SUPERDIETA ***29***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

...Satul era amenintat de viitura. Toata lumea alerga disperata sa-si salveze bunurile si pe ei insisi din calea prapadului, numai Bula, mai credincios din fire, nu se agita deloc. Vecinii lui il intreaba:
- Ce faci, Bula? Nu vezi ca vin apele peste noi? Fugi, salveaza-te!
- Nici nu ma gandesc! Eu stau aici cuminte, ca ma salveaza Dumnezeu...
Zis si facut. Vin suvoaiele peste sat. Bula, se urca pe acoperisul casei si sta si asteapta. Un grup de oameni trece pe langa casa lui intr-o barca de salvare.
- Ce faci, Bula, acolo sus? Sari in barca, ca ai sa te ineci!
- Nu, raman aici! Dumnezeu e mare si puternic si ma va salva!
- Treaba ta!
Mai sta ce mai sta, trece si cea de-a doua barca pe langa el.
- Hai, Bula, sari in barca si salveaza-te!
- Nu, nu! Dumnezeu e mare si ma va salva!
- Ma, Bula, esti nebun, hai odata, ca te ia apa!
- Nu!
Pleaca si a doua barca. La cea de a treia barca, povestea se repeta. Apoi, Bula moare inecat si ajunge in Rai. Ajuns la portile Raiului, furios nevoie mare, bate cu putere si cere sa fie lasat sa vorbeasca cu Dumnezeu.
- Pai bine, Doamne! Eu ma rog atata la tine... iti dau toata increderea mea si tu ma lasi sa mor?!?
- Cum ziceai ca te cheama? intreaba Dumnezeu.
- Bula.
Cauta Dumnezeu in registrul lui si gaseste numele lui Bula.
- Mai, Bula, nu stiu cum sa-ti spun... dar la mine aici scrie ca ti-am trimis trei barci!....

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

buna fetitele,

eu sunt pe aici citesc citesc si nu indraznesc ca dee regim regim da am un kg in plus poate cine stie tranzit incetinit ceva mai vedem maine .

pupici ,

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Breto modific acuma da imi trebe pin-ul tau. Ca fara pin nu pot edita. Da-mi pm please si iti fac modificarile.
Emilia si la mine is 300 de grame in plus.
April bravooo super fain, Breto same.bis]
Delphinas vrei si tu ticker? Iti fac eu?
Eu am dat raportul luni. Deci April w1 69,5 w2 69,8 asta este, mai vedem ce iese la w3.
Merg sa mai citesc din urma ca am frunzarit asa rapid ca azi am avut o zi din aia pe dos timpul a trecut ca prin minune si n-am apucat sa fac mai nimica prin casa.

de Ari si Ami

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

breto la fata mumoasa...mamica da eu am facut un pic de aranjamente prin casa ca era ca dupa viitura la noi.
tre sa fac si sa ma bag in pat sa frunzaresc netu.

super bancu cu bula....

mada ma mai chinuii eu un pic cu tikerul maine la munca si asa mor de plictiseala si daca nu-mi iese te anunt eu. crezi ca scapi fara sa te rog vreo ceva ????
la fetili mumoase si multe

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Asa am recuperat:
Delphi si eu am fost blonda mie blonda imi place cel mai mult cum imi sta numai ca a meu barbatzel prefera brunetele da mie numi sta bine bruneta. Si sa fie si cu parul lung da mie imi place mai scurtutz ca am par fin gras, de genul a doua zici ca m-a lins vaca pe cap. Asa ca acu is cu parul mai lungutz l-am lasat sa creasca si e saten l-am dat cu un nuantator sa se mai uniformizeze ca imi crestea pleata naturala si se vedea urat.
Darrr daca slabesc si ajung la o forma mai omeneasca dupa standardele mele atunci o sa imi fac un makeover asa fain am o tipa din Cluj care ma face la par aici e tare de treaba si vine si acasa ceea ce mie imi convine de numa. da mai intai sa slabesc si intre timp am zis ca las parul sa creasca cat suport ca e fain si mai lungutz da acuma na am nascut si etc acuma 3 luni deci e si faza ca-mi cade tare mult.
Breto vazut pozele cu ala micu' care numai mic nu-i , sa aiba tot ce-si doreste si sa fie cat mai happy. Da e logodit cu bunaciunea aia?Ca am vazut un inel pe mana stg. Nu pot face schimb de corp cu ea? Ca tare bine mai arata tantea, la naiba aratam si eu asa candva. [val de lacrimi...]
Delphi lasa ca ii bine sa fii pishorcel, eu tot ma mai bat cu apa ca daca nu stiati eu de la ea ruginesc.
Mai legat de imagine eu ce sa zic toata viata am fost extrem de slaba si de la doua sarcini in timp scurt m-am facut mare. Eu is happy da creierul meu nu ca ma uit in oglinda si el zice denied ca nu ii place in mintea mea am tot imaginea de 45 de kg si disper ca trei sferturi din garderoba nu imi vine nu mai zic cand tre sa mergem undeva toate is tinere ca bunaciunea lu ala micu' si eu cat china si na mergem fara copii si cand zic de copii aaaa de la aia ti se trage. Deci imi iubesc copii si mi i-am dorit da nu si kg astea.
Noh tre sa fug sa pregatesc papa pt barbat ca vine acusi de la munci si eu is la calc calare pe forum.

de Ari si Ami

Lupta cu kg

Mergi la inceput

EMILUS,lasa ca se intimpla si la case mai mari...o sa avem un purcelus prin gradinutza...mada,a trimis fata PM cu pin-ul...sa mi-l faci misto tare...multzumesc la fata in anticip..bai vad ca a priit slujba facuta de preotzi vad ca mai aparetzi,cite una...cite una...delphi

.......

Lupta cu kg

Mergi la inceput

...mada,nu,nu sunt logoditzi...dar ei la un an de prietenie si-au facut cadou verighete de argint...acum au aproape doi ani de cind vorbesc...mai au timp pina la logodit...ea mai are scoala,are numai 16 ani...el inca un an de liceu,dupa care universitatea...este la liceul aeronautic(aici se fac 5 ani de liceu)..ultimul an...si o sa faca ingineria aerospatziala...mai au drum lung...asa ca nu-i graba...da,misto noru-mea...uscatzica..uscatzica...eu nu am fost niciodata asa,asa ca nu stiu ce inseamna...am fost mereu BINE FACUTA......bai daca nu ma mai vedetzi,nu am disparut,dar pasez stafeta...maine servici(azi libera)...ne-om auzi dupamasa,de nu...sa fitzi cumintzele

Lupta cu kg

Mergi la inceput

gata fetele m-am imbaiat si eu mumos...astept sotu...
nu va ganditi la prostii...eu am rusii pe cap.
dar dupa ce pleaca rusii...hehehe ce o sa ne mai iubim noi.
breto dam si cu apa sfintita numai sa venim cu toatele.
la mumoasele

aaaaaaaaaaaaa
breto am uitat mare dreptate mai are mada bunaaaa rau tare pretene lui "ala micu" al tau...te ia cu palpitatii...o s-o i-o arat si lu sotu, chit ca ma cearta. asa de fata cu mine, cine stie la ce fete se uita el cand e singur acasa.

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Mada, bine ca ai facut o recapitulare, ca eu maine ma apuc sa umblu la lista, sa vezi castane dupa ce fac modificarile, tot timpul imi scapa ceva.

Apropo de culoarea parului, am fost si eu blonda insa dupa aia am facut eforturi supraomenesti sa imi revin la culoarea mea naturala, despre care zice lumea ca e tare faina. E un saten care vara se decoloreaza si arata ca si cum ar fi suvitat, deci nu poate fi "replicata" cu vreo vopsea.

Faza misto apropo de culoare a fost ca eram blonda taman cand eram soferita incepatoare. Deci va imaginati ce fata faceau aia de ma claxonau ca faceam tampenii in trafic -unii mai veneau si in drfeptul meu cu masina iar eu tipam pe geam de mama focului"Lasa-ma nene si pe mine in pace , sunt blonda, invatz mai greu "

Breto, daaaa, ne place de "pretena" feciorului, sa promiti ca ai sa fii o soacra buna, adica sa fii si cu ea la fel de optimista si "traznita" (in sensul bun) cum esti cu noi .
Nu de alta, da io am o soacra beton, vorbesc cu ea tot felul de chestii , ma simt apropiata de ea sa ii zic orice (si bune si rele, si ea face la fel cu mine- a nu se intelege ca "ne pupam in ..." )- daca are ceva sa imi zica o face si stiu ca nu zice din rautate , ne clarificam, pan la urma important e sa ne intelegem.Cand mai aud povesti de-alea cu soacra-soacra poama acra ii multumesc lui Dzeu ca barbate-miu are o mama super, f deschisa in conceptii si cu un suflet bun.

Am o lene pe mine, deci tura II de varza nu se produce azi.

In seara asta e meci, joaca CFR in Liga- hai ai nostri!

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

aprilus, asa am vazut ca ti se spune pe aici...si eu cand am facut scoala de soferi eram blonda...de fapt blonda sunt din anu 2 de facultate...adica.... adica 6 ani??????
doamne ce am ai trecut timpul asta.
si instructorul meu era tare mandru ca invata o blonda sa conduca. il stiu de mult timp si ne-am permis unele chestii referitoare la blonde. numai ca eu nu am curaj sa merg cu masina...eram intr-o seara cu sotu, ne intorceam de la tara si el era un pic mai mult "citit" adica si am parcat eu cam aiurea un pic, dar oricum nu incurcam pe nimeni, aveaa lumea loc sa iasa si sa intre pe langa mine nevoie mare. si el in starea lui mi-a zis, cand s-a dat jos si a vazut masina ca sunt cel mai prost sofer. si asta mi s-a pus la inima si oricat as incerca nu mai pot. ma doare tare mult, sufar de nu mai pot. i-am zis ca ma doare de ma ustura matzele in mine, dar nu vrea sa aiba rabdare cu mine. mereu imi vb asa raspicat, se teme sa iau oglinzile la oameni, dar eu merg cat se poate de prudent. am permis din martie si daca am condus de 20 de ori maxim pana acum e mult. in fine...o sa rog eu pe cineva sa ma ajute sa invat mai bine si apoi plec eu singura si il incui in casa. mi-e ciuda de nu mai pot, imi vine sa crap.

cat de proasta pot fi...am o vaza neagra, de ceramica primita de la un mester din marginea, suceava si am deschis in graba sertarul cu prosoape si am dat peste ea si am spart-o. imi vine sa-mi dau un glont in cap.

poze
Just Me

Mergi la inceput