Biorezonanta

Biorezonanta | Autor: AdinaPop

Link direct la acest mesaj

Ceau fetelor.Vreau sa stiu mai multe despre Biorezonanta. Eu am fost la un test si am fost foarte multumita. De fapt ma intereseaza ce stiti de tratamentul cu Biorezonanta. Diagnosticele ce le-am primit mi s-au confirmat si de la alti medici. Eu am fost la test si nu am primit decat medicamente (reteta) pe care le-am cumparat din farmacie si au fost ieftine si mai mult mi-au rezolvat problemele ce le aveam. Nu stiu daca am nimerit forumul bun.Oricum daca stiti ceva de tratamentul de care vorbeam sa-mi raspundeti

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Salut Adina.Nu stiu nici eu multe despre metoda daaaar eu si sotul meu am experimentat-o..sotul are o alergie de ani de zile , care nu raspundea la nici un tratament..deci am cunoscut pe cineva care face biorezonanta , l-a curat (cica asa se zice..) si ne-a facut si cateva recomnadari in privinta stilului de viata. Ce e clar e ca el acum se simte mult mai bine, alergia (care de fapt era o intoxicatie cu metale grele si coloranti) s-a ameliorat mult..si..mergem inainte cu regimul.

Pearl

Mergi la inceput