Redoutistele fidele Laredoute.fr (136)
Raspunsuri - Pagina 13
nushulica spune:
neata!
ella merci de linkuri am mai pus si eu pt bobo cate ceva in cos
intrebare total off topic dar aici e plin de mamici experimentate: de 2 seri bebe devine f agitat seara pe la 8 si o tine asa pana la 11-12 noaptea refuza tzatza(lapte este sigur)refuza si formula(am incercat aseara) in schimb ceai baby drink bea cu o pofta...aseara i-am facut 2 ceaiuri le-a baut imediat
e posibil sa se schimbe gustul laptelui seara?sau e de la colici?sau nu-i este foame??oare ce e ca nu mai stiu ce sa fac!sau lipsa baitzei(ca mi-a fost racit si pediatra a zis ca abia azi sa-i facem baie)
pls help
Mamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008)
nushulica spune:
gata am dat comanda cu codul minunedeci astept 2 comenzice bine ma simt
felicia74 spune:
Nushu baby drink e foarte pacatos - e dulce rau (din cate imi aduc aminte are dextroza la greu), normal ca-l bea imediat. Pe viitor e posibil sa refuze alte alimente din cauza ca se va obisnui cu gustul de dulce.
Imi aduc aminte ca si Ilinca era agitata pe la 7 seara, nu voia nimic decat sa stea cu tzatza in gura (chiar fara sa manance cateodata). Intr-un tarziu ne-am dat noi seama ce avea - ii era somn. Asa ca o culcam de la 7 la 9, apoi ii faceam baitza si gata, dormea copilul pana dimineata.
Ptr colici mai sunt si picaturi, nu a mers cu ele?
Edit: gata, m-am uitat pe prospect, are sucroza si glucoza.
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicia74 Nushu baby drink e foarte pacatos - e dulce rau (din cate imi aduc aminte are dextroza la greu), normal ca-l bea imediat. Pe viitor e posibil sa refuze alte alimente din cauza ca se va obisnui cu gustul de dulce. Imi aduc aminte ca si Ilinca era agitata pe la 7 seara, nu voia nimic decat sa stea cu tzatza in gura (chiar fara sa manance cateodata). Intr-un tarziu ne-am dat noi seama ce avea - ii era somn. Asa ca o culcam de la 7 la 9, apoi ii faceam baitza si gata, dormea copilul pana dimineata. Ptr colici mai sunt si picaturi, nu a mers cu ele? Edit: gata, m-am uitat pe prospect, are sucroza si glucoza. |
pai si noua ne e clar ca-i este somn ca saracutul sta cu okii inchisi, dar nu adoarme de agitat ce e
pt colici i-am dat sab simplex si acum infacol, apa de ploaie toate as zice eu
sa nu-i mai dau baby drink?
e posibil sa nu fie laptele satios din cauza ca nu ma alimentez eu cum trebe?
felicia74 spune:
uite aici despre baby drink:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119044&SearchTerms=baby,drink
Cantitatea mare de glucoza din ceai ne-a semnalat-o o fata din grupul nostru de mamici nov-dec 2005, care este farmacista (of, nu mai scrie demult pe forum, pacat, ca ne era de mare ajutor).
Despre lapte, nu stiu ce sa zic, eu nu am alaptat cine stie ce, dar ma gandesc - de ce sa refuze formula daca ii este foame? Poate nu poate sa adoarma. Eu de cand i-am luat balansoarul a fost foarte usor s-o adorm, ii placea enorm sa stea in el, in cel mult 2 minute era in lumea viselor.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ella_74 spune:
Nushu,
asa cum zice si Dr Spok, colici e un termen generic pentru orice dereglare de ritm a bebelusului.
Si noi am incercat vestitul INFACOL; se gaseste acum la noi? ca mie mi-a adus sor-mea din LO; il asteptam ca pe o minune, ca incercasem tot ce se gasea la noi; o frectie, plangea Bob si mai abitir.
Mi-a ramas doar sa ma rog sa treaca timpul.
Bebelusii plang si sunt agitati seara fiindca nu au sistemul nervos maturizat, acumuleaza informatii pe parcursul zilei pe care nu reusesc sa le proceseze iar seara din cauza asta clacheaza si dau in urlete sau agitatie.
De asta e bine ca bebe sa nu fie foarte expus (sa vada multa lume, lucruri) si e f important sa aiba niste reguli stricte in privinta meselor si somnului fiindca lor le place rutina la maxim si sunt f suparati daca sunt scosi din ritm.
Bob urla incontinuu cate 40 de minute- 1 ora, pana se invinetea, facea febra, ii curgeau balele si isi dadea ochii peste cap de ziceai ca gata, isi da duhu; dupa atat timp de plans plecam spre spital unde diagnosticul era mereu acelasi :forma extrema de colici.
In peregrinarile cu masina am observat ca se linisteste in masina dar mai ales pe piatra cubica; si uite asa, cum se facea seara si Bob dadea in niste urlete ingrozitoare, noi fugeam in celalalt capat al orasului ca sa ne dam pe piatra cubica.
