Palin versus Obama - a star is born (3)
Raspunsuri - Pagina 35
CriPOD spune:
ohohoh, talking 'bout sub centura!
ocebine, da' ce facu' primarul vostru? Ca noi avuram unu si mai si, si nu scaparam de el oricate prostii facu pana zisa odata dupa ce fu in vizita in africa ceva de genul ca se bucura ca nu l-au cooked aia. Si-acu' avem un "square" numit dupa el, multi nebuni peste tot!
llaura, pai tu nu vezi ce papuci mari are bietul copil?
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Poti sa razi cat vrei ca nu ma deranjeaza, daca avem drept de vot acum tot cu Obama votam, asa sotul a fost un dragut sa ma lase sa votez in locul lui, de fapt si in 2004 am facut la fel(sper sa nu fie si acum in zadar). ...si Aidan conduce si nu in modul parcat, sota-miu impinge masina Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "You know your god is man-made when he hates all the same people you do." |
Nu-i bai, e cam cum zice si Obama cu taxele.
Ramona J spune:
citat din mesajul lui mQQm ohohoh, talking 'bout sub centura! Common sense is not so common...[Voltaire] Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">... |
Sigur te referi la comentariile tale anterioare.
blackpanterro spune:
Wow Ramona, trebuie sa fi tare suparata ca va castiga Obama. McCain are sansele unui snow ball in hell. Dar tot e bine ca nu se duce in jos singur.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Ramona J spune:
De fapt McCain sta mai bine in polls decit in ultima luna. Nu stiu de ce crezi tu ca-s asa de suparata.
blackpanterro spune:
Conduce in polls? Dar la electoral votes, ca doar alea conteaza nu votul tau sau al lui sota-miu?
Din ce vad aici http://www.electoral-vote.com/ e 364 la 157 pt Obama.Nu e cam mare diferenta ca sa poata McCain sa castige? Sau o sa masluiasca si el alegerile ca si twin al sau in 2000?
blackpanterro spune:
This is so good it has to be fattening :)))
http://www.slate.com/id/2203120/
Ramona J spune:
citat din mesajul lui blackpanterro Conduce in polls? Dar la electoral votes, ca doar alea conteaza nu votul tau sau al lui sota-miu? Din ce vad aici http://www.electoral-vote.com/ e 364 la 157 pt Obama.Nu e cam mare diferenta ca sa poata McCain sa castige? Sau o sa masluiasca si el alegerile ca si twin al sau in 2000? Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "You know your god is man-made when he hates all the same people you do." |
Sint destule state unde diferenta nu e foarte mare, plus ca indecisii cred ca merg la McCain. Dar e tough, sansele par a fi destul de mici.
Eu sint "amazed" ca dupa Bush un republian poate sa fie atit de aproape sa fie ales. Orice alt democrat ar fi condus detasat.
blackpanterro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramona J
Sint destule state unde diferenta nu e foarte mare, plus ca indecisii cred ca merg la McCain. Dar e tough, sansele par a fi destul de mici. Eu sint "amazed" ca dupa Bush un republian poate sa fie atit de aproape sa fie ales. Orice alt democrat ar fi condus detasat. Lume multa, oameni putini |
Poate ca exista multi Ramona Gei out there...
Ramona J spune:
You bet! As vrea sa fiu o musca in sala de vot, sint curioasa cu cine voteaza Bill.
Pentru mine e scary si varianta lui Obama, aia cu Black Liberation Theology. Macar Palin e nr. 2 pe ticket.