Palin versus Obama - a star is born (3)
Raspunsuri - Pagina 2
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Ce mai spui acum Ramona? O sa spui ca Obama la mesmerized si pe Powell?Cred ca esti de acord cu mine ca Powell nu ar sprijini niciodata pe nimeni daca nu ar fi calificat. Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "You know your god is man-made when he hates all the same people you do." |
Yep! The funniest thing ever! Nu Collin Powell e cel care s-a dus la UN sa "make the case" pentru razboiul din Irak? Ironia sortii, ca tocmai el sa-l endorse pe Obama. Who cares? Mi-am pierdut respectul pentru el cind i-am ascultat speech-ul de la UN. Traiasca NPR.
Eu tot nu vad care-i treaba cu articolul. E un catolic care-i pro life si-l critica pe Obama. Altii zic ca n-are dreptate. What's the point? Vrei sa le bagi pumnul in gura? Isi dau si ei cu parerea, ca mine si ca tine.
blackpanterro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramona J
Yep! The funniest thing ever! Nu Collin Powell e cel care s-a dus la UN sa "make the case" pentru razboiul din Irak? Ironia sortii, ca tocmai el sa-l endorse pe Obama. Who cares? Mi-am pierdut respectul pentru el cind i-am ascultat speech-ul de la UN. Traiasca NPR. Eu tot nu vad care-i treaba cu articolul. E un catolic care-i pro life si-l critica pe Obama. Altii zic ca n-are dreptate. What's the point? Vrei sa le bagi pumnul in gura? Isi dau si ei cu parerea, ca mine si ca tine. Lume multa, oameni putini |
As vrea sa le bag pumnul in gura dar sunt prea mica.
Chiar e greu de inteles ca e periculos ca biserica sa impinga lumea de la spate sa voteze intr-o anumita directie care pica bine cu biserica?
Practic ar putea candidatul sa fie cel mai nepregatit om din America, daca e pro life si cu "good morals/values" ala e candidatul preferat inspre acel candidat sunt enoriasii bisericii directionati.
Am si dat exemple dar cine citeste?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Ramona J spune:
Pai asta e, fiecare militeaza pentru ai lui. Nu poti numi asta "amestec in treburile statului", nu e acelasi lucru.
Lasa ca si Obama ii are pe astia de la ACORN si nu stie nici de tine ca te-ar face "team leader".
Dar Rev. Pfleger nu face politica? Sau Rev. Wright?
http://www.youtube.com/watch?v=TWigzBClEk8
Asta nu-i politica?
http://www.youtube.com/watch?v=Sfu2P6cGhWo
De-astea a auzit Obama cind dadea pe la biserica.
blackpanterro spune:
Dar cum numesti asta daca nu amestecare in treburle statului??Oare statul se baga peste biserica cand isi aleg aia popii, episcopii, pastorii??
Pai eu sunt nervoasa pe toti din sfera religioasa care se baga in politica, inclusiv cei doi pe care i-ai mentionat, nu fac discriminari
Ramona J spune:
Eu sint de acord cu ce spui tu. Dar nu te-am auzit vaitindu-te de indoctrinarea lui Obama de catre biserica (sau Rev. Wright macar). Ca sa fie echitabil.
Eu tot zic ca oamenii au de ales. Nu-i duce nimeni cu forta la biserica.
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Eu sint de acord cu ce spui tu. Dar nu te-am auzit vaitindu-te de indoctrinarea lui Obama de catre biserica (sau Rev. Wright macar). Ca sa fie echitabil. Eu tot zic ca oamenii au de ales. Nu-i duce nimeni cu forta la biserica. Lume multa, oameni putini |
Pai rev.Wright il sprijina/sprijinea pe Obama pt ca e negru nu pt ca e pro choice/life. Din cate am vazut rev. crede ca cei de culoare sunt discriminati/asupriti de catre albi si pe asta isi cam baza predicile.Fiecare cu ce il doare
Obama nu imi pare indoctrinat de religie deloc, cum nu e nici McCain de altfel.Sa spunem ca ei se folosesc de religie pt postul la care aspira, pt ca nici un ateu declarat nu va castiga vreodata alegerile, corect?
Pe mine Palin ma baga in sperieti cu indoctrinarea ei(vezi exorcizarea, credinta 100% in biblie, end of days, credinta ca o sa il vada pe Isus in viata ei, necredinta in evolutionism)
Ramona J spune:
Credeam ca vorbim despre amestecul bisericii in politica. Uite ca se amesteca de pe toate partile, si la stinga si la dreapta.
Treaba lor ca-s religiosi. Nu-s Hindus aia de au templu cu sobolani care umbla liberi si se roaga la tot felul de animale? Ce ai zice daca Bobby Jindal daca ar fi sa candideze? Ca el a fost Hindu, inteleg ca-i convertit.
Eu n-am treaba cu biserica, cei care merg - treaba lor in ce cred.
Nu-mi place amestecul bisericii in politica, dar sint anumite limite pe care le pot tolera. Dar nu si amestecul bisericii in treburile statului, acolo trag linia.
blackpanterro spune:
Nu prea ne intelegem...
monabella spune:
AM pierdut SNL! Ce ghinion. dar daca ziceti ca n-a avut "balls" n-am pierdut prea mult.
Ramona J eu prin "spread the wealth around" inteleg nu sa ia de la unii si sa dea la altii ci sa creeze oportunitati pt. ca altii sa aiba suces in business. Si adac vreodata voi ajunge sa cistig peste 250mii/an da, eu sint de acord sa platesc taxe. nu vad care e marea brinza. oricum democratii si republicanii se succeda la putere si cind sint republicanii platim taxe mai mici cind sint democratii mai mari... etc. totul se balanseaza pe perioade mari. oricum nu e si nu va fi cazul decit daca stiu eu, cistig la loto!
mai eu pe astia pro-life nu0i prea inghit. SInt unii care la pauza de prinz se posteaza la intersectia unor strazi principale si striga cit ii tin plaminii ca avortule o crima si bla-bla si bla-bla. Aceiasi persona de 14 ani. Zi de zi. Evident un barbat. Ma intreb cine il plateste sa faca asta. In mod si mai evident eu sint pro-choice. Ce sa spun, sint de acord cu fiecare punct din doctrina democrata. ma intreb de ce nu ma inscriu la ei!
Ah si ce spui tu ramona ca Obama ar face-o pe panthera sefa de campanie. pe ma suna aproape zilnic sa-mi propuna sa ajut campania sa merg din usa in usa sa dau telefoane. am spus politicos ca indiferent cit de mult il iubesc eu pe Obama nu am timp de asta.
monabella spune:
AM uitat sa va spun ca m-am dus la coafor la o tipa buna la care am ajuns cu recomndari etc. Din vorba in vorba m-a intrebat cu cine votez. Am reflectat eu ca cucoana nu poate sa faca 250+k asa ca mi-am declarat simpatia fata de Obama. Nu va spun ce m-a caprit si mai ca nu m-a tras de par. nic nu m-a pus la casa, a zis ca parul meu trebuie sa se usuce natural... prostii.
Ulterior am aflat ca barbata-su a mostenit o avere fabuloasa si ca traiesc intr-o zona ultra rizty, de-aia cu vile in care de la poarta (deschisa prin intercom si cu camere de luat vederi) mai mergi vreo 3 mile pina ajungi la McMansion. De ce nu m-a facut mama coafeza?