Ai incercat cu foenul , aer cald pe burtica? nu functioneaza mereu dar e o metoda.
iti dau un singur sfat: chiar daca urla, nu-l lua in brate decat pana se linisteste dupa care pune-l repede a loc; noua ne-a fost mila si l-am luat in brate chiar si daca doar scancea; nici cand adormea nu-l lasam fiindca era tare scancit; si uite asa l-am adormit dupa aia numai in brate pana la 1 an si 2 luni; cand am scapat de corvoada asta am simtit o mare usurare...
si ref la baby drink, parca contine menta care il constipa pe bebe; daca ii dai ceai, mai bine cel de musetel.
Si fara formula daca alaptezi fiindca ce ia din bibe nu va mai lua de la tine si asta e primul pas spre intarcare.
Eu l-am intarcat treptat pe Bob, adica timp de 2-3 saptamni i-am dat si formula dar si san; cand a dat de biberon, unde laptele curgea fara munca, n-a mai vrut san; a facut ceea ce se cheama "confuzia sfarcului" .
Bafta mare si multa rabdare; probabil ca orice ti-as mai spune nu te va ajuta f mult; doar timpul le rezolva pe toate.
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
madau spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lavi02
nasol ar fi sa se lase cu divorturi pe-acilea! |
Nasol..dar uite ca se lasa
Jasmine felicitari!!!!
Mai trag cu ochiul pe la voi, de comandat insa nu comand nimic ca acum am alte prioritati cu banii...din pacate. Pup
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
mada,
nushu, si Matei facea la fel seara, nu vroia la tzatzi, nu vroia in brate, nu vroia in patut, urla de mama focului de nu mai stiam incptro s-o apuc. Eram si in depresia postnatala si la primul copil...imi venea sa Nu dureaza mult perioada asta, stai linistita, sunt colicii care sunt la apogeu acum. La noi mai mergea cu Debridat dar si cu tinut bb pe pieptul tau...burta/pe burta sa-ti simta caldura, mirosul, bataile inimii...si se linistea.
Edit: Mara nu a avut nici urma de colica, poate pt ca si eu era mai relaxata, mancam orice...chiar si fasole cu ciolan...si alaptam fara jena...Am luat o sticla de sab Simplex si am aruncat-o aproape plina ca nu a fost cazul sa-i dau dormea de la 10 pana la 7 dimineata fara sa se trezeasca... Nu ma invidiati dar a fost un copil model si este si acum cuminte si ascultatoare si afectoasa...tot ceea ce Matei nu este.
Am ridicat acum colet din 7.10, venit in sect 6, expediat din Fr pe 10.10. Astept acum 3.10 dar in sect 1, astia se misca mai greu...poate si pt ca nu e OP cu vama si asteapta si ei sa primeasca din alta parte coletele. Sunt produse de copii, pantaloni si jersee de-ale de flecee, de care eu sunt multumita... si un pulover pt mine pe care il mai comandasem...o sa-l vand, ce sa fac cu 2 la fel. Cadou trenchul cu cerculete la captuseala, mai am si de-asta unul la fel, dar il pastrez pt cazul in care se strica primul...asta chiar imi place mult!
ella, cum ti se pare rochia? Eu ma gd daca merita si pe ecru/gris, celalta culoare...
nushulica spune:
fetele saru-mana pt raspunsuri, ce sa zic sunt atat de obosita ca era sa si pic din picioare cu el in brate nu mai rezist
deci baby drink nu-i mai dau da-l naibii, feonul l-am incercat a mers cateva zile ziceam ca am facut descoperirea secolului acum nexam nu mai merge, adik nu mai adoarme dar se linisteste pret de 5 min
infacol tot din lo ne-a trimis si noua cineva a mers si asta 2zile dar acum nu mai e bun
leagan i-am luat si noi dar inca nu l-am incercat am zis ca e prea mic, dar tare-s tuta ca doar zice ca merge de la 0 luniincercam diseara sa-i iau baterii intai
claudia sper sa ai gura aurita si sa fie apogeul colicilor!ca daca nu simt ca e apogeul meu , aseara efectiv nu mai stiam ce sa-i fac l-am lasat cu taica-su pe la 12.30 am coborat la cel mai jos nivel am inchis usa si m-am culcat am dormit 3 ore m0a trezit sotul sa-i dau lapte
pe piept l-am tinut intr-adevar se linisteste daca nu e inca prea crizat dar doarme juma de ora si daca incerc sa-l pun in patut urla parca-l picuri cu ceara
debridat ne-a zis pediatra doar in cazuri extreme, si chiar daca eu simt ca-s la extrema nu i-as da inca
imi ramane varianta cu plimbatul seara cu masina pe piatra cubica sper sa mai mearga si asta un timp
feli si eu ma gandesc ca daca i-ar fi foame n-ar refuza formula, dar in spital pe mine m-au chemat in prima zi sa alaptez ca bebe scuipa laptele praf, si l-am pus la san chiar daca nu curgea nik si pe seara a aparut colostru
scuze pt off topic
madau