Vecini care scutura covoarele pe fereastra
M-am saturat! Nu shtiu in ce fel sa-i mai spun vecinei care sta deasupra mea sa nu-shi mai scuture covoarele pe fereastra. Nu pot deschide un geam ca-mi intra praful in casa. Nu mai vb de rufele care le pun la uscat shi se umplu de mizeria care o scutura ea. Ieri in timp ce-mi intindeam rufele il vad pe fiu-sau care scutura sacul de la aspirator pe fereastra.
Ce ar tb sa fac? Eu le-am spus frumos dar vad ca degeaba.
Cirip
Raspunsuri
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cipcirip M-am saturat! Nu shtiu in ce fel sa-i mai spun vecinei care sta deasupra mea sa nu-shi mai scuture covoarele pe fereastra. Nu pot deschide un geam ca-mi intra praful in casa. Nu mai vb de rufele care le pun la uscat shi se umplu de mizeria care o scutura ea. Ieri in timp ce-mi intindeam rufele il vad pe fiu-sau care scutura sacul de la aspirator pe fereastra. Ce ar tb sa fac? Eu le-am spus frumos dar vad ca degeaba. Cirip |
Mergi la ei si le spui la modul urat,daca cu frumosul nu tine.
Cand vor invata si romanii ca exista aspirator si perie pentru praf,iar pentru sacul de aspirator exista gunoi..
edit: chiar nu exista lege in acest sens?
Natasa spune:
Eu am flori la toate geamurile si gasesc zilnic cele mai mari diverse mizerii aruncate in ele. Nu ai ce sa le faci vecinilor, educatia nu se capata la batrinete si daca o lege nu te apara de mitocani...
Cit despre scuturat sacul de aspirator, de vina sint imbecilii care mai fac saci de pinza si nu d'aia de unica folosinta. Ti se umple sacul si-l arunci pe geam in capul vecinilor, logic.
http://www.sictir.org/node/627
gabriella1 spune:
trage-i presul atunci cand il scutura,ce-ia sa greu?! tragi o data ,de doua ori, de 'nspe ori,s-o satura si ea ,poate.Desi ma indoiesc !
www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
marami spune:
Cirip, tu esti o norocoasa, stii ca e vecina de deasupra, eu nici macar nu stiu la cine sta nesimtirea
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
cipcirip spune:
Nu-s pe faza de cate ori scutura ea preshul k sa il trag dar pana sa-mi pun copertina deasupra suportului de rufe imi puneam o folie de plastic k sa-mi le protejez cat de cat shi de multe ori o gaseam plina cu nisip shi scame. Credeam k nu are aspirator shi voiam sa-i dau ideea sa-shi cumpere unul dar uite k are ......shi mizeria ei tot in capul meu pica. Sau shi l-o fi luat dupa ce i-am zis sa nu mai scuture covoarele pe geam?
O lege ceva nu exista? Sa i-o dau sa o citeasca. Ma bate gandul sa platesc pe cineva din blocul de vis-a-vis sa-i faca poze at cand scutura covorul sau sacul de la aspirator shi sa-i pun poza in ziar. Acum serios, o ceva legal exista? K ma duc cu hartia aia la Asociatzie sa-i puna o shtampila shi o lipesc pe usha blocului.
Cirip
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cipcirip Nu-s pe faza de cate ori scutura ea preshul k sa il trag dar pana sa-mi pun copertina deasupra suportului de rufe imi puneam o folie de plastic k sa-mi le protejez cat de cat shi de multe ori o gaseam plina cu nisip shi scame. Credeam k nu are aspirator shi voiam sa-i dau ideea sa-shi cumpere unul dar uite k are ......shi mizeria ei tot in capul meu pica. Sau shi l-o fi luat dupa ce i-am zis sa nu mai scuture covoarele pe geam? O lege ceva nu exista? Sa i-o dau sa o citeasca. Ma bate gandul sa platesc pe cineva din blocul de vis-a-vis sa-i faca poze at cand scutura covorul sau sacul de la aspirator shi sa-i pun poza in ziar. Acum serios, o ceva legal exista? K ma duc cu hartia aia la Asociatzie sa-i puna o shtampila shi o lipesc pe usha blocului. Cirip |
anunt-o verbal despre intentiile tale,poate reusesti ceva
www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
natynic spune:
Ideal, anunt-o ca pozele deja exista si urmeaza sa te duci la Asociatie si, daca nici asa nu se rezolva, mai departe...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mychydutza spune:
un covor mai merge din an in paste, dar sacul de aspirator???????????? curata nesimtire...........
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
claucia spune:
Nu are ce sa caute cu covorul! In nici o tara civilizata nu se scutura nimic de la balcon, faci curatenie si arunci in capul oamenilor? Asta e ca si cum arunci ceva din masina in mers, pai daca nu=ti mai trebuie?
Exista o bara pentru covoare la fiecare bloc, ar trebui folosita.
Si la mine tipa odata o cucoana sa plec cu copilul din fata (avea cam 2 luni atunci) ca are de scuturat o "carpeta", adica sa nu stau eu pe banca pt ca scutura ea covorul. Nu spun ce i-au auzit urechile...si ei si lui fi-su care a ajuns la concluzia ca ei "nu au drepturi" dar eu da.
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
kariguld spune:
daca ai fi in Germania, ai chema "politai" imediat. si se prezinta tipii de urgenta si ard niste amenzi...
pana una alat, ideea cu trasul presului e cea mai buna...tre sa astepti ceva vreme sa-i prinzi asupra faptului!
nesimtire romaneasca....
Kari