Redoutistele fidele Laredoute.fr (138)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Fetelor,

Uitati-va putin mai atent pe LR.fr
Nu prea mai vad noutati
Au aceleasi produse cam peste tot.
Nu cumva au si ei probleme?
Exemplu:
Eu m-am uitat la produse de baieti :ado
Si vad cam aceleasi produse peste tot: noutati, reduceri si lichidari de stocuri

Mai bine merg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

lavi02 te rog mult spune-mi si mie daca comanda ta din 23 sept a fost punga sau colet, ca am si eu una nevenita din 25 sept si mi s-au lungit urechile de cand o astept, ma pregatesc sa le scriu. A mea continea 4 pijamale de velur, un set de colanti si geanta maro fourre tout. Oare am sanse sa fie colet si sa-l primesc zilele astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

scuze, din 28 sept...sunt varza

Mergi la inceput
Mergi la inceput

'neata

PS: am dreptate oare
ia lovit si pe acestea criza?
uitati-va ce reduceri au

m-am uitat acum putin la produse Anne Weyburn, Taillissime
aproape toate reduse, produse noi deloc sau foarte putine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Neata. fetelor aceea incaltaminte Nike de care vorbeati ieri am primit-o eu sapt. trecuta. mi-am luat 38 in conditiile in care aici port 37 dar si 38. imi luasem inainte tot nike mar. 39 mi-au fost buni, apoi inca o pereche tot 39 si mi-au fost mari, adica iesea picioru de tot. Asa ca i-am comandat pe astia la mar. 38. Sunt tare frumosi si comozi.
Astia cu lr.ro sunt chiar . Apoi daca da cineva atatia bani pe produsele lr e dus de tot. Ma rog, noi stim cat merita aceste produse si nu ne bagam, dar poate altii considera altfel. Desi totusi...fusta aia sa coste atat? si la fel un amarat de pulovar? Sincer m-am apucat de ras cand am vazut siteul, preturile de fapt Sa o tina tot asa si va fi KO

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

Mergi la inceput

pune un link cu adidasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dierna3

I-a lovit criza si pe reduti.

Ia aruncati un ochi aici:

http://www.lemonde.fr/economie/article/2008/10/21/la-redoute-va-supprimer-672-emplois-pour-enrayer-le-declin_1109499_3234.html#xtor=RSS-3208

cica vor concedia 672 de angajati dar peste 4 ani.Sa-mi explice si mie cineva de ce,daca se plang ca le scad vanzarile,ca e declin pe piata vanzarilor la distanta,au renuntat de buna voie la o piata ca RO,de unde se comanda din ce in ce mai mult in ultimii 2 ani si unde practic nu au concurenta.

13+

Mergi la inceput

Crezi ca stiau de ce ii asteapta( criza in care se afla acum Franta)?
Daca ar fi stiut... nu renuntau ei
Asa si-au dat singuri "foc la valiza"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna
eu din articol am inteles asa; ca vor face disponibilizari de personal esalonate in urmatorii 4 ani datorita declinului pietei de vanzari la distante traditionale care implica si puncte de relatii cu clientii. aceasta piata are un ritm de crestere f mic care nu poate fi compensat de avantul luat de vanzarile prin internet pe care se vor axa.

cam asta am inteles eu

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput