Palin versus Obama - a star is born (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Ramona, uite aici raspunsul lui Jon Stewart la remarcile complet tampite despre "pro-Americans".
http://www.huffingtonpost.com/2008/10/21/jon-stewart-clarifies-pal_n_136484.html

Si vezi ca nu numai Palin gandeste asa, campania McCain e directionata in ai face pe americani sa se simta prost ca vor sa voteza cu Obama facandu-i unAmerican.
Trebuie sa recunosti ca e cheesy ce fac astia.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Adica rasisistii, rednecks, clinging to their guns and their religion? Ca asa le zice campania lui Obama celor care nu voteaza cu el.

Lume multa, oameni putini

Pai daca au vazut linkurile postate ai sa vezi ca nu e departe de adevar.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Deci am fost aproape, Ramona?

Alaska a platit cheltuielile de calatorie ale copiiilor lui Palin
http://news.yahoo.com/s/ap/20081022/ap_on_el_pr/palin_family_travel

Stie cineva ce s-a intamplat cu comisia aia care a gasit-o pe Palin vinovata de abuz de putere? Merg mai departe sau ce fac?

Palin a fost "within her rights", asa a gasit comisia.
Tu l-ai lasa acasa pe Aidan? Clintons au platit cheltuielile de deplasare pentru Chelsea?

Da l-as lasa acasa cu sotul ca de aia am sot. Eu nu mi-as permite niciodata sa cheltuiesc bani care nu sunt ai mei pt chestii personale.Mi-ar crapa obrazul de rusine.

Iti imaginezi daca mergea la vreun dineu din ala fancy de $10.000 a plate cu plozii si sotul dupa ea?Si a mers la cateva din cate am citit doar ca nu asa de fancy.

Mergi la inceput

Ba nu, a fost gasita vinovata ca apoi ea s-a umflat ca a fost comisie partizana cand de fapt comisia a fost formata din membrii ale ambelor partide.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/7662820.stm

"I find that Governor Sarah Palin abused her power by violating Alaska Statute 39.52.110 (a) of the Alaska Executive Branch Ethics Act," investigator Steve Branchflower concluded in the panel's 263-page report.

Deci stie cineva daca o sa se mearga mai departe?Eu nu am reusit sa gasesc un follow up.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Din nou, va trebui sa "agree to disagree".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

Citat:

Din nou, va trebui sa "agree to disagree".

Cand e vorba de facts, nu inteleg cum functioneaza asta. :)

Si apropo de comentariul lui Obama cu "cling to guns or religion", un articol foarte interesant in nytimes, e destul de lung, dar macar prima si ultima parte merita citite.
http://www.nytimes.com/2008/10/19/magazine/19obama-t.html?_r=1&scp=3&sq=obama%20white&st=cse&oref=slogin

Mergi la inceput

Despre care facts vorbesti? E un fact ca sint "gun touting, clinging to their religion" cei care il voteaza pe McCain?
Daca asta nu-i double standard, apai nu stiu ce e...
Republicanii au bun simt, nu zic ca voturile lui Obama vin din ghetou, de la musulmani sau de la "left radicals".
Asa poti s-o tot tii cu jignirile.
N-am nevoie sa citesc articolul, stiu bine ce-a zis Obama si nu e nevoie sa citesc rastalmaciri.
John McCain i-a dat lui Obama sansa sa admita ca nu e nici o legatura intre George Wallace si felul in care e "run" campania lui McCain. Uite ca McCain n-a zis nimic despre Rev. Wright, unde si-a facut Obama ucenicia timp de 20 de ani.

Mergi la inceput

Tu ai zic ca "agree to disagree" legat de troopergate. Verdictul de acolo e "fact" asa ca nu stiu ce poti sa disagree. A facut abuz de putere, nu a incalcat legi propriu-zise, dar ca guvernator a incalcat "ethics law". Ar putea sa fie impeached pe chestia asta, doar ca comisia respectiva nu se intruneste pana in ianuarie, asa ca a scapat deocamdata. Nu ti se pare important ca a facut abuz de putere? Ok, cu chestia asta putem sa "disagree", dar mie mi s-ar parea ingrijoratoare obiceiurile ei... Si degeaba o dai cotita ca nu ea candideaza... Si daca ar avea 1% sanse sa ajunga presedinta, ar trebui judecata ca atare. Eu zic ca nu ne putem permite un asemenea risc, si singurul lucru care ar mai salva situatia ar fi congresul democrat.

Articolul respectiv incearca doar sa explice legatura dificila a candidatilor democrati cu "white males", care nu dateaza din vremea lui Obama. E un articol interesant... your loss.

Mergi la inceput

Daca erati curioase ce atributii are primarul din Wasilla: http://www.youtube.com/watch?v=mJDoPzRMZBQ&feature=related

Mergi la inceput

Problema mea e felul in care vorbeste Obama cind e "behind closed doors". White males voteaza si ei cu cine vor.
Daca Palinb n-a incalcat legea e greu de crezut ca va fi impeached. Dar daca o merita... sa fie.
Sper ca la acelasi standard se aplica si la Obama, in caz ca se dovedeste ca a dat bani la ACORN sa fie "ajutat" in campanie. Am vazut video clips pe internet despre caucuses din primaries, care se pare ca le-a cistigat intr-un fel nu tocmai conventional.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui analuz

Daca erati curioase ce atributii are primarul din Wasilla: http://www.youtube.com/watch?v=mJDoPzRMZBQ&feature=related

Aha, in patru ani nu sint probleme de rezolvat.
Sarah Palin a fost intii membru la City Council (two terms), apoi primar (tot two terms), apoi Chairman la Alaska Oil and Gas Conervation Commission si acum e Guvernator.
E o lista intreaga de accomplishments ca primar, poti citi pe Wikipedia.

Mergi la inceput