Redoutistele fidele Laredoute.fr (139)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Clau ala de la Redoutiste fu votul tau

Edit: banuiam eu ...si am scris in acelasi timp

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

da, ca altfel nu puteam, nu ai voie sa-ti votezi propriul subiect si cand am facut capitol nou, in graba, intre 2 spalari la fund de copii kkciosi, am uitat sa ma deloghez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anana17 spune:

Multumesc carolinah si Raluca_u, ma grabesc si eu sa fac o comanda sa nu urce iar prea mult euro.
O dupa-amiaza buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Eu fac pariu ca pana ajungem la pag.20-21 se strang peste 50 voturi ...care dai mai mult?????

se merge intr-acolo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

In curand plec spre posta(am aviz) ...cand ma intorc sper sa vad o crestere masiva la vot ... bag un PM la cateva fete care lipsesc (Ella74,arcadia,ancamari) sper sa nu le deranjez de la munci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui canda_h

In caz ca mai pregatiti comenzi va recomand:

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5255864&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=8&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

e super pentru muffins!

Ochisem si eu chestia asta dar n-am comandat-o pt ca n-am facut niciodata asa ceva.Ai si o reteta buna,verificata?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Kokiy, vrei sa influentezi votu' poporului , ha ?

Eu mi-am promis ca nu mai dau comenzi - ieri am dat-o pe ultima, asa ca incerc pe cat posibil sa nu mai deschid redutu, e singura sansa sa ma abtin sa nu pun ceva in cos. Ca daca am pus... pana aici mi-a fost, incep sa caut ...mai multe sa nu vina punga. Voi m-ati invatat la de-astea

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

uite ce am primit mail:
http://ems6.net/a/?E=XTC-XAY-NOZHP-DD-HM456X

'neata..spre seara..dar am avut o zi de mare kko!

baga-i repejor un vot..

anne..cum faceti de puneti chestia asta asa?!?..ca ma tot straduiesc si nu-mi iese..??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro
intre 2 spalari la fund de copii kkciosi

Mai, Clau, eu cred ca, scuzati cacofonia, copiii tai au intrat pe forum, au citit postarea danielei si au decis sa-si exprime opinia mai plastic.

Unul dintre conturile mele s-a dus naibii. Nu ma mai lasa deloc sa intru in cos. O sa incerc diseara si de-acasa.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

Citat:
citat din mesajul lui canda_h

In caz ca mai pregatiti comenzi va recomand:

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5255864&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=8&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

e super pentru muffins!

Ochisem si eu chestia asta dar n-am comandat-o pt ca n-am facut niciodata asa ceva.Ai si o reteta buna,verificata?

13+

Si reteta?..ca bine zice Jasmine! ( eu la muffins fac aluat de pandispan..cu bucatele de cioco..sau cu bucatele e rahat/fructe confiate, etc)

Mergi la inceput