Redoutistele fidele Laredoute.fr (138)
Raspunsuri - Pagina 9
ancamari spune:
Eu stau linistita cu ...ro pt ca au preturi foarte mari, piata va face selectia si oricum nu vor avea viata lunga, poate doar dac se lanseaz cu vreo oferta sinucigasa de 90% la toate produsele.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu
Viairo spune:
am primit astia:
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-de-sudation-taille-haute-pour-femme.aspx?productid=066070340&documentid=201208&single=false&categoryid=22929214#DescDetail
in 5 minute am transpirat, dar pantalonii put rau a plastic. am fost rugata de sot sa-i port in alta camera, sper sa plece mirosul la spalat.
Citat: |
citat din mesajul lui alinam ce spuneti de www.laredoute.ro/beta/products.php?name=&produs=2804" target="_blank">asa pret grabiti-va sa puneti in cos pana nu se epuizeaza stocul ........... a pardon, care stoc? Alina, mama de Vlad (25.09.2005) |
io vreau doua!!
Dierna3 spune:
citat din mesajul lui Roxana Claudia Sunt nitel suparata..Comanda aia din 11 sept de care povesteam ca n-a ajuns...e pe drum si acum. Le-am scris celor de la la LR, iar raspunsul lor a afost ca, dupa ce au verificat, au constata ca ei au trimis coletul si ca trebuie sa soseasca...Vi s-a mai intamplat asa intarziere?? Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006) |
Am si eu din 10 si 11 octombrie neajunse, dar dupa ritmul ultimelor primite ar trebui sa vina cam pe joi. Eu am avut o problema cu tragerea banilor de pe card la comanda din 11, le-am scris a doua zi, m-au asigurat ca au fost trimise, nu e nicio problema, iar ieri m-am trezit cu bon d'achat. Probabil mi-a raspuns facand copy/paste la seria coletului, nicidecum verificand ce i-am intrebat.
Azi am avut din nou "noroc", incercand sa folosesc bonul d'achat: am pus codul pentru kimono ivoire si mi-a aparut ca trebuie verificare manuala. Deci le-am scris din nou, ca n-am chef sa dau iar comanda cu FDP 6 sau sa ma aleg cu alta minunatie de geanta.
Edit: n-am sesizat din prima ca e vorba de septembrie.
kokiy spune:
Am si eu in Mes remboursementun Note d'avoir de 6.96 la comanda din 14.10 ...ce inseamna ...stiu ca la bon d'achat am primit un cod ,acum ce primesc?
Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
arcadia spune:
kokiy tot un cod ar trebui sa primesti, dar nush daca pe mail sau tot prin posta.
nu stie nimeni de cizmele care sunt pana la 42, daca marimile corespun sau trebuie luat un nr. mai mare?
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)
kokiy spune:
arcadia e clar ca daca vine cu posta nu mai apuc sa-l folosesc...bine macar ca nu-i mare paguba ...era o pereche de tenesi
kokiy spune:
citat din mesajul lui Dierna3 Kokiy, eu le-am scris aseara si azi la amiaza mi-au trimis codul in mail. |
o sa le scriu si eu,dar pentru atata suma nu-mi vine sa mai dau inca o comanda ...
rall spune:
citat din mesajul lui alinam ce spuneti de www.laredoute.ro/beta/products.php?name=&produs=2804" target="_blank">asa pret grabiti-va sa puneti in cos pana nu se epuizeaza stocul ........... a pardon, care stoc? |