In vizita cu copilul!
Raspunsuri - Pagina 11
iileana spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Alinutza1979
...dar ce zici de adresa mail si link? - si-a atins sau nu scopul? Hai ca sunt rea! Sterg post-ul! Dar cum??? |
O postare de-a ta o poti sterge folosind butonasul cel mai din dreapta din bara de deasupra postarii.
Vezi ca seamana cu o paleta de pictor, cam asa.
sper ca ti-am fost de folos.
Edit: da, cu mail-ul si link-ul e mult mai usor si, desigur, mai elegant.
Succes.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
natynic spune:
Sterge ce vrei tu. Dar Guestus m-a mai distrat inca odata
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ocebine Era o vorba veche: De ce ti-e frica, nu scapi! Anamaria "With sufficient thrust, pigs fly." |
Ioi, asta se adevereste , stiu io
Alina si restul de fete care inca nu avrti copii, ramane sa reluam subiectul cand veti fi mamici, cu copii sanatosi care se comporta ca niste copii sanatosi, Doamne ajuta !
Daria & GIULIA(2004 08 16)
viviana spune:
Ce se intampla cu DC?
Citii pana pe la pagina 7.
Din cauza rasului nu am mai putut continua...
Denizel, pentru postarile tale pe care le citii cu seriozitate.
Poate imi faci tu, asa, un conspect pana la pagina 11.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
ladyJ spune:
OAU,dar ce atmosfera aici!
Cauza: alinutza a fost prea timida sa-i spuna mamei copilului ca, chiloteii ei sun expusi obraznic pe covoras
Morala: Alinitza, asta sa-ti fie invatatura de minte si sa ai curajul de acum sa comunici cu cei din jur.
Sa spui frumos ce te deranjeaza si nu sa vii pe un forum ascunsa in spatele monitorului pliiina de curaj.
Marox spune:
Daca Alinutza birfeste aici un copil de 5 ani povestind ce-a patit cu el in vizita, atunci, vaaai, ce rusine pe nenea Caragiale ca a indraznit sa-l birfeasca pe dl Goe! Si, va dati seama ce impertinenta, de o suta de ani tot ne minunam de pataniile lui facute publice Oare mamitzica, tanti Mitza si mam'mare l-au citit?
viviana spune:
Pai d'aia a scris Caragiale. In ideea ca citeste si tanti mita, si mam'mare. Ca nu a avut curaj sa le dea sosetele la spalat.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
andira spune:
citat din mesajul lui Marox Daca Alinutza birfeste aici un copil de 5 ani povestind ce-a patit cu el in vizita, atunci, vaaai, ce rusine pe nenea Caragiale ca a indraznit sa-l birfeasca pe dl Goe! Si, va dati seama ce impertinenta, de o suta de ani tot ne minunam de pataniile lui facute publice Oare mamitzica, tanti Mitza si mam'mare l-au citit? Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05) |
Alinutza1979 spune:
citat din mesajul lui ladyJ OAU,dar ce atmosfera aici! Cauza: alinutza a fost prea timida sa-i spuna mamei copilului ca, chiloteii ei sun expusi obraznic pe covoras Morala: Alinitza, asta sa-ti fie invatatura de minte si sa ai curajul de acum sa comunici cu cei din jur. Sa spui frumos ce te deranjeaza si nu sa vii pe un forum ascunsa in spatele monitorului pliiina de curaj. |
multumesc pentru sfat!
am sa poftesc "elegant" musafirii autoinvitati, afara - impreuna cu odrazla lor cu tot!
Ideea e ca nu gasesc butonul pentru stergere