Redoutistele fidele Laredoute.fr (136)
Raspunsuri - Pagina 20
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Viairo cadou am avut o geanta de lac neagra. n-am idee daca va fi purtata, oricum decenta si nu miroase. |
Baga si tu la fete codul si, poate, o poza a "objectului"
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
daniela6 spune:
Viairo, am verificat.
hai sa intru in amanunte.
am asteptat cuminte 16 zile, dupa care plec la ofic postal. eu locuiesc in baia mare, am apartamentul de 2 ani si in ac timp nu am avut nevoie de serv postei pt ca primeam tot,tot la adresa de la casa, la soacra mea.
asa ca...acum am mers la un oficiu de care credeam eu ca apartin. doamna a fost draguta, mi-a spus ca da, acolo sunt alocata, dar nu la ei trebuie sa vin dupa pachet ci la un alt oficiu pt colete internationale. merg a 2-a zi acolo, aveau program doar pana la 3. doamna de la acel oficiu imi spune ca nu la ei, acolo vin doar coletele care se vaia o pauzasc;dupa parerea ei trebuia sa merg la ofciul nr 7. eu un pic iritata ii spun ca voi suna la ambasada.ea pune mana pe telefon si suna la of 7 sa intrebe de colet.
raspunsul-nu.
ma duc si eu pana acolo sa vad unde este. la fel doamna imi sune ca nu am colet. ii repet si ei ca magazinul francez mi-a confirmat trimiterea si voi suna la ambasada daca nu il primesc. ea imi cere un nr al confirmarii;a ramas sa-i duc mailul.
dupa care am trimis mail la LR. SI RESTUL IL STITI.
miki68 spune:
citat din mesajul lui Bratu Monica e foarte frumoasa rochia dar e poliester 100%.ma gandesc ,ca se electrizeaza si vine ca draku.Tu ce zici? Monikka vacanta Moeciu 2008 |
O purtam cu jupa
cristina d.
anne16 spune:
Am fost in zona Irun, langa granita cu Franta (la Atlantic) la ziua unor prieteni (amandoi au schimbat prefixul).
Ce am vazut in zona respectiva si ce tot anuntau la radio.... este destul de grav la ei. Sunt foarte multi someri, oamenii nu mai sunt in stare sa plateasca ratele la case si bancile le iau casele. Multe firme mari au dat faliment sau sunt in prag de faliment.
Prietenii nostri au o firma care se ocupa cu transport de marfuri, nu este mare(au cateva camioane) stau cu ele in curte, nu sunt curse.
Casele de expeditie (care le stiu de 2004, cand lucram si noi cu ei) si care aveau 24 de salariati , acum nu mai au decat doua persoane(doar asociatii), nu mai au curse. In Spania daca vezi 10 camioane intr-o ora trecand pe strada, in schimb pe Italia nu am avut loc de ele.
Tavernele(barurile) si restaurantele care intre ora 13 si 15.30 erau pline(in pauza de la pranz)si seara era la fel, acum daca vezi 2-3 mese pline.
Mancarea s-a scumpit, acum doi ani mergeai in supermarket si umpleai un cos cu 60 de euro, acum preturile sunt ca la noi.
Am fost prin magazine si aveau preturi destul de mari. Daca acum doi ani nu aveam loc de bagaje, acum m-am intors doar cu o friptoza, cu 2 mingi de fotbal si dulciuri pt copii.
In domeniul constructiilor este jale. Am vorbit cu romani stabiliti din '95 in Zaragoza si Madrid (au venit la ziua prietenilor nostri) care din luna mai nu mai muncesc, se gandesc sa se intoarca in tara. Cei care au mai gasit sa munceasca, sunt din ce in ce mai prost platiti.
Autocarele de Atlasib erau pline de romani care se intorc in tara.
Inca nu mi-am revenit din oboseala de pe drum (am mers nonstop).
daniela6 spune:
E valabil numa' pt. clientii francezi ca la noi nu's relais colis
cristina d.
[/quote]
da. dar vad ca imi socotesc doar produsele nu si cei 5 euro.
Lorenza spune:
Anne,mersi!Mi-e ca dupa alegeri,dupa ce astia n-or sa mai tina situatia artificial sub control,o sa fie si la noi la fel,poate mai rau.
miki68 spune:
citat din mesajul lui anne16 Mancarea s-a scumpit, acum doi ani mergeai in supermarket si umpleai un cos cu 60 de euro, acum preturile sunt ca la noi. |
Sorry, da' nu ma pot abtine
Nu's genul "sa moara si capra vecinului", dar nici nu plang la morminte straine.
cristina d.
daniela6 spune:
[quote]citat din mesajul lui Lorenza
Da' eu nu inteleg ce treaba are ambasada?
[/quo
http://forum.protvintl.ro/stiri/top-ro/peste-40-romani-pagubiti-de-site-ul-francez-la-redoute.html
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t283426.html.
anne16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki68
Sorry, da' nu ma pot abtine Nu's genul "sa moara si capra vecinului", dar nici nu plang la morminte straine. cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Da au preturile la mancare ca ale noastre acum, dar la noi se vor scumpi dupa alegeri.
Si unde mai pui ca ei au 900 euro salariul minim pe cand la noi este 130 euro