Nou stil de viata (232)
Raspunsuri - Pagina 20
louisea spune:
Neatza
Gusta ai uitat ceaiul
Vik multam de info Daca gasesti ceva pe youtube posteaza
Delia si sa te mai inveselesti..
Spor la citit.. Eu am vazut doar filmul facut dupa Tess (cel regizat de Polanski) si a fost tare fain. Mi-ar place sa citesc si cartea, dar poate la vara
Roxa arati tare bine Da te si inteleg ca ai locuri unde ai vrea sa ai mai putin, ca si eu is la fel :)
O zi faina tuturor.. Imediat e week-end
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
tumpi spune:
Buna de dimineata mai spre pranz si de la mine.
Pai e frumos mai Marilena, te duci la cafeluta ta fara sa ne servesti si pe noi.Se pare ca azi nimeni nu vrea sa ofere nimic, da las ca va ofer eu cafelute si ceaiuri, ca altceva nu am ca nu am facut piata.
Vik, e logic ce spui tu acolo cu exercitiile,tare mi-ar place sa merg si eu sa ma lucrez,la mine dupa 2 luni de sala la picioare mai ales se vedea f mult,iar acum chiar am nevoie,ca -mi dau seama ca inaintez in varsta si daca nu fac nici un exercitiu am sa arat ca o baba scorojita.
Asa ca m-am gandit sa dau anunt ca vreau sa cumpar timp, sau macar sa fac cerere in senat ca ziua sa aibe 48 de ore ca sa pot sa-mi rezolv si eu toate treburile.
Sper ca de la anu sa am putin timp liber si pt mine,sper sa fie un an al schimbarilor si sa realizez ce mi-am propus.
Pt mine v-a incepe noiembrie o mare nebunie la munca,plus ca imi voi anunta seful de niste schimbari si atat imi doresc ca acesta sa nu reactioneze urat ca mai am experiente cu sefi ofticosi.
Carmen,cam rarut pe aici in timpul saptamanii.
Yubi, tot pe la munci?
Rolo, ti-ai gasit masina unde ai lasat-o?
Delia, spor la scoala atunci
Gata fug ca am o groaza de treaba, tb sa fac si cumparaturi ca maine e inchis aici si apoi nu mai am timp.
O zi minunata va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Eftimie C. spune:
Buna fetelor!
Am promis ca saptamana asta o sa fiu mai activa dar, bolim in familie Eu deja nici nu ma mai gandesc la mine ca au trecut doua saptamani si nu se cunoaste c-am facut tratament, ci sunt data peste cap de raceala lui Edi.
Dupa ce in prealabil am mers la dr. de familie care ne-a spus ca Edi nu are decat rosu in gat si daca se agraveaza cu tuse si febra sa-i dam antibiotic, dupa o saptamana am ajuns cu el la pediatru care ne-a spus ca e atins la plaman si are toate caile respiratorii afectate.Concluzia: trebuie sa faca injectii
Micutul meu, are de facut 10 injectii la 12 ore si mai are nu stiu cate siropele si drajeuri si...
Il tinem acasa, desi figureaza internat la Pediatrie...dar de luni eu termin medicalul si plec la servici, deci voi fi nevoita sa-l duc la mama
Oricum, e un viteaz si suporta cu bine injectiile...dar vai de lui.
Cam asta e povestea noastra.Trista si bolnavicioasa.
Merg sa din urma ca s-au adunat 10??? pagini, de cand n-am intrat eu.
Eftimie C. spune:
Am reusit sa citesc din urma.
Mik am vazut pozele voastre.Wow, din Franta in Mexic, ce schimbare!Din poze am inteles ca le predai acasa copiilor tai?
Tzuni ai plecat, ai venit...crede-ma ca m-am gandit la tine si m-am rugat ca tu si Meri sa fiti bine.
Of, ce necaz cu blog-ul.Ma miram eu de ce-mi spune ca nu e de gasit
Anda felicitari pentru visul ce incet-incet, dar sigur, se contureaza in realitate.Bafta multa!Ma bucur ca-ti faci timp si de blog (ai grija sa nu-l stergi ca Tzuni).Retetele tale intotdeauna ma lasa salivand de
Zuzilici felicitari pentru ambitie si pentru schimbarea stilului de viata (ai trecut pragul ).Sper sa-ti urmez exemplul.Bravo!
Gusta inca o data toate urarile de bine si casa de piatra.Cum e cu b2, ai facut testul?
Imi pare rau ca ai sters pozele, pentru ca eu nu am apucat sa te vad miresica si chiar imi doream.Poate imi dai link-ul intr-un pm.Please!
Carmen sanatate la ochisorii albastri.De mult vroiam sa te intreb cum de ai ales catedra de relige si nu limba romana?
Roxana esti o frumoasa!Si ai atata pofta de viata!Am o cunostinta cu care tu semeni perfect si de cate ori o vad ma gandesc la tine.Ba chiar are si stilul de viata asemanator si dupa pozele tale, lucrati cam in acelasi domeniu (ala cu barbatul zana )
Vikingo m-ai lasat masca.Bravo pentru ambitia ta!Se vad transformarile corpului tau.Felicitari pentru albumul de dieta.Cred ca am sa-l printez si-l lipesc pe un perete drept motivatie cu mesajul "vezi ca se poate".
Criss cum te-ai acomodat la servici?Dany ce face?
Liris wow ce veste!Felicitari si sarcina usoara!Cred ca tati si Robert sunt tare incantati de veste!
Kristin felicitari si tie mami!Sa ai parte de un bebe sanatos si mancacios!
Puskin imi pare rau sa aud de necazurile din casnicia ta, dar poate....Bafta la slabit!
Cami daca ne citesti, mai da-ne de veste.Cum te simti?Bebe ce face?
Tumpi iti doresc succes in ceea ce ti-ai propus si o luna usoara, care sa treaca repede iar la final sa vezi rezultatele dorite.
Delidana bafta la scoala!Frumoase carti ai de studiat .
toara gasca si scuzati daca nu v-am scris/raspuns la toate.
Revin.
danielag spune:
Buna ziua si de la mine!
Roxa, acum am vazut mesajul tau. Poti sa-mi dai pe cocoasa, am mancat o amandina azi . Is foarte aglomerata cu o mie de lucruri, dar incerc sa-mi revin. S-ar putea sa nu pot sa ma conectez vreo doua zile la net, dar incerc sa fiu cuminte. Sper sa te motivezi si tu si sa ne revenim .
Zuzi, io vad ca sunt in lista de serife , m-a pus Carmen capitolul trecut. Acum am vazut. Multam ca ai apreciat saptamana in care am fost "serifa" pe aici . Daca nu-s disponibila cand imi vine randul, o sa va rog sa nu va suparati. Dar is aglomerata ca naiba in ultimul timp.
Sper sa revin azi. Va pup pe toate.
Daniela
Mik spune:
Buna dimineata ! (la mine nu e decit ora 10)
Meniul de azi :
- cafea neagra, un churros, 3 biscuitei
- Rosii cu brinza. varza in sos de rosii. salata de fructe.
- pizza. fruct
Carmen E, eu le predau acasa tot la toti. E destul de lung. Dar merita efortul.
Astept si eu daca gasit exercitii de facut miscare acasa. Eu nu ma mai pot inota in piscina caci apa s-a facut prearece si tre' sa-mi gasesc alta activitate care nu ia prea mult timp.
Va pup pe toate in grup.
puskin spune:
Buna seara,
Am ajuns in sfarsit acasa, cam obosita. Am reusit sa alerg astazi ( la sala) 35 de min, 4.7km.
Meniul de astazi:
9.30 - 1 ou fiert, 50g feta, 1 iaurt natural, cateva rosii cherry si 2 ridichi
13.30- cateva nuci brazilia ( in jur de 15-20g)
14.30- cam 75g carne vita (luata dintr-un fel de tocana) cu o salata mica cu 1 lingura dressing frantuzesc
17.30- 1 cutie perle de branza ( 150g) cu 75g ridichi
Mai tarziu o sa mananc niste peste si mai vad eu ce...pana acum n-am reusit sa adun decat vreo 800 de calorii, ceea ce este mult prea putin.
Revin mai tarziu.
Ruxandra
Delidana spune:
Capitol nou AICI.
Carolinah, am inversat locurile din lista cu serifele de serviciu. Urmatorul capitol ar trebui sa fie preluat de tine dar daca nu se poate anunta-ma ca sa stim cine e la rind.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan