Redoutistele fidele Laredoute.fr (136)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sarmisa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mama_lui_alex

Dragelor..ce stiti de asta?!

http://adams.co.uk/

vad ca ma lasa sa fac cont, sa pun in cos, sa fac comanda..pana la credit card..pe care il ia fara probleme...Sa ma risc?..sa nu ma risc?..

astia chiar vad ca au auzit (pana si) de Romania..ca am bagat un cod postal aiurea..si cica era "incorect"..pana nu am pus un cod postal valid nu m-au lasat mai departe..

Cunoasteti? Nu cunoasteti?

Din pacate nu livreaza in afara UK-ului, vezi link-ul http://adams.co.uk/shop/page-help/action-help.answer/id-15.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

ptr. dianarus78

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5904609&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=28&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Sunt interesata eu de el.
Nu stiu exact cum se procedeaza sa intru in posesia lui si sa il platesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

hopes, ti-am dat PM.

Marc 2- si Ianis 4

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

m-am uitat un pic pe site la Quelle,am pus in cos niste chestii si asa am vazut ca la ei cheltuielile de livare au ajuns la 19,9 RON!!!
Taxa asta a fost 10 RON,pe urma 15 si acum aproape 20!

Te pomenesti ca asa vor face si stimabilii de la LR.ro?

12+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anana17 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Ce liniste e pe forum!
Fetelor, oare chestia www.laredoute.fr/vente-lecteur-cd-karaoke.aspx?productid=324148066&documentid=201208&single=false&categoryid=49061678" target="_blank">asta e chiar functionala? Oare pot asculta orice CD pe ea sau e doar jucarie?

Daca tot e asa liniste, imi dau eu cu parerea, nu l-am cumparat.
Scrie ca e "lecteur" asa ca dupa definitie e CD-player , cred ca citeste orice CD-uri, iar ca si pret pare corect pentru un CD-player din plastic si nu jucarie, in conditiile in care acum sunt atatea alte dispozitive pentru redat muzica (MP-Player s.a)
Poate totusi cineva a cumparat deja asa ceva...
salutari,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Ce liniste e pe forum!
Fetelor, oare chestia www.laredoute.fr/vente-lecteur-cd-karaoke.aspx?productid=324148066&documentid=201208&single=false&categoryid=49061678" target="_blank">asta e chiar functionala? Oare pot asculta orice CD pe ea sau e doar jucarie?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Laura eu am de pe cand avea ficamea 2 ani ceva asemanator...numai ca e cu caseta(pe vremea aia nu prea erau cd-urile la moda)si e perfect functional...uite poza ,si culmea seamana la design cu cel din link-ul dat de tine...eu cred ca e functional si poti pune cd-uri cu muzica pentru Thea ...noi il folosim mai mult la tavalit pentru ca nu prea gasim casete audio cu cantecele

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

si eu zic ca e functional;noi avem un casetofon asemanator de la Quelle,luat anul trecut.E tot asa : din plastic colorat fistichiu,cu butoane.Mai merge si acum,ascultam casete.

Kokiy,se gasesc casete cu cantecele.Ai cautat la Cora si Carrefour?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

Kokiy,se gasesc casete cu cantecele.Ai cautat la Cora si Carrefour?

12+

da,am cautat in Feeria..si nu am gasit decat casete cu povesti...am mai tras noi pe cateva casete vechi cutiuta muzicala,dar nu se aude f.bine ...sau o fi de vina batranetea aparatului

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Iti spun sigur ca la Cora sunt casete cu cantecele.Multe si diverse,nu numai Cutiutele Muzicale.Noi am luat o gramada,ca piciul vrea sa asculte in masina la drum lung.Incearca.

12+

Mergi la inceput