SUPERDIETA ***29***
Raspunsuri - Pagina 18
Delphinas spune:
eu am terminat si voi tot nu ati facut ochisori.
stiti ce am facut azi? sau mai bine zis aseara. am uitat sa dau ceasul inapoi cu o ora si mi-am trimis sotul la serviciu cu o ora mai devreme. asta e. se mai intampla.
poze
Just Me
bretonica spune:
..iar scrisesem...si iar s-a sters...am ris un pic....dupa care am trecut la gimnastica ...acu fac un pic de "bicicleta" ...si hai la cafea....
....buna dimineatza(c-am uit sa salut)....da sa pup si eu fetiza
Lupta cu kg
bretonica spune:
bietu om....sa fie primu-l la servici mi te-ai gindit tu in dimineatza asta
Lupta cu kg
Delphinas spune:
neatza scumpica
el face in schimburi...si-a schimbat colega mai devreme...
asta e...data viitoare o sa mearga mai tarziu cu o ora.
auzi...stii cat am slabit pana acum???? 2kg...am ajuns la 90. iupiii
cum ai dormit?
poze
Just Me
bretonica spune:
trebuie sa ma mobilizez cum trebuie,daca nu cind te mai ajung eu din urma...oricum FELICITARIIIIIII...eu saptamina asta numai 200 de gr....dar pina miercuri mai este,sa vezi cum de maine bag iar 3 zile de struguri si recuperez
Lupta cu kg
bretonica spune:
hai sa mai bagam o ...dupa care vreau sa ies,sa-mi iau fructe si paine...si mai vad eu....offfffffffffffff..era vorba sa ma astepzti,si tu ai deja 90 de kg(sa-mi fie rusine ca nu te-am ajuns!!!)
Lupta cu kg
Delphinas spune:
luni m-am apucat de regim...dar luni am zis ca dimineata am mancat lapte cu cereale dimineata...asa ca nu se pune.
miercurea e zi de raport?
stai linistita ca o sa ma ajungi tu. o sa ma si intreci. ai sa vezi.
depinde te organism cum reactioneaza. se pare ca al meu a revenit la normal. inainte nimic nu mergea. am zis ca dupa ce am pierdut-o pe mazarica m-am ingrasat inexplicabil 9 kg. mancam doar inainte de a lua antibioticele. in rest nu puteam inghiti nimic...si uite 9 kg din senin.
am incercat apoi diete...nimic...nici macar 100 de gr.
mi s-a spus ca s-a produs un blocaj al organismului.
dar acum ma bucur ca sunt bine...oare mai gasesc struguri la ora asta in piata????
acum ma aranjez la cap si fug pana la piata...
asa pofta ce mi-ai facut
trebuie sa compensez cu pestele mancat...nu m-am putu abtine...
i-am dat lu sot la el si pe langa el...
a iesit o nebunie...
fug sa-mi fac paru si la piata dupa struguri
poze
Just Me
bretonica spune:
no,hai ca ne auzim dupa...o tai sa ma imbrac si eu..sunt bucuroasa ptr tine...ca itzi reactzioneaza asa bine organismul...am eu timp sa te ajung...glumeam...mai bine mai incet,dar sigur(nici prea incet,ca dupa imi pierd rabdarea)...pupice...la plimbare cu noi
Lupta cu kg