In vizita cu copilul!
Raspunsuri - Pagina 7
Guestus spune:
Da ce iubit ai tu alinutza1969 care are asa prieteni?
Nu pot sa cred asa ceva...sinteti de mult impreuna?..cred ca e momentul sa te intrebi mai multe despre el. Soacra e okay?
Gretchen spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Bleacs! Again! Stie Gretchen din Timisoara cati bani da mamica piciului pe restul omenirii . Dar, desigur, nu moare nimeni din putina barfa de 2 lei la Generale. |
E doar o chestie de bun simt. Daca iti pasa de cel de langa tine, incerci sa ii respecti casa, obiceiurile, dorintele. Dar daca gazda zice "nu-i voie" iar tu zambesti impasibil, ei bine, inseamna ca nu dai doi bani pe gazda. Iar fata de asemenea oameni, da-mi voie sa te citez: bleacs!
Si daca nu-ti convine ca gazda e atat de pretentioasa, atunci iti iei familia si pleci acasa, nu stai pana la 1 noaptea.
Cat despre barfa pe generale: unii pot s-o vada barfa, altii pot s-o vada ca o discutie de principiu. Depinde de perceptia fiecaruia.
Si nu va mai luati de faptul ca fata n-are copii si ca e intoleranta. Eu am copii si stiu ca cei fara copii sunt mai sensibili ("vai, mi-a patat mocheta, vai a scapat firimituri pe jos, vai striga prea tare, vai, alearga prin casa, poate sparge ceva"). Si incerc sa evit aceste faze cand vizitam prieteni fara copii. Iar cand copiii nu mai au rabdare si dau semne ca ar incepe cu prostioarele, plecam acasa. Din nou, e o chestie de respect. Scuza: "e copil, las' ca o sa vezi si tu cand o sa ai copii" e cea mai usoara.
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionica [DENITZEL De ce nu schimbi draguto formul daca nu te mai satisface nimic pe aici? De cateva zile fara sa vreau dau peste raspunsurile tale sau inca vreo doo cucoane satule de noul DC si plictisite ca nu se mai pot face cucuanele ca la usa cortului ca pana nu de mult. Iar daca ai chef de vechituri de ce nu mergi la subsol? Chiar ma face sa vomit bearkul tau,mai ales ca sunt in perioada de greturi. |
ionica,imi amintesc de mine, cu a doua sarcina1
Kari
Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!
denizel spune:
citat din mesajul lui Alinutza1979 denizel - n-am voie sa postez asa ceva pe acest forum? De ce oare nu inteleg atitudinea ta? |
Pai, Alinutza, atata timp cat tu scrii pe DC cu speranta ca poate va citii mama copilului, desigur ca nu poti intelege atiutudinea mea.
M-am saturat de barfe de 2 lei, m-am saturat de discutii fara nici un continut, muulti s-au saturat de ele (pacat ca le e lehamite sa mai protesteze...) si chiar nu pot intelege cum e posibil sa se scrie atatea pagini (pagini scrise de mamici!!!) din cauza ca un copilas de 5 ani a speriat-o pe Alinutza si Alinutzei ii era frica de un copil de 5 ani si Alinutza nu intelege de ce mama copilului nu-l duce la gradinita .
Ei, uite, asta a ajuns DC!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
andira spune:
citat din mesajul lui kariguld
da poate ne lamuresti tu! sau, dai tu prima raspunsul! Kari |
Asta vroiam sa intreb si eu, dar cred ca intrebarea e prea adanca, nu stie nici ea raspunsul...
Ancuta-Maria spune:
usor fetele ca poate vi se ureaza si voua sa nu puteti face copii ever!
Iar tu guestus, esti genial!
http://autenticradio.telnetcom.ro:8000/listen.pls Un radio pentru romani, de la inima la inima.
Gretchen spune:
Gretchen - da,copilul meu e mai micut dar cand un copil de 5 ani are o reactie ca asta ,eu o vad ca protest.Nu-i place unde e,nu se simte bine....copiii au felul lor de a protesta.Stie ca trebuie sa faca obraznicii,plus de asta veneau dupa o alta vizita,ora nu era foarte devreme,deci sunt niste lucruri de luat in calcul.Unii copii sunt mai violenti,altii mai linistiti,dar de aici si pana la a face asa un caz grav,mi se pare distanta. Da,cum a zis Natynic putea sa zica,bai,am si eu curiozitatea de a afla mai mult despre comportamentul copiiilor si era alta treaba. CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya Pozici noi *****Nu exista biruinta fara lupta si nici curcubeu fara nori si ploaie***** |
Ai perfecta dreptate. Si din nou zic: nu e vina copilului, e vina parintilor. Pentru ca nu stiu sa citeasca copilul, si nici nu incearca. Ce ar trebui sa faca parintii in cazuri din astea - sa renunte la distractia lor si sa plece acasa. (am scris asta un pic mai sus)
andira spune:
Pai, Alinutza, atata timp cat tu scrii pe DC cu speranta ca poate va citii mama copilului, desigur ca nu poti intelege atiutudinea mea. M-am saturat de barfe de 2 lei, m-am saturat de discutii fara nici un continut, muulti s-au saturat de ele (pacat ca le e lehamite sa mai protesteze...) si chiar nu pot intelege cum e posibil sa se scrie atatea pagini (pagini scrise de mamici!!!) din cauza ca un copilas de 5 ani a speriat-o pe Alinutza si Alinutzei ii era frica de un copil de 5 ani si Alinutza nu intelege de ce mama copilului nu-l duce la gradinita . Ei, uite, asta a ajuns DC! |
Ah, stiam eu ca e vorba de ceva profund...
Dar daca nu ma insel, ai pus si tu destule posturi la subiectul asta, din care n-a inteles nimeni nimic (ti-am spus eu erau prea subtile), cand puteai sa spui din prima ce te deranjeaza, si apoi sa ignori subiectul.
Te tine cineva legata de mouse la topicul asta? Nu-ti place, sanatate, ne mai vedem la altele (sau nu).
kariguld spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui andira
Asta vroiam sa intreb si eu, dar cred ca intrebarea e prea adanca, nu stie nici ea raspunsul... |
andira, stiam eu ca ne imprietenim pana la urma!
Kari
Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!
kariguld spune:
Pai, Alinutza, atata timp cat tu scrii pe DC cu speranta ca poate va citii mama copilului, desigur ca nu poti intelege atiutudinea mea. M-am saturat de barfe de 2 lei, m-am saturat de discutii fara nici un continut, muulti s-au saturat de ele (pacat ca le e lehamite sa mai protesteze...) si chiar nu pot intelege cum e posibil sa se scrie atatea pagini (pagini scrise de mamici!!!) din cauza ca un copilas de 5 ani a speriat-o pe Alinutza si Alinutzei ii era frica de un copil de 5 ani si Alinutza nu intelege de ce mama copilului nu-l duce la gradinita . Ei, uite, asta a ajuns DC! Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
citat din sfaturile lui marius, :daca ceva nu-ti place, treci mai departe! fiecare are dreptul sa posteze..."
Kari