SUPERDIETA ***29***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

Deviza moldoveanului: "VIATA-I SCURTA,DACA TOT NO-PUTEM LUNGI HAI SA O FACEM LATA"

...pai eu facultate nu am mai apucat sa fac,stitzi de ce?...in ultimul an de liceu,bagam la mate si fizica in mine pina dimineatza,asa de mult imi placea,si incepusem sa ma gindesc sa ma orientez in vre-o directzie si eu...dar sotzul meu vazind cit sunt de hotarata cu invatzat-ul mi-a zis.."ori te casatoresti cu mine si renuntzi la facultate,ori ne casatorim"....pai,si cum si ai mei,stiau ca vorbim de vreo 4 ani,ce s-or gindit si ei ,sa ma marite..(taica-mio era de conceptzia ca la moldoveni,ca "lucrul lasat pute a ca..."si nu numai de aia,dar si eu il facusem pe el cu un an in urma sa renuntze la o echipa de divizia A...POLI TIMISOARA...il chemasera sa dea proba de jok la ei(a fost un foarte bun fotbalist si cautat)dar pacat ca in alte vremuri,acum sa fi fost fotbalist,ce de bani mai aveam...oricum,atunci cei de la timisoara ai garanta servici,facultate,casa,si dupa ce terminam si eu liceul,ma baga si pe mine pe acolo pe undeva...dar eu incapazinata,ai spusesem,daca ramai la POLI acolo sa stai,ca eu te las...stiind cum gagicile erau in foame de fotbalisti(ca in ziua de astazi),ma gindeam eu,ca numai la mine nu se v-a mai gindi el,asa sa-l las eu inaintea lui...ihihihihi...in schimb,baiatul m-a ascultat si a ramas cu mine (in divizia B-la MURESUL DEVA)...ERA BINE SI ACOLO...asa ca daca a trebuit sa renuntz si eu la ceva ptr el(este tot scorpion)...si noi scorpionii suntem tare gelosi...la un an dupa casatorie ne-am mutat (tot cu fotbalu)linga Fagaras,la un an dupa,l-am avut pe baietzel(iubirea vietzii mele)...dupa care am mai incercat sa mai facem unul,iar dupa alti doi ani o extrauterina(la un pas de moarte,eu intrind in coma)...dupa care nex copii,deci fiu unic,si asa ca tine mada nu este un alintat...este cu picioarele pe pamant,sunt tare mindra de el...o sa va pun poze de la ziua lui saptamina asta,inca nu mi-a venit monitoru...prin 1995 m-am gindit sa vin in italia,el era deja de un an...si uite aici am ramas...primii doi ani au fost fara copil,si va datzi seama cita suferintza...plinsete zi si noapte...eu aici ,el acolo...dupa doi ani l-am adus la noi,de atunci am lasat si eu din lucru sa fiu mereu linga el...chiar si la virsta asta..lucrez doar jumate de zi,libera alegere...nu banii sunt importanzi,ci dragostea si prezentza parintelui linga copil...chiar daca are 19 ani,dar credeti-ma el prefera sa se distreze cu noi si prieteni de-ai nostri decit cu colegi de-ai lui...asa ca faci bine mada sa stai cit de mult potzi linga printzesele tale...ce de scrisori mai scriem...

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

hello...am anuntat ca eu nu am dat nimic...si nu am luat nimic ...asa ca....
...raman la 74 kile..
..am fost plecata pe ici pe colo...de-asta nu am mai intrat...dar imi intru eu in mana, nu-i bai..

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Un tip intra intr-o farmacie. Multa lume, inghesuiala.
- Nu va suparati, va rog sa ma lasati sa intru in fata ca am pe cineva la pat.
Oamenii cumsecade ii fac loc si ajunge la ghiseu. Tipul se apleaca la ghiseu si spune:
- 3 prezervative va rog.

.....somn usor...kissss

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Breto asa e si eu eram la fel preferam sa merg cu ai sa stau cu prietenii lor decat cu aia de varsta mea, mereu am fost baietoasa nu tu machiaj nu tu fuste mama si acuma se roaga de mine sa port da f rar port, eu am mers la discoteca abia in clasa a 12-a.
Da intreadevar ma bucur ca aici in uk pot sa imi permit sa stau cu fetele acasa sa fiu langa el cand au cel mai mult nevoie ca oricum de la 3 ani in sus devin si ei mai socibili cauta sa se joace cu alti copii deci numai bine merge la gradi ea incepe la 2 ani jumate ca aici se incepe dupa data de nastere si merge numai 2 ore juamte pe zi da va face o mare diferentza la programul ei zilnic si va invata f multe, eu abia astept sa o duc la gradi sa o vad ca invata si se joaca si ea cu, copii ca iubeste copii da aici nu e ca in ro sa-i lasi sa se joace la scara blocului.
E greu intradevar cu un sg salar nu ne usor nici noua avem ch destul de mari chirie, abonament la transport pt Flo si tot asa da ne descurcam suntem impreuna ne iubim si speram intr-o buna zi sa ne permitem sa ne cumparam o casutza a noastra. Asta e marele vis da e cam greu aici da dupa ce o sa muncesc si eu o sa reusim cumva.

de Ari si Ami

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

mai mai ce de vorbarie pe aici....am avut cu ce sa ma delectez la cafea...dar sa stiti ca mai am cafea...asa ca mai prestati.
pt mine sunt bine meritate aceste
dati fetele nu va fie mila ca eu aseara am calcat in strachini. motivat zic eu: a fost ziua lu nanaselu meu. si el saracu vrea sa se apuce de o dieta, dar nu stie de care. i-am recomandat-o pe asta.
si cum am zis, aseara am fost la nanaselu...bun...pune nasa masa...mare masa....
m-am infipt intr-un bol cu usturoi cu smantana de mama ce mai eram. nasu a zis...de luni fina ne apucam amandoi de dieta...eu da....o continuii de maine... asa ca azi....mai subtire cu mancarea.
breto sa stii ca si eu am patit asa in tineretea mea...aveam 18 ani neimpliniti inca si lumea imi dadea 25...da eram vopsita si negru...explicabil.
acum mi-s blonda cu nuante de albastru, mov, gri...ce iese acolo pe par. si cand te gandesti ca m-am facut blonda la rugamintea unui ex, ex-iubit...hehehe...da nu-mi pare rau ca m-am facut blonda....asa sunt si eu mai tinerica...ei flori.

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Neatza frumoaselor.

Azi sunt pe fuga, sper ca de maine sa ma linistesc, sa va citesc pe indelete.

Raport: 55.8 kg, deci am dat si eu finally jos 1.200 kg.

Va pup, sa vad daca reusesc sa va mai scriu azi.

Pup ambitioasele!

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

buna dimineatzaaa.......saptamina asta am si eu cu ce ma lauda...am ajuns la 99,6kg...deci am pierdut 1,700kg ...am reusit sa pierd si eu 3,400kg pina acum...deci Aprilus 3curate am si eu(noroc cu strugurii astia,ca de nu cine stie la cit mai eram si acuma)...APRILUS,felicitari mama...ai dat nu gluma jos..BRAVA,BRAVA,BRAVA!!...Delphi ..ia si de la mine...sau daca te-ai hotarat sa ma asteptzi si pe mine,spune-mi ca sa-mi retrag.....acum hai la cafea,ca mie deja mi foame...poftizi la cafeaaaaa...

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

breto nu te astept...te alerg de nu te vezi sa ma ajungi pe mine si mergem impreuna de manuta mai departe.
da cat te alerg pe tine eu mai dau ceva jos intre timp si iar te alerg. si tot asa si tot asa, ne alergam una pe alta si tre sa o scoatem noi cumva la capat.
struguri....acusi plec sa platesc curentu...ca am uitat ieri si bag si eu strugurei.
aaaaaaaa...am uitat sa va spun...de azi uitamde lift...4 etaje nu e un capat de tara...si bagam pe scari. se simte fratilor...ajung la birou cu limba scoata de un cot afara. dar trebuie...ca si asa stau 8 ore numai pe scaun la birou.

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Breto, vezi ca inca n-am plecat din zona. Faci misto de mine , ha? Am dat jos, nu gluma, 1.200 in 17 zile...e un ritm de invidiat

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

...mie nu-mi pare,sau imi parea rau ca-mi dadeau mai multzi ani in tineretze delphi,important este ca acuma nu mi dau ...chiar daca sunt plinutza,nimeni nu-mi da 40 de ani,am ajuns la un maxim de 35,si asta ma face fericita,da-ti seama dupa ce-oi mai slabi,ca am sa mai intineresc cu vreun an...stitzi,cit timp imi ziceam virsta incepind cu nr 3..adica si 39...mai era ce era...dar de luna viitoare va trebui sa incep cu 4...adica 40 de ani(urat mai suna)...eu nu ma simt de 40 de ani!!!de ce trebuie sa-i am??(hahahhahah)nu pute-am sa zic si eu ca voi..26...30....ihihiihihi...MADA,eu stiu cit este de greu in strainatate,are partzi bune si parzi rele...nu este usor niciunde...dar important este sa fitzi sanatosi ca incet incet se fac toate...de a avea si o casa a ta,sa nu mai vorbim...si acum ma chinui...pina la urma ne-am hotarit si o facem in romania...dar la fel,nu ca este foarte usor(de multe ori trebuie sa te nasti si cu un pic de noroc)...norocul meu in viatza dat de la dumnezeu a fost sa-mi dea dumnezeu un copil cuminte,frumos,si sanatos....sa ma salveze de doua ori de la moarte(moarte sigura era)..si sa-mi dea un sotz care ma adora...bogata nu sunt nici la anii astia,dar nici nu ma pling...ESTE GREU ORIUNDE,dar cum am zis,SANATATEA ESTE CEA MAI IMPORTANTA,si INTELEGEREA IN FAMILIE...ASA ca sfatul meu este pentru toate mamele din lume,sa statzi cit de mult timp impreuna cu copii vostri,nu exista pe lume satisfactie mai mare...nu pierdetzi un min din acest timp...sunt fete care se gindesc la cariera in viatza mai mult ca la copil(le ia bona)si gata...pacat...anii copilariei,copilului tau nu se mai intorc niciodata...si pierzi ce-i mai frumos din viatza...iar am intrat in discutzii de discuzii....eram la cafea inca nu?

Lupta cu kg

Mergi la inceput