Redoutistele fidele Laredoute.fr (139)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Buna fetele redoutiste
V-am votat si eu
N-am mai scris de 1 an la subiect dar de comandat am comandat intr-o veselie. Am vreo 10 comenzi pe drum.

Eu am o idee de boicot lr.ro dar este foarte urat la ce m-am gandit si nu vreau sa scriu aici. Daca doriti trimit mail pe adresa comuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui april16

Kathy
Doamne, ce exprimare alambicata in mailul de la Sabine!
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Eu inteleg ca intelege limba engleza.. si..mai si raspunde in engleza....daca intelegeti ce sugerez...

Eu acum ma lupt iar cu Lego..am nevoie de setul de roti si de setul cu personaje pentru Mos Craciun..
http://shop.lego.com/product/?p=9241&LangId=2057&ShipTo=US
si
http://shop.lego.com/product/?p=9241&LangId=2057&ShipTo=US
Astea sunt facute numai pt US..si nu le gasesc neam in EU..iar din US nu gasesc pe nimeni sa mi le livreze international..iar lego.com..spune NU! CATEGORIC!
Na ca mi-am varsat of-ul!
Da-ti-mi un Advice - sa ma risc sa bag cardul pe Amazon.com...pentru chestiile astea??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Gama, ar fi culmea sa fie tot ADF astia ca io ma duc si-i si-am scapat de doua belele o data.

Katthy, da pt aia 9,12 E, contravaloarea comenzii din octombrie ti-au dat note d'avoir? sau nu ti-au tras deloc banii aia? ca aici n-am inteles.

Acuma, nu cred ca e o pb sa adaugi produse la comanda initiala. Problema o vad insa in momentul in care o sa aplici codul cu pricina, s-ar putea sa nu mai mearga daca l-ai aplicat o data. Ia probeaza sa vedem cine se abereaza mai rau, io sau Sabine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Citat:
citat din mesajul lui amarantina

Buna fetele redoutiste
V-am votat si eu
N-am mai scris de 1 an la subiect dar de comandat am comandat intr-o veselie. Am vreo 10 comenzi pe drum.

Eu am o idee de boicot lr.ro dar este foarte urat la ce m-am gandit si nu vreau sa scriu aici. Daca doriti trimit mail pe adresa comuna.

Da-ne si noua link-uri sa ne inspiram.. poate bagam si noi comenzi, acu pe ultima suta...din 10 comenzi cred ca ai cu ce sa ne luminezi...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amarantina

eu deja visez ca-i impusc, dar cum n-am cu ce , imi permit sa scriu aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

mai, eu nu mai inteleg ,acum catea zile a fost un link cu lr.ro, care arata niste produse urate si scumpe, acum cand am intrat pe lr.ro nu poti decat sa-ti faci cont si atat.Cum ati vazut voi produsele, doar dupa ce te inregistrezi?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Katthy, noi am zis si in ghid: nu faceti comenzi care dupa reduceri, alea-alea, au total de plata sub 10 euro. Pana acum, din experienta noastra, cand a fost asa caz le-au anulat comanda. So, asta ar putea fi problema. Parerea mea!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gama

mai, eu nu mai inteleg ,acum catea zile a fost un link cu lr.ro, care arata niste produse urate si scumpe, acum cand am intrat pe lr.ro nu poti decat sa-ti faci cont si atat.Cum ati vazut voi produsele, doar dupa ce te inregistrezi?????

Magda

d-aci:
www.laredoute.ro/beta
enjoy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

wow, merci april, acu mi-a pierit curiozitatea ptr ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Am trimis acum un mail pe adresa comuna.
Oare putem face asa?

Mergi la inceput