Actiuni umanitare!

Actiuni umanitare! | Autor: Happiness_4_us

Link direct la acest mesaj

Am stat mult si m-am gandit daca sa incep acest subiect sau nu. Asa ca iata-ma.
Sunt atat de multi copilasi cu probleme de sanatate si care au nevoie de ajutor din partea noastra, incat cred ca ar fi binevenit din partea administratorilor forumului, sa mai initieze din cand in cand, cate o campanie de ajutorare a acestora.
Inainte erau mult mai multe actiuni de acest gen. Din pacate, in ultimul timp, acestea au fost cat mai putine.
Mi-ar placea sa cred ca nu mai sunt copilasi bolnaviori si ca nu mai este nevoie de asemenea actiuni, insa din pacate nu este asa.
Chiar daca nu-i putem ajuta in totalitate intotdeauna, sa stii ca cineva se gandeste la tine si iti intinde o mana de ajutor, este mare lucru.
Sonia s-a luptat foarte mult sa ajunga acolo unde a ajuns, mai are doar un "hop", un hop care poate fi trecut cu bine daca fiecare dintre noi, din putinul pe care il avem, am darui un zambet in viitor, acestui minunat copilas care vrea sa traiasca. Si exemplele ar putea continua.
Asadar admini, credeti ca putem face ceva in acest sens? Pot fi evaluate intr-un fel cazurile de la umanitare, in asa fel incat, sa se demareze periodic, o campanie de ajutorare a acestora?

Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu mesajul meu. Sper sa nu.
Numai bine si multa sanatate tuturor!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! A inceput votarea :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Hmmm... nimic nu e intamplator pe lume, la asta m-am gandit si eu azi, adica ieri, si implicit la Sosonica, matza Emma, Diana, Teo, Darius,Andrei, Natalia, Alesia si multi, multi alti copilasi, mai mici sau mai mari, parinti care au sperat poate, sa gaseasca si aici un ajutor, un sfat, o vorba buna... un angrenaj nu functioneaza daca nu il pune ceva in miscare, de cele mai multe ori din lipsa de timp, uitam, ignoram, minimalizam si toate astea dintr-o absurda comoditate de a ne gandi si la cel de langa noi, la cel ce are nevoie de un sfat, un gand bun, de suport moral sau material.
Nana

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

da ,si eu am observat de dincolo de ecran, actiunile cele mai bune au fost acelea la care s-a oferit cate o "medalie" de recunostinta.

Daca asta este motorul motivatiei,de ce nu se pune iar in functiune.

Iata ce asi face eu:

O tombola pentru toti donatorii,(adica donezi o suma x de bani si ti se da un numar care poate deveni castigator), cu un pot la care noi participantii il alimentam,cine castiga, daruieste suma impartita la toate cazurile umanitare aflate la acea ora in asteptare.

Eu asi pune aceasta tombola in locul jocului "ghiceste sunetul",sunt sigura ca multi sponsori sunt de accord sa faca parte la acest concurs daca avem si multi participanti.

doar o parere, libera dezbatere.
Nu stiu cat de buna este ideea mea,poate ma ajutati sa o imbunatatesc.

Sophia 2ani
+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

da ,si eu am observat de dincolo de ecran, acctiunile cele mai bune au fost acelea la care s-a oferit cate o "medalie" de recunostinta.

Daca asta este motorul motivatiei,de ce nu se pune iar in functiune.

Iata ce asi face eu:

O tombola pentru toti donatorii,(adica donezi o suma x de bani si ti se da un numar care poate deveni castigator), cu un pot la care noi participantii il alimentam,cine castiga, daruieste suma impartita la toate cazurile umanitare aflate la acea ora in asteptare.

Eu asi pune aceasta tombola in locul jocului "ghiceste sunetul",sunt sigura ca multi sponsori sunt de accord sa faca parte la acest concurs daca avem si multi participanti.

doar o parere, libera dezbatere.
Nu stiu cat de buna este ideea mea,poate ma ajutati sa o imbunatatesc.

Sophia 2ani
+15

oofff,off,offf ionica, cum crezi tu ca daca se strang multi bani la potul ala castigatorul va dona banii?
io cred ca pot fi stransi banii dar adminii sa-i imparta in mod egal la toate cazurile.
Oricum ideea ta e binevenita !Cel putin din partea mea !

sarcina usoara !

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput

Gabriella ,m-am gandit si eu la acelasi lucru imediat dupa trimiterea raspunsului, da ar trebui sa existe un cont fie el in banca sau payapal administrat de admini.

Nu demult ,se utiliza chiar si metoda "plicutetul",sincera sa fiu toti cei care s-au ocupat de strangerea banilor au fost foarte transparenti.

Eu am incredere totala in DC, si cand spun DC ma refer la comunitate ,toti avem un nume dupa ecran.

Sophia 2ani
+15

Mergi la inceput

ahh,
si mai am o idee:
castigatorul potului, adica doar numele lui de membru DC ,v-a fi pus la tabelul de onoare timp de o luna ,asta doar daca si el ca si membru este de acord.

Sophia 2ani
+15

Mergi la inceput

NanaMotoc,

Iti salut din suflet ideea acestui subiect,sunt alaturi da tine

Sophia 2ani
+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

nana, .

asa este, campaniile "promovate" au sanse mult mai mari. sustin si eu initiativa ta. si ionica a venit cu o idee foarte buna. referitor la aceasta idee s-ar putea da premiu un procent din incasari, iar restul sa mearga la o actiune umanitara, votata sau evaluata a fi cea mai urgenta. castigatorul premiului nefiind obligat sa doneze banutii ar putea fi "stimulati" mai multi participanti.

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Multumesc ca sunteti pro acestei actiuni.
Poate ca stimuleaza acele "simboluri" de sub nickname. Oricune poate vedea ca persoana respectiva a facut donatii pe DC. Sau asa cum spune Ionica se poate face un tabel de onoare unde sa fie trecuti donatorii la diferite actiuni.
Eu am trimis banuti si in cont si in plic iar cand nu s-a putut trimite de aici din diverse motive, am rugat-o pe mama sa trimita, iar banutii au ajuns de fiecare data acolo unde trebuie.
Faceam intr-o zi socoteala la cati membri are acest minunat forum, ma refer la membri activi. Daca fiecare ar renunta intr-o saptamana la sticla de Coca cola zilnica, sau ma rog, o racoritoare, si ar trimite banutii unui pui mic, care are nevoie de ei, in felul asta ar avea grija si de sanatatea lor si ar ajuta si un suflet nevinovat.
Sunt sigura ca putem face ceva fiecare.
Stiu cat de cumplit este sa ai copilasul bolnav din proprie experienta, sa ai bani si sa nu poti face nimic cu ei. Ma gandesc insa cat de cumplit este sa nu dispui de banii care i-ar putea alina suferinta si i-ar putea aduce un zambet nevinovat iar tie ti-ar umple sufletul de bucurie. Aici putem interveni noi si putem ajuta, insa e nevoie de sprijinul adminilor, este nevoie sa se intreprinda actiuni.
Haideti admini, stim ca aveti multe pe cap, insa mereu ati fost prompti.
Putem organiza periodic o campanie de acest gen?
Poate o data la 3 luni si banii sa se tranga pe o perioada de 1 luna, 2? Si tot asa?
Multa sanatate tuturor!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! A inceput votarea :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Momentan (8 zile) mai greu, suntem oarecum prinsi cu altele insa am retinut topicul. Ne vom gandi la solutii noi.

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput