Nou stil de viata (232)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mai voi radeti de necazul omului.Deci pleaca olandezu de acasa ,sincer l-am anuntat ca poate sa dea si divort.Da eu sper sa nu fie nimic si numai o intarziere.

Claudia daca as avea unde sa o las pe Mara sincer m-as apuca serios de scoala dar asta e o sa creasca si dupa o sa imi fac toate cursurile.

Zuzi a trecut pui luna de miere deci fara.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Gusta stai ca n-am inteles...De ce pleaca olandezu' de-acasa? Daca vine bb2?

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Delidana, da, din greseala...Nu s-a salvat nimic

Tumpi, sunt prinsa cu munca.

Vikinga, Puskin, nu-i niciun yo-yo si niciun metabolism dereglat. Sunt io vaca si pasc prea mult si mai ales interzise! Asta este. Punct. Sunt vaca.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Zuzi eu il dau afara daca a reusit performanta asta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

salutare si de la mine,
voiam sa va spun ca va citesc aproape zilnic.
de slabit nici vorba. in aprilie viitor, cu ajutorul lui Dumnezeu, Robert va avea un fratior sau o surioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui liris

salutare si de la mine,
voiam sa va spun ca va citesc aproape zilnic.
de slabit nici vorba. in aprilie viitor, cu ajutorul lui Dumnezeu, Robert va avea un fratior sau o surioara.

Felicitari draga mea! Se vede ca ti-a priit Romania. Sarcina usoara!

Ei vezi Gusta nu esti singura daca e sa fie cu oki.

Si daca tot vorbim de bebei sa stiti ca, Khristin are deja un baietel sanatos si tare frumusel. POate trece ea pe-aici si ne spune mai multe.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Liris felicitari.

Zuzilici te rog numai imi zi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui liris
salutare si de la mine,voiam sa va spun ca va citesc aproape zilnic.de slabit nici vorba. in aprilie viitor, cu ajutorul lui Dumnezeu, Robert va avea un fratior sau o surioara.
Liris mii de felicitari! Ce frumos! La ce frumusete si dulceata de copil e Robertel, aaaah imi pot inchipui ce o sa vina! Abia ajunsa in America si hop minunea:) La mai multi s-a intimplat asa dupa plecari mai lungi, la mine la fel, ei ce sa-i faci dorul mare;) Si cred ca mai ajuta si cite o schimbare de clima, alimentatie. Sarcina usoara in continuare graviduto. Cit despre kg, din cite tin minte tu ai luat asa in mod tare simtit, asa ca stresul asta sigur nu il ai.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Gusta valabil si pt tine, frumoasa foc printesa ta mica, moama sa mai faci una ca ea! Hai mai ca nu te cred ca olandezu fuge de acasa, ori poate ii e frica de hormonii tai de sarcina. Ai recidive spectaculoase de a ramas cu amintiri infricositoare:)? Eu am fost tare tare enervanta, eu nush cum m-a suportat saracul sot, probabil pt ca dormeam mult de nici un film nu vedeam cap coada, si se mai racorea si el.Tzuni pai si muncesti mult, poate ar trebui sa maninci mai bine, mese fixe si sa zicem nromale dar de bun simt si poate asa treci mai bine peste ciguleli de genul chipsuri si cioco.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna seara, doamne dragi!

Liris, felicitari! Robert ce zice? Vrea un frate sau o sora?

Marilena, tie nu iti zic nimic, decat sa fie cum vrei tu !

Lou, spor la invatat si sa treaca perioada asta aglomerata cat mai repede si mai placut pentru tine! Oricum, esti eroina mea pentru ca studiezi in daneza!

Tumpi, ti-am scris de parfum la subiectul celalalt. In legatura cu ceaiul ala cu visul femeii pentru mine e putin cam incarcat, are prea multe arome. Felicitari pentru diploma!

Mami dulce, mobilizeaza-te ! Ai avut asa avant intr-o perioada si acum e pacat sa o iei inapoi.

Cris, tot ocupata? De sport te mai tii?

Zuzi, sa ne pui si noua poze cu Bella in costum, la "trick or treat". Cred ca o sa fie o scumpa si jumatate! Tu tot bizi esti?

Ruxandra, daca ai timp, ne spui si noua meniurile tale zilnice? Mie mi s-au parut tot timpul foarte echilibrate si inspiring.

Delia, cum e cu scoala? Ce citesti?

Io n-am ce sa va spun, decat ca mi-e o foame... as manca tot timpul! Incerc sa ma abtin, sper sa-mi si iasa. Roxa, ce s-a intamplat cu ambatzul nostru? Hai sa ne mobilizam cumva!

Va urez o seara frumoasa!

Daniela

Mergi la inceput