Redoutistele fidele Laredoute.fr (138)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Nushu, ce bobocel ai! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos! Poate ii iei hainute de-alea de Noel, ca-s haioase rau, si ne pui poze cu el imbracat asa. Eu am comandat deja pt Mara, ca anul trecut i-am luat in ultima clipa.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

da,buna intrebare : ce conditii sunt la codul cu geanta-girafa?Poate totusi reusesc si eu in seara asta sa dau o comanda.De o saptamana ma tot laud ca dau comanda dar n-am timp nici sa respir.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

si am venit si de la posta...am fost indusa in "oroare'..nu a venit coletul din 10 oct..mi-au trimis catalogul in engleza..dar nu inteleg de ce..caci nu l-am comandat niciodata..si nici nu stiu daca imi va mai folosi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella_74

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

Cine a luat pantalonii astia, imi spune si mie daca materialul este gen tricou sau ceva mai gros si mai batos

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3688909&SizeCode=00074&Quantity=1&PersText=&ItemId=104&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

sunt din doc cam batos; ii recomand pentru copii mai mari, peste 1 an.

Ella, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Ella, multam de raspuns. Fii-miu la vara va avea fix 1 an, sa ii iau sau mai bine nu?

Iriss mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7234155&SizeCode=00039&Quantity=1&PersText=&ItemId=43&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

astia merg numai pt barbati? sunt cu roz, dar sunt pusi la sport/homme

Marc 2- si Ianis 4

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Dinarus sunt de femei, eu am luat de la ei cam acelasi lucru , foarte comozi si ochiosi.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ella_74

Citat:

Cine a luat pantalonii astia, imi spune si mie daca materialul este gen tricou sau ceva mai gros si mai batos

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3688909&SizeCode=00074&Quantity=1&PersText=&ItemId=104&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Iriss mami de

sunt din doc cam batos; ii recomand pentru copii mai mari, peste 1 an.

Ella, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Ella, multam de raspuns. Fii-miu la vara va avea fix 1 an, sa ii iau sau mai bine nu?

Iriss mami de

si noi ii avem...exact la 1an i-am purtat si au fost buni pentru ca erau peste genunchi,iar cand lua cazaturi nu se julea ...acum nu stiu de masura ce sa-ti zic ...eu am avu 86 si au fost un pic mari ...dar la vara cand v-a avea 2 ani sigur nu-l mai cuprind la burtica ...poate Ella a avut 81 si poate te lamureste in privintaa masuri

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinam

Dinarus sunt de femei, eu am luat de la ei cam acelasi lucru , foarte comozi si ochiosi.

merci de lamurire. ti-ai luat numar pe numar? ca la astia ce i-am pus eu scrie sa comanzi cu un numar in plus fata de marimea uzuala...

Marc 2- si Ianis 4

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

am comndat 39, la noi imi vine incaltamintea 38 si uneori 39 deci as fi un 38 jumate.... acum tu hotarasti ce marime comanzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Diana, si eu i-am pus in cos pe 'mnealor da' nu sunt ff siguta de marime ... parca i-a luat cineva de curand, poate ne da si noua o parere!

Eu port cam 36-37 (daca iau de la noi din magazin, pe probate, iau cam 36 dar de la LR eu am luat 37 si imi sunt putintel larguti) , ce ziceti, iau 37 1/2 sau 38 ???

Alina, acum am vazut raspunsul tau ... cred ca ma risc la 37 1/2 ... (sper sa corespunda )

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput