Palin versus Obama - a star is born (3)
Raspunsuri - Pagina 22
Llaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mQQm Statistica e de la nenea doctoru' si textul redat e din Lancet, editia de saptamana asta. |
Daca tot ne-ati informat cum e cu cancerul lui McCain (the lowest low a fost atacul asta), de ce n-ati completat sa ne spuneti si ca nenea dr ala e membru al partidului democrat, sustinator public al lui Obama si finantator. Si ca nici un alt doctor n-a mai emis o opinie similara. McCain si-a prezentat medical records la fel cum au facut si ceilalti candidati.
Ca tot suntem la finantare poate ne ziceti si cum e cu banii donati pe net pe tot felul de persoane fictive, ocupatia "you", adresa "none of your busines". De unde or fi de fapt cine stie? de pe la firme, de prin strainataturi?
S-a tot vorbit de hainele lui Palin; unii spun ca e imoral sa isi faca freza pe banii partidului; o fi; este insa mai moral sa finantezi ACORN-ul ala cu 800,000 de dolari sa incalce putin legea electorala scrisa si nescrisa?
Iar campania de peste 1 miliard de dolari, Hollywood-style, cu mesaje pe xbox for crying out loud, este desigur foarte morala. Si de patru ori mai multi bani cheltuiti in ads negative; si minciunelele care dau bine la tv, "mama mea pe patul de moarte s-a luptat cu compania de asig medicala si era pe welfare". Which one it is, ca ambele amandoua nu se poate, si mai ales unde erai tu, fiul plin de compasiune? sau ca avocat si prof de drept nu-ti permiteai sa-i alini ultimele zile?
Si zau nu cred ca Obama e terorist, dar in istoria Americii nu se cunoaste un alt candidat cu legaturi atat de apropiate de un cunoscut terorist domestic. Care terorist, btw, cu noi n-ar putea fi vecin in Canada pt simplul motiv ca genul asta de probleme cu autoritatile te fac un pic inadmisibil.
Oricat m-as stradui nu stiu cu te face mai bun masina pe care o conduci si cu cat iti lumineaza perspectiva faptul ca iti iei doza zilnica de intelepciune (de altminteri nedigerata) din The New Republic si din latte-ul de la Starbucks. Rednecii sunt oameni ca toti oamenii, unii mai buni decat altii, cu o viata mai grea decat a altora si cu valori poate mai valide decat ale altora (alea crestine, zic).
Ramona J spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrada
Te-ar pupa Palin, ca asta nu crede nici maica-sa, face boot camp de self-esteem, ataca la jugulara si la varice, face apel la alcoolici si la rasism, si 150,000 de dolari mai incolo e mai rau decit acu 2 luni in Alaska. E o rusine ptr America. A L’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
Nu stiu ce problema ai cu ea, dar n-ai dreptate.
Andrada spune:
Joe the Redneck acu....
Ramona am o oarecare parere personala despre parintii care folosesc boala copilului ca sa obtina o cariera politica.
(asta ca sa dam la o parte faptul ca e incompetenta, ipocrita, habar n-are atributiile unui VP (deci nu e smarter then a 3rd grader), dezarticulata, mincinoasa...etc).
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Llaura spune:
How's Obama going to raise $4.3 trillion?
"[...] the harsh reality is that this Democrat's quest for hundreds of billions more revenue each year would have to reach deep into the pockets of the people much lower on the economic ladder. Even then he'd come up short."
M-a distrat, astia zic: "the government would sell rights to emit carbon dioxide. The effect on U.S. families and firms would be like a steep tax on electricity, gasoline and energy-intensive products such as paper, plastic and aluminum."
Ce fraier a fost Dion, a dat-o de-a dreptul si-a pierdut alegerile rusinos, al'data sa mai invete si el de pe la sud cum se spun minciunile cu convingere
Llaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada oarecare parere personala despre parintii care folosesc boala copilului |
Copiii care folosesc boala parintilor OK?
analuz spune:
citat din mesajul lui Llaura
Daca tot ne-ati informat cum e cu cancerul lui McCain (the lowest low a fost atacul asta), de ce n-ati completat sa ne spuneti si ca nenea dr ala e membru al partidului democrat, sustinator public al lui Obama si finantator. Si ca nici un alt doctor n-a mai emis o opinie similara. McCain si-a prezentat medical records la fel cum au facut si ceilalti candidati. |
De ce e lowest low? E o intrebare foarte relevanta tinand cont de alegerea foarte inspirata a lui McCain pentru VP. McCain a facut publica doar o parte din istoricul medical pentru cateva ore doar pentru cativa jurnalisti, imi pare rau, dar mie nu mi se pare destul. Sunt destule semne de intrebare, de la cele patru melanoame pe care le-a avut, pana la posibilele repercursiuni din perioada in care a fost prizonier in Vietnam.
Ramona J spune:
Asa sint si eu ingrijorata ca Obama ii muta pe Ayers si pe Wright la Casa Alba.
Sa fim seriosi, ati picat in plasa lui Obama si acum orice ar zice McCain sau Palin le gasiti cusur.
Andrada, mie mi-a "placut" cind Obama a folosit-o pe bunica lui ca era cu sabia lui Damocles deasupra capului.
Llaura spune:
Ana, 1,173 pages e putin?
www.cbc.ca/world/usvotes/story/2008/05/23/mccain-health.html?ref=rss" target="_blank">CBC la subiect
"McCain is praised for his cardiovascular fitness, described as "considerably younger physiologically" by a doctor after his performance on a heart stress test this year."[...]
"A review of the records by the Associated Press shows the 71-year-old Arizona senator to be healthy for his age, despite having four cancerous melanomas removed from his head and arm since 1993."
Si CBC sigur nu da bani la campania lui McCain, cum da doctorul ala la campania lui Obama.
Andrada spune:
Ramona, daca tie ti se pare OK, go ahead vote for her, eu o gasesc dezgustatoare.
Obama n-a planificat boala bunicii si n-o discuta in campania electorala.
Palin nu termina nici un speech fara sa pomeneasca mamele de copii cu disabilities.
Ramona, eu am convingeri democrate si votez cu un om care le sustine pe toate, nu-s eu aia care "am picat in plasa".
Si Obama conduce detasat, aia cu sabia e la voi,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Andrada spune:
citat din mesajul lui Llaura
Copiii care folosesc boala parintilor OK? |
ptr mine da (desi aici nu e cazul).
Ptr mine:
Copii folosind boala parintilor, OK, scuzabil, etc.
Parinti folosind o boala copiilor (boala lunga trista, etc) ca sa ajunga mai sus in cariera- niste lepadaturi umane.
Obama OK, Palin cum ziceam not OK,
A