascat, invelit in jdemii de cotrentze murdare ale unui asa numit realism, ii prefer rasismul vulgar si abject intalnit in muuulte postari de pe acest topic. Da?
Am purtat suficient de multe discutii cu tine, pentru a fi sigura ca nu ma insel.
Am sa-ti spun si de ce nu ma insel: o persoana care a lucrat vreodata cu tiganii (in cazul tau, elevi tigani) si, de fiecare data, vorbeste despre acestia fara a face vreun ocol prin Piata Compasiunii (da, tiganii sunt demni de compasiunea noastra!!!), nu da dovada ca nu are prejudecati rasiale.
Atat!!

Alinutza, trecu trauma, draga? Iti revenisi?
Sa intelegem ca nu ti-e frica numai de pici de 5 ani, ti-e frica si de tigani . Ai grija maaaa-re!!!! E plin peste tot si de unii si de altii!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

denizel - am impresia ca esti un barbat platit de site sa faci atmosfera si lumea sa se simta bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Gabriela, acu ca s-au linistit apele si le-au dat colegii sotului nitel peste bot, poti (da' asta numa daca ai sange in tine, ca sa zic asa) sa mergi la ei la usa si sa vorbesti cu coana mare, sefa clanului - ai grija, tre sa fii aroganta, da'aroganta pan la cer. Ii spui politicos (da' nu exagera) ca speri ca au inteles mesajul si sa se poarte civilizat. E adevarat ca tre mult "tupeu" ca sa o faci. Da' nu cumva sa faci greseala sa vii cu bombonele, ca te-ai ars - o sa o ia ca pe un tribut . Bun, tie ti-e frica de ei, da'ei nu tre sa stie asta - atitudinea ta tre sa fie "aveti noroc ca sunt io cumsecade, da data viitoare o incasati".
Important, pastreaza tot timpul contactul vizual cu mama omida - tu cu ea ai treaba, nu cu toti din jur. Nu-i baga in seama daca vor sa deturneze chestia asta.
Ideea e sa simta ca nu te temi de ei - cum naiba credeti ca pastrau bulibasii ordinea in satra? - cu biciul, mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutza1979

denizel - am impresia ca esti un barbat platit de site sa faci atmosfera si lumea sa se simta bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Citat:

ntz ntz ntz - n-ai nimerit-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

yeah, beibeee!!!!! mmmm!!!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stanescu

Ideea e sa simta ca nu te temi de ei - cum naiba credeti ca pastrau bulibasii ordinea in satra? - cu biciul, mai

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Eu nu pricep: tu ii sugerezi sa mearga la usa vecinei in costumul de piele si cu biciul in mana? Si daca iese bulibasul si ii place ce vede?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:

Nuuu, ala e Guestus - care sincer imi lipseste rau de tot la subiectul asta!
P. S. Da' nici Guestus nu e platit, e...din placere

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput