Palin versus Obama - a star is born (3)

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caro spune:

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

cine a castigat ultimele alegeri in Canada?

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Please, don't start me........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

Citat:
citat din mesajul lui analuz

Partidul Conservator din Canada n-are nici in clin nici in maneca cu Republicanii din State. Cu unii ca ei as vota si eu, dar republicanii de aici au cam luat-o razna... De aceea si multi conservatori de traditie i-au lasat balta la alegerile astea. Sper ca pana la alergerile urmatoare o sa renunte la tendintele din ultimii ani, dar pana o sa apara un partid care sa creada in free market, dar sa-i inteleaga limitarile, sa sustina politici fiscale conservatoare, dar sa nu-i lase pe unii sa moara de foame, si mai ales sa creada in principii sociale liberale (ma refer la gay rights, equal pay, etc), ma multumesc cu ce exista si cu ce partid contrazice cel mai putin principiile in care cred.

este adevarat: conservatorismul canadian nu avea prea multe de a face cu conservatorismul american... pana cum cativa ani cand fostul Partid Conservator Progresiv (condus la vremea aceea de Peter McKay... pot sa adaug ca e un viperoi misogin?) s-a unit cu Alianta Canadiana, partid ultra-conservator cu centrul in Alberta (hehehe, de unde si Texasul canadez...) si in momentul in care Stephen Harper a ajuns la putere, diferenta de vederi intre conservatorismul harperist (ca nu mai pot sa-l numesc canadian) si republicanismul lui Pearle, Chenney & Co nu prea mai exista... ceea ce se citeste in presa, luat mot-a-mot e doar praf in ochi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

Interesant, caro. Nu stiu prea multe despre politica canadiana. Multumesc pentru completare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

E cel putin la fel de adevarat ca negrii il voteaza pe Obama tocmai pentru ca e de-al lor.
Lume multa, oameni putini

Sau poate pentru ca republicanii si-au batut joc de ei si ar fi votat democrat oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui caro

Dar de ce, te rog frumos.
Tot am probleme s-o inteleg pe aia cu Texasul.
Lasand la o parte nesemnificativul detaliu ca Alberta are cam 3 mil populatie din 33 mil Canada cu totul. Deci pe cine a votat ca sa castige cine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

caro, divagam off-topic.
Asa este
- suntem prin irak... not
- am deregulat pana la colapse... not
- accesul gratuit la sanatate a fost abolished... not
- au anulat same-sex union... not
- au scos abortion in afara legii... not
- sitemul de educatie e de rau... not (auzi tu fara univ particulare!)
- asistenta sociala a fost jinxed... not
- datorita tutror de mai sus, taxele s-au micsorat... not
Daca mai dadeau si free day-care io una juram ca-s comunisti. E drept insa c-au taiat gst cu fo 2 centi, asa io una am sa incep sa incui usa de la intrare. Da oricum noi mai avem pana la alegeri, hai sa vedem ce si cum se mai intampla, nu zic sa ne culcam pe-o ureche.
Am trait si sub liberali si sub conservatori si pot sa-ti spun ca-i cam acelasi kk precum peste tot, toti mint cat le tine, toti ar vrea doar votul si sa dea inapoi cat de putin, mai taie de aici, mai pun dincolo, no big deal. Ce-i bine e ca e just easy politics pe-aici si e in limite rezonabile. Asta nu inseamna sa nu fii on the lookout, da politica pe-aci i-asa de boring ca nici nu prea am ce povesti. Asa ca sa lasam politica de canuci ca-i si off-topic si paralela cu a vecinilor nostrii, de-aia cred ca era suficient. Nu stiu ce ti-au facut tie asa special conservatorii sau liberalii canadieni, dar te asigur ca-s ambii centre-left dupa standardele politicii americane.

Am vazut ieri la tivi endorsementul lui "Joe the liar" pentru McCain. Also,am citit de prin interviul candidatei "Palin for VIP" din People. Era acolo next to Kim Kardashian .
Si cica au sarit ambii republicani sefi pe telefon sa o compatimeasca pe self-injured for mccain crazy-lady care s-a pocnit si zgariat B pe fata.
Talking about choice of people to surround with...

Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Citat:
citat din mesajul lui caro

Dar de ce, te rog frumos.
Tot am probleme s-o inteleg pe aia cu Texasul.
Lasand la o parte nesemnificativul detaliu ca Alberta are cam 3 mil populatie din 33 mil Canada cu totul. Deci pe cine a votat ca sa castige cine?

The Canadian province of Alberta is often compared with Texas. The “Texas of Canada” is rich in oil reserves, has many ranches, has a love of rodeo (the Calgary Stampede), has plenty of cattle, grows wheat, is politically conservative, and has large cities (Edmonton, Calgary) but also plenty of wide, open spaces. The nickname dates to at least the 1930s and 1940s, but became more frequent in the 1980s when the province’s oil wealth was realized.

“Texas of the North” and “Texas North” and “North Texas” were other nicknames used by the 1950s.

Citesti prea mult printre randuri.

Edit: scuze de off-topics, e culmea pe forumu asta de cate ori incerci sa eviti ceva, de fapt provoci. Hai Canada pe subiect separat, daca vreti, ca suntem deplasate rau pe asta. Eu promit ca ma duc on-topic de-acu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns necsuta spune:

La voi deja se voteaza nu?Estimari ceva despre castigator?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Nu plecati, canadezelor...ca noi mai avem nitel si ne ducem la nebuni (pardon, chemically inbalanced)...

Nici o newyorkeza nu-i bulversata de Bloomberg si cel de-al treilea termen la primarie? Ca m-am cam saturat si de el...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Fetelor,ati votat?..RAMONA,ADRIANA,ANAMARIA?...cu cine?

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput