ce ondulator imi recomandati?

ce ondulator imi recomandati? | Autor: kale

Link direct la acest mesaj

buna fetelor.mi s-a pus pata rau sa-mi fac paru ondulat.si mi-e frica sa incerc permanent.asa ca singura optiune mi se pare a fii ondulatorul.am parul pana la mijloc...fr lung.nu stiu de care sa-mi iau....ori din acela clasic de metal,ori din acela cu peri,care si usuca,gen feon....sunt in dilema.am incercat unu cu zimti si mi se cam incurca parul in el,iar cel de metal scria ca trebuie pe parul urcat sa se foloseasca,iar dupa o ora s-a dus tot onduleul..asa ca va rog dati-mi sugestii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

eu as zice sa iti iei metalic doar ca trebuie sa folosesti spuma de par inainte daca vrei sa tina mai mult! eu am marca Philips, e foarte bun, dar nu-l mai folosesc pentru ca acum am boala cu intins parul! ... ma rog, cateodata! pentru ca foarte rar mai am chef de hair style-uri cand activitatile mele sunt mai mult casnice!

si la coafor daca iti face "onduleuri" mari/mici, folosesc spume si te pun la 'bigudele' si casca! asa ca nici de la profesionisti din mana nu iesi mai ondulata pe termen lung pentru ca ce nu-i natural nu tine dom'le!

Succes oricum! daca vrei ondulatorul meu ti-l dau ca sa te faci frumoasa!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu zic sa iti cumperi bigudiuri din alea gen scai. Ieftine, eficiente, nu ard parul. Pui niste spuma in par inainte si niste fixativ dupa si la revedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

eu iti recomand ala metalic,mi se pare mai bun si nici nu incurca parul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Orice ai decide sa-ti iei,vezi sa aiba placa din ceramica,e mai putin nociva pentru par.Eu am unul de la Philips,Geometrics 10 nu mai stiu cum;are vreo 6 capete de schimb.Nu-l folosesc des dar,cand o fac,sunt multumita ca nu-mi arde parul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

si eu am tot intampinat o problema la capitolul asta: daca folosesc spuma incepe sa imi cada parul ceva de groaza, daca nu folosesc spuma onduleurile nu dureaza... ce ma fac?
multumesc anticipat pentru raspunsuri,
o seara buna in continuare

Mergi la inceput