Redoutistele fidele Laredoute.fr (137)
Raspunsuri - Pagina 14
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela6 am citit mai sus ca din noiembrie nu se mai fac comenzi din RO. CHIAR E ADEVARAT? DE UNDE STITI? putem face ceva sa nu se intample asta? |
hai ca esti comica!!!!
de cateva capitole se discuta despre asta , de asta ne si agitam noi pe aici si dam comenzi acum cat mai putem!
poze noi cu bebe david - pt cine vrea sa vada
ieri am mai dat o comanda(merci miki) dar parca as mai da si azi una
bebe doarme de 2 ore singur in patutul lui nu-mi vine sa cred!!!
a mers sambata seara la criza de colici leaganul pana intr-un punct dar n-a adormit de tot, oricum ne-a folosit, merci feli
Mamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008)
claujro spune:
citat din mesajul lui daniela6 am citit mai sus ca din noiembrie nu se mai fac comenzi din RO. CHIAR E ADEVARAT? DE UNDE STITI? putem face ceva sa nu se intample asta? |
Vino si tu cu idei.
anne16 spune:
Am intrebat de ele pt ca am vazut ca sunt la mare moda in Spania. Toata lumea, de la pustoaice pana la bunice de 80 ani, poarta acest model. Mie sincer nu prea mi-au placut, vorbesc de cele pe care le-am vazut in magazine.
Ce am mai vazut ca se poarta iar, sunt bolerourile. Cand ma gandesc ca nu mi-am luat decat unul...acum au numai masuri mici.Se mai poarta si ciorapi tricotati trei sferturi sau peste genunchi care se vad din cisme pe dedesupt cu ciorapi fini.Erau 20-25C afara si ele in cisme. Nu stiu daca ati inteles ce vreau sa spun.Am sa caut o foto sa va arat
uite aiciceva asemanator:
http://www.laredoute.fr/vente-mini-jupe-battle-prix-mini-long-32-cm-env.aspx?productid=324140205&documentid=201208&single=false&categoryid=42683091
numai ca ele poarta si la fuste mai lungi
daniela6 spune:
nu am foarte mult timp la dispozitie sa citesc chiar toate cele 13 pagini, dar, sincera sa fiu incep sa fiu dezamagita.
la inceput am fost bucuroasa sa va cunosc, mai ales ca mi-ati si raspuns la cateva intrebari...dar, daca merge asa pe alese, eu plec.
nu mi se pare corect si nici nu sunt genul de persoana care sa se milogeasca.
cred ca stiti la ce ma refer?la acea grozava parola.
mai ,daca vreti sa facem ceva ca sa ii determinam sa nu ne inchida livrarea, hai sa o facem la comun, as fi participat cu toata placerea.
chestia aia cu a intrat nu stiu cine pt ca sa nu stiu ce....e poveste de adormint copii. sa fim seriosi. veteranele nu ne vor in randul lor si gata.
eu nu vreau sa fiu penibila nimanui.
daniela6 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nushulica
hai ca esti comica!!!! de cateva capitole se discuta despre asta , de asta ne si agitam noi pe aici si dam comenzi acum cat mai putem! poze noi cu bebe david - pt cine vrea sa vada ieri am mai dat o comanda(merci miki) dar parca as mai da si azi una bebe doarme de 2 ore singur in patutul lui nu-mi vine sa cred!!! a mers sambata seara la criza de colici leaganul pana intr-un punct dar n-a adormit de tot, oricum ne-a folosit, merci feli Mamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008) |
-----------------
comica?de ce/ ca nu am timp sa vorbesc pe net?
fetito eu fac proiecte. muncesc de-mi sar ochii dupa ce vin de la scoala.
Jasmine spune:
citat din mesajul lui daniela6 chestia aia cu a intrat nu stiu cine pt ca sa nu stiu ce....e poveste de adormint copii. sa fim seriosi. veteranele nu ne vor in randul lor si gata. |
tu ori n-ai inteles nimic din ce ai citit pe aici ori te prefaci,caz in care....
de cand ai aparut ai pus niste intrebari absolut spectaculoase (in sensul prost al cuvantului).Nu esti comica absolut deloc,Nushulica s-a exprimat mult prea elegant.Altul e cuvantul.
Vrei sa pleci?Buna idee!Drum bun,fii sigura ca nu te retine nimic aici.
13+
April,tot mai crezi ca sunt un model in ale diplomatiei?
anne16 spune:
Daniela6,
Claujro ti-a raspuns mai sus: "vin-o si tu cu idei"
Toate sa stii ca muncim, avem familii, deci nu esti singura foarte ocupata.
Orice sfat este bine venit.
"...Unde-s multi puterea creste..."
unboticutz spune:
nushu, ce frumos e bobocelu'!
sa-ti traiasca sanatos, voios si norocos!
sa nu-i uitam!