Redoutistele fidele Laredoute.fr (137)
Raspunsuri - Pagina 5
unboticutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela6 astept raspuns :cum pot eu bloca plata coletului ?!? |
te duci la banca ce ti-a emis cardul si le spui ca ai platit o comanda care nu ti-a fost onorata. se cheama "refuz la plata" ; ti se da de completat un formular si ti se cer documente justificative (confirmarea comenzii de exemplu). ei analizeaza cazul si ti se restituie banii; daca cererea ta nu este indreptatita nu ti se dau banii inapoi si ti se percepe si un comision care sa acopere cheltuielile generate de actiunea ta.
sa nu-i uitam!
Dierna3 spune:
Codul cu poseta de lac l-am postat si l-am folosit si io, dar inca n-am primit comanda. E oribila, nu-i asa?
unboticutz spune:
daniela6, am uitat sa adaug ca momentan dupa parerea mea nu e cazul sa apelezi la varianta cu refuz la plata. te sfatuiesc sa mai astepti, sa te conversezi mai tarziu cu cei de la redoute si doar in caz de ultima instanta sa apelezi la banca. ai sanse mari ca in cazul in care nu ajunge coletul sa te despagubeasca cei de la redoute. in plus, daca faci refuz la plata e posibil sa nu mai poti comanda ulterior cu cardul respectiv.
sa nu-i uitam!
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne16 are cineva un cod cu fdp=0 ? |
Ia incearca COLIS poate merge
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
anne16 spune:
nu merge
merge in schimb 34673-prosop baie
Parca la avut cineva cadoucum este? merita 6 euro?
aissa spune:
Asta o merge de cadou de craciun? nu m-a inspirat nimic de pe la jucarii...si asta mi se pare foarte ieftin dar nu-s convinsa..
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4531663&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=31&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
miki68 spune:
Tu vrei fdp 0 sau cadou? Ca sunt la coduri de cadou... k... Maria ta!
cristina d.
miki68 spune:
www.clubpromos.fr/forum/redoute-solution-maison/solutions-maison-poussette-t15855.html" target="_blank">geanta termoizolanta pe rotile
www.clubpromos.fr/forum/redoute-solution-maison/30-pantalon-veste-t15966.html" target="_blank">set pantaloni si hainuta de casa
www.clubpromos.fr/forum/redoute-solution-maison/nuisette-kimono-photo-t15869.html" target="_blank">camasa de noapte+halat
www.clubpromos.fr/forum/redoute-solution-maison/ensemble-sac-repertoire-t15769.html" target="_blank">poseta
www.clubpromos.fr/forum/redoute-solution-maison/peignoir-polaire-satin-t15744.html" target="_blank">halat fleece
cristina d.
anne16 spune:
am vrut sa nu platesc de pomana 6 euro, iar de genti m-am saturat
oricum pana maine cand incarc cardul mai este....am descoperit este 0 contul asa ca m-a linistit