autostrada suspendata din bucuresti
Raspunsuri - Pagina 2
Alexia27 spune:
"aci la noi, nemtii au facut sosele de sosele, autostrazi si strazi....pe bune daca am vazut vreodata aglomeratie sau atunci cand merg pe strada, fara auto, abia se aud masinile mergand....ce-or avea astia domnule??"
Chef de munca si seriozitate
Eileen Nicole
cristi_2003 spune:
marina - la cat se zice ca o sa coste... clar va fi cu taxa. asta peste n+1 ani cand poate va fi
28+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 10 SAPTAMANI
CristinaT spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld io nu pricep, de ce primarii astia nu se inspira, dar pe bune si de-adevaratelea, de la aia din afara. |
pai si ai nostri pleca in afara, dar ei nu inteleg nimic din ce vad ... sau ai nostri sunt atat de smecheri ca daca nu le iese nici un comision nu se baga...
Tare sunt curioasa sa vad cum merge dom' primar la munca... cu girofarul, nu-i asa?
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
adriana spune:
Va plangeti de circulatia ingrozitoare din Bucuresti, dar cand vine cineva cu o propunere mai normala, tot nu e bine...
Cu bani sa fie, numa sa se faca ceva in Bucuresti, ca e oribil de condus...
natynic spune:
Pai Adriana, asta e problema, ca daca ar fi o propunere normala am (as)aplauda-o si intr-adevar s-ar accepta costurile, sunt convinsa, pt ca TOTI suntem disperati de circulatie. Dar sa fim seriosi, autostrada zburatoare chiar nu cred ca rezolva nimic; doar MAI mult zgomot si MAI multa poluare...Vorba Marinei, iti trece prin curte si nici macar nu poti sa te sui pe ea
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
CristinaT spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adriana Va plangeti de circulatia ingrozitoare din Bucuresti, dar cand vine cineva cu o propunere mai normala, tot nu e bine... |
si care era propunerea? sa bat din usa in usa sa caut pe cineva care sa mearga in aceeasi directie si la aceasi ora cu mine? sau toti cei care lucreaza intr-o institutie locuiesc in acelasi cartier?? de pe margine e frumos...
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
Brigit spune:
Sincer nu m-as supara daca ar face-o, macar sa faca ceva. Insa sunt convinsa ca nu o sa iasa nimis si am si niste argumente din realitatea imediata:
1. autostrada Bucuresti-Brasov (initial era vorba de Bucuresti-arad..)-nu au facut nimic, vorbesc de vreo 6 ani, cica lucreaza de un an; nici o "raza de speranta
2. metroul din Bucuresti-au adaugat vreo 3 statii, si alea incepute pe vremea impuscatului, in rest -pauza
3. pasajul suprateran de la Gara Basarab- de vreun an lucreaza, se circula ingrozitor in toata zona aia; efectiv nu "vad" cand ar putea termina
Deci daca ei nu au fost in stare sa faca niste chestii cat se poate de "lumesti" voi mai credeti in autostrazi SF , suspendate , care sa "rasara" in capitala, de va puneti problema cu cat la suta se va eficientiza traficul?????????/ Vise, taica, vise...
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
adriana spune:
CristinaT nu sunt deloc pe margine..
Credeam ca autostrada e pentru cei care nu vor sa treaca prin Bucuresti-daca vrei sa ajungi in Constanta de ex, de ocolire... Sunt si din astia multi.. Si decat sa mai faca alte autostrazi prin oras, taind copaci, mai bine pe sus..
Problema in Bucuresti sunt parcarile inexistente(fecare parcheaza cum il taie capul), marcaje proaste, si soferi badarani..
Dupa parerea mea sa se faca 100 de autostrazi suspendate(bineinteles.. cu exituri in oras) numai sa se elibereze putin traficul...