Palin versus Obama - a star is born (3)
Raspunsuri - Pagina 25
Andrada spune:
corect, pe acolo dar nu chiar.
Revenim la virgule?
scuze-ish!
Simptomatic nu inseamna boala. Eu ti-am dat procent de neasigurati ( cel mai mare din lumea dezvoltata economic) tu-mi spui ca aveai asigurare si din Canada pare OK ce se intimpla in America.
Tu spui ca Palin a marit cu 65% ajutorul ptr copii dezavantajati eu spun ca a scazut cu acelasi procent (dupa documentele statului Alaska) atunci raspunzi ca aveti alt sistem de notatie in Canada.
Continuam discutia sau Palin-idioata inseamna Palin-competenta in "canadiana"?
A
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Palin e guvernator pentru ca a fost aleasa in functia asta. Lume multa, oameni putini |
Ramona, si tu vorbesti "canadiana"??
Repet ca guvernatoare ea nu a facut nimic ptr copii dezavantajati din contra le-a scazut din ajutor desi avea surplus la buget si putea sa faca si asigurari la cei nevoiasi. A ales sa nu.
Ca si candidata la VP si-a adus "aminte" brusc de ei,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Llaura spune:
Cu voi nu mai fac eu peste la cuptor in seara asta.
Am cautat in alea doua pdf-uri si singura cifra 3156 e de fapt 3,156,000 adica trei milioane si ceva.
Nu am studiat/cercetat ce sa zic, am povestit ce s-a spus la CNN. De Campbell Brown tot imi place, e witty si la obiect (apropo nu e fan Palin deloc, s-a enervat de la faza cu hainele si a avut dreptate, cred ca si Andreea Esca da pe haine mai mult si nu e catindat la VP in US).
"Simptomatic" l-am folosit in sensul de "relevant".
Ne intelegem si-n canadiana, mail ales daca dam si din manutze un pic Bine, intotdeauna exista the last resort al acelui f specific accent tzatzait din zona New Yorkului, intalnit mai ales la persoanele care n-au citit inca suficient din The New Republic
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Ca si candidata la VP si-a adus "aminte" brusc de ei, A L’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
A devenit brusc mamica unui astfel de copil si banuiesc ca asta iti schimba perspectiva.
Eu nu caut prin recorduri guvernamentale sa dau cifre cu sau fara virgule, dar e "common sense" ca o fi mai interesata decit inainte.
Edit: daca n-ar zice nimic ar critica-o altii ca desi e in situatia asta tot nu-i pasa. Damned if you do, damned if you don't.
blackpanterro spune:
Ramona, chiar ca a devenit brusc mamica...8 luni de zile nu a avut burta si dintr-o data a aparut burtoiul lasandu-i pe toti cu gura cascata...cica aici in poza asta e gravida in 7 luni...http://themoderatevoice.com/politics/sarah-palin/22236/the-fully-vetted-sarah-palin/
Acum sa nu credeti ca sunt prinsa in jocul speculatiilor/conspiratiilor dar sincer in orice Redneckville, orice e posibil, chiar si la nivel de guvernator.Never underestimate the power of a redneck!
Si pt ca vb de Palin...unde a disparut domnule "hokey mom"?? A vazut-o cineva vreodata in jeans and a t-shirt ca o adevarata hokey mom? Chiar facuse gura la SNL ca nu a vrut sa poarte costumul ales de ei(sigur nu era ales de la Nieman Marcus)
Laura la voi la canucks hokey moms poarta costume de mii de $$ on a daily basis?
Ramona, Kroon si Muthee sunt pastorii lui Palin.Primul a spus ca D-zeu o sa trazneasca in America si al 2-lea a exorcizat-o pe Palin si a vanat "vrajitoare" in Africa.De aia spuneam ca daca vin si ei la biserica voastra o sa aveti un show pe cinste.
Laura, de ce tot bagi la inaintare banii cheltuiti de Obama pe campanie??Sunt donatii, TOTI! El nu a acceptat nici un ban public, spre deosebire de McCain care a fost mai mult decat bucuros sa primeasca bani publici, se pare ca donatiile merg pe toale, hair & make-up pt madame Palin, trebuie sa aibe fonduri si pt campanie.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
blackpanterro spune:
Ramona, Palin a fost aleasa guvernator "because of her populist appeal. Promising "New Energy for Alaska," she vowed to take on Exxon Mobil Corp., ConocoPhillips and BP, the multinational energy companies that long dominated the state's biggest industry. "
Oare ce a facut impotriva Exxon?
Laura, acum stiu de ce o iubesti pe Palin compania aleasa sa contruiasca acea gas pipeline de care tot vb Palin, e canadiana, va aduce Palin un business de $40 de miliarde maica
Dar stai ca e cam putred deal-ul si s-ar putea sa nu se construiasca, mai mult ca sigur ca nu se va costrui, va fi si asta un pipeline to nowhere.
Aici articolul
http://news.yahoo.com/s/ap/20081026/ap_on_el_pr/palin_pipeline
desprecopii spune:
si acum la dans...
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
blackpanterro spune:
More Palin blah, blah la interviul cu CNN - nu a uitat sa mentioneze copiii cu special needs!Si maverick! Propozitiile ei sunt kilometrice.
http://www.youtube.com/watch?v=FCyyIrWs73M&feature=related - part1
http://www.youtube.com/watch?v=m4AIoJTK8ug&feature=related - part2
Traieste saraca intr-o lume fantastica, ea crede ca lumea si "American public" o iubeste.
LOL, e pt ajutarea populatiei dar nu vrea un al doilea stimulus package pt populatie, pai esti de acord cu ajutorul lor 'au ba?