Redoutistele fidele Laredoute.fr (138)
Raspunsuri - Pagina 19
corap spune:
clau,
pai
aia cu rufele
aia cu pisica&catel - nu mi-iluasem,i-am probat doar la mall azi, sa verific numarul . erau 495 de lei
si www.laredoute.fr/vente-escarpins-a-bride-feminins-et-elegants-camper.aspx?productid=324146287&documentid=201208&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank"> astia
nu m-am hotarat inca la culori
poate si www.laredoute.fr/vente-ballerine-camper.aspx?productid=324138634&documentid=414708&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">astia, daca ma mai tine cardul .... parca tu ii ai deja
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
diotima spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela6 adevarul este ca....NU ESTE ADEVARAT ca la redoute nu mai livreaza in romania din noiembrie, asa cum v-au sugerat "veteranele"...... adevarul este ca le la 1 noiembrie la redoute vine in romania. "dragele de veterane" nu doreau ca noi sa stim ca primele cliente inregistrate,beneficiaza primele de produse. ia dati voi aici!http://www.laredoute.ro/ asta este adevaratu motiv pt care ele nu va dadeau parola! deci am banuit eu bine........ apropo: am intrat pe contul vostru secret! |
Da' te-ai gandit mult pana ai debitat tampenia asta?
In asteptarea ultimei comenzi LR.fr...
Yannis
Jasmine spune:
citat din mesajul lui kokiy daniela6 vezi ca mai in spate pusese o fata link la o fusta beton de pe site-ul lr.ro ...poate te intereseaza Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007) |
da' grabeste-te ca la pretul asta o sa fie bataie pe ea si stocul e limitat
13+
miki68 spune:
Se simte nevoia unei sfeshtanii pe aici
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
cora, vezi ca am folosit cod si i-am luat cu 68 euro p'aia cu pisica. Vezi ce mai functioneaza zilele astea.
eu am doar rufele si pisica, altii nu am cumparat.
corap spune:
ce cado', ce cado' ? ma inscriu si io acushik pe site
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
anne16 spune:
citat din mesajul lui daniela6 adevarul este ca....NU ESTE ADEVARAT ca la redoute nu mai livreaza in romania din noiembrie, asa cum v-au sugerat "veteranele"...... adevarul este ca le la 1 noiembrie la redoute vine in romania. "dragele de veterane" nu doreau ca noi sa stim ca primele cliente inregistrate,beneficiaza primele de produse. ia dati voi aici!http://www.laredoute.ro/ asta este adevaratu motiv pt care ele nu va dadeau parola! deci am banuit eu bine........ apropo: am intrat pe contul vostru secret! |
comanda de pe LR.RO, cum au zis si fetele mai sus
spor la cumparaturi
sa ne informezi si pe noi in cat timp ti-au ajuns produsele si ce reduceri ti-au facut, cadouri...etc
mama_lui_alex spune:
citat din mesajul lui daniela6 adevarul este ca le la 1 noiembrie la redoute vine in romania. "dragele de veterane" nu doreau ca noi sa stim ca primele cliente inregistrate,beneficiaza primele de produse. |
io marturisesc..mi-am deschis 6 conturi pe numele tuturor din neam(-ul "sudist")...
cedez cont "de promotie" contra a 599,99 ron +tva
Viairo spune:
citat din mesajul lui daniela6
adevarul este ca le la 1 noiembrie la redoute vine in romania.
ce revelatie!
kokiy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anne16
comanda de pe LR.RO, cum au zis si fetele mai sus spor la cumparaturi sa ne informezi si pe noi in cat timp ti-au avuns produsele si ce reduceri ti-au facut, cadouri...etc |
s-o crezi tu invidioaso ca iti arata/da ceva ... o sa ne dea o poza cu ce a primit kk dou
Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